ronelalala
New member
עצרת...
אכן כדורי השוקולד היו גם מהטעימים ביותר שלי יצא להניח טלפיי עליהם... אני מסכים שרוב הנושאים של דיכוי אכן שזורים אחד בתוך השני, בגלל שברגע שאתה מעלה את אמת הרגישות לנושא אחד אתה לא יכול להשאיר את עצמך ברמת רגישות שונה לדברים אחרים... אך, חבל לנסות לרקוד על עוגת הטופו ולהשאיר אותה שלמה.
. מה שאני אומר זה שאם העצרת היתה אמורה להיות העצרת נגד התנחלויות אז היינו צריכים לעצור התנחלויות, זה פשוט יותר מידיי נושאים להתרכז בהם בעצרת אחת, והכל עלול להתפספס... וגם אני לא רואה שום קשר בין שמאלניות לעצרת נגד פיטום האווזים, אני מצטער יש את העניין שצריכים ללחום לחופש של כולם, וזה עדיין לא קשור לשמאלניות, למרות שאני כשלעצמי שמלאני... ועדיין אני לא מבין מה הקשר בין להקה שמטיפה להשתמטות מצה"ל, לבין העצרת... זה ממש שימוש לא נכון בבמה לדעתי. מה עוד..., למרות שחלק מהאומנים לא הגיע עדיין היה מרשים מאוד... הקטעי נאומים היו לפעמים קשים, וטוב שכך... היה לי קצת חבל שלא יצא לי לפגוש את רובכם... ובכל זאת היה שווה את הנסיעה מקרית שמונה, ובחזרה... ))
אכן כדורי השוקולד היו גם מהטעימים ביותר שלי יצא להניח טלפיי עליהם... אני מסכים שרוב הנושאים של דיכוי אכן שזורים אחד בתוך השני, בגלל שברגע שאתה מעלה את אמת הרגישות לנושא אחד אתה לא יכול להשאיר את עצמך ברמת רגישות שונה לדברים אחרים... אך, חבל לנסות לרקוד על עוגת הטופו ולהשאיר אותה שלמה.