שרת החוץ לבני אומרת שלא יהיה שלום לעולם

הגיע זמן שכולנו נבין ונפנים! - לא יהיה שלום

בין מדינת ישראל לפלשתינים! המקסימום ועליו אנחנו חייבים לשאוף זו הפרדה, הפרדה דמוגרפית וטריטוריאלית בין העמים. אנחנו טוחנים מים, סתם, לא, זה לא בגלל הכיבוש, או התנחלויות, או הטרור הפלשתיני. זה כי יש כאן 2 עמים: אחד פרגמטי שמוכן ל2 מדינות לאום ל2 עמים והשני שאפילו לא מוכן שישראל תהיה מדינה יהודית וציונית. הסיכסוך הזה קיים כבר מעל 100 שנה, זה לא 48' ולא 67', אילו לא הגבולות, זה לא קשור לאפליה וחוסר שיוויון זכויות כי ה"זכויות" הם לא יותר ממכבסת מילים לשאיפות לאומיות. לא, אני לא פסימי, אני מכיר את המציאות, את העובדות ואת הצד השני ממש טוב, אני ראלי.

מוחמד5

New member
אתה מפתיע יא יובל

בעצם לא מפתיע בכלל. ליתר דיוק צריך להגיד ,שישנם שני עמים ,שחלקים משני העמים מקבלים האחד את השני ומסכים שתהיה מדינה עצמאית לכל עם ,כשמולם עומדת קבוצה משני העמים המסרבת להכיר בעובדה שישנם שני עמים ושלשני העמים יש את הזכות להקים מדינה עצמאית. אין קבוצה שלישית.

זה אתה שלא מדייק אלא רק מנסה לייפה את הצד

הפלשתיני וחוטא לעובדות: אצלינו יש קבוצה קטנה ושולית שבשום מקרה לא היה מסכימה למדינה פלשתינית עצמאית לצד ישראל. לעומת זאת אצל הפלשתינים, כאן ובשטחים, יש קבוצה קטנה ושולית שתהיה מוכנה לקבל את הרעיון של 2 מדינות לאום נפרדות ל2 העמים. יחי ההבדל הקטן...

מוחמד5

New member
מי קבע !!

מינה צמח !!
הרוב בשני הצדדים מאמינים ורוצים את השלום הצודק וההוגן. שתי מדינות לשני עמים .הכארה הדדית . רק יש מי שמנסה להטעות ולהפחיד את הרוב,ומוסר מידע מוטעה.

מוחמד5

New member
ורוב הישראלים תמכו בשרון

ועכשיו הסקרים לטובת בייבי. אז מה ..

אושרי 7

New member
נו? ושרון לא בעד שתי מדינות?

שרון הוא זה שביצע את ההתנתקות, נראה לי שעוד מעט לא ישארו לך רגליים מרוב שאתה יורה בהן.

מוחמד5

New member
../images/Emo10.gif לפני זה הוא היה בעד !!

הוא שיתף מישהו ברעיונות שלו ? אתם חכמים אחרי מעשה , חכמים להגיד שהוא עשה רק אחרי שהוא עשה ולא לפני . איך שאתם מסובבים את ההיסטוריה איך שנוח לכם ,ומתי שאתם זקוקים לשינוי. מישהו יכול לחזות מה בייבי יעשה כשיעלה לשלטון !! כששרון עלה לשלטון כולם אמרו שמלחמת העולמת השלישית בלתי נמנעת,וההפך בדיוק קרה.

asparagos

New member
והרי ידיעה שהגיעה זה עתה ../images/Emo70.gif

ככל הנראה הגולש המכונה מוחמד5 השתמש בסימן שאלה. העניין גם אושר בתחנת אל ג'זיריה ואל מנאר אבל לכו תסמכו על החארות האלה שלא מתביישים לזייף תמונות בפוטושופ. אף ארגון בינתיים לא לקח אחריות על העניין וייתכן כי מחמד5 פעל על דעת עצמו בלבד, יחד עם זאת יכול להיות שסימן הקריאה שהיה שם נחטף ועונה ע"י השב"כ (אותו הסוכן שהרג את פרפור
), דחפו לו דילדו לתחת והוא החליט לשתף פעולה והפך לסימן שאלה כפוף, כתבי אל מנאר הכלואים במרתפי השב"כ מוסרים שלאחר קריאה חוזרת ונשנית "אפסע" בקול תקיף הם שמעו קול זעקה, ככל הנראה העניין התבצע ללא חומרי סיכה. פרשננו לענייני "ערבים מפגרים" אומר שלא מן הנמנע שיהיו עוד סימני שאלה, אך מוקדם מידי לחלוקת סוכריות ברחובות, יכול להיות שסימן השאלה שוחרר למראית עין בלבד לשם הטעיה. כמו כן, ניתן לייחס את הקריאות שנשמעו לאסיר שאחמד טיבי ביקר אותו בעותה העת... התושבים מתבקשים להישאר רגועים ולשמור את מזרקי האטרופין בהישג יד, אין שום סיבה לפאניקה.

asparagos

New member
אני חושב שזה יותר בכוון הומור חום

איף יו נאו וואט אי מין, אור אינתי מן סחנין...

למעלה