שר הבטחון גלנט הגיע למכון הלב בשיבא בלי קשר לנתניהו

אנטיחומר

Well-known member
הרופאים בשיבא שטיפלו בנתניהו מודים: לפני שבוע הייתה לנתניהו הפרעה באק''ג
הקוצב שהושתל בגופו של נתניהו הוא מסוג MICRA ללא אלקטרודות בעדיפות לחולים עם דיכוי מערכת החיסון או בעיה בכלי דם
עכשו הקשר ברור

פולגאר

Well-known member
הקוצב שהושתל בגופו של נתניהו הוא מסוג MICRA ללא אלקטרודות בעדיפות לחולים עם דיכוי מערכת החיסון או בעיה בכלי דם
עכשו הקשר ברור

Harrington

Well-known member
מנהל
שר הבטחון גלנט הגיע למכון הלב בשיבא בלי קשר לנתניהו
ומהבוקר לא שמעתי אף איש תשקורת ישראלי תוהה מדוע בעצם גלנט מגיע לתה"ש אם זה לא קשור לנתניהו :). אחחח, הצביעות השמאלנית חוגגת כהרגלה :).

דיברגנט חדש

Well-known member
ומהבוקר לא שמעתי אף איש תשקורת ישראלי תוהה מדוע בעצם גלנט מגיע לתה"ש אם זה לא קשור לנתניהו :). אחחח, הצביעות השמאלנית חוגגת כהרגלה :).
עוד שקר של התשקורת כאילו נקבע לו תור מראש והוא בכלל לא ייפגש עם נתניהו בבי"ח.

Harrington

Well-known member
מנהל
אם כך, לא הבנתי את תגובתך הקודמת, על מה תהייתך, אם לא על השקר?
בדיוק מה שכתבתי. כרגיל, פשט המילים. פשוט אל תחפש רמזים מאחורי זה, קרא את הדברים ופשוטם, וברוב המוחלט של המקרים תגלה כך בדיוק מה התכוונתי :).

דיברגנט חדש

Well-known member
בדיוק מה שכתבתי. כרגיל, פשט המילים. פשוט אל תחפש רמזים מאחורי זה, קרא את הדברים ופשוטם, וברוב המוחלט של המקרים תגלה כך בדיוק מה התכוונתי :).
במקום לשחק משחקים, לא עדיף שתסביר למה התכוונת? אח"כ אתה מייבב שממציאים לך דברים במקום לשאול אותך ישירות, אז הנה, אני שואל ישירות, למה התכוונת?

Harrington

Well-known member
מנהל
במקום לשחק משחקים, לא עדיף שתסביר למה התכוונת? אח"כ אתה מייבב שממציאים לך דברים במקום לשאול אותך ישירות, אז הנה, אני שואל ישירות, למה התכוונת?

מיצינו. לך שחק עם מישהו שמתעניין בך וביבבותיך.

דיברגנט חדש

Well-known member
כה צפוי, רק אל תבוא בטענות שמפרשים את הדברים שלך, כי אתה מסרב לכתוב למה התכוונת כהרגלך בקודש, כילד בגן (n)
דוגמא לבכייה שלך (הרינג) בתגובה #31 שלך "לא, צר לי. אומר את מה שאני משיב לך לא מעט לצערי כשאתה מנסה להמציא לי דעות: במקום להמציא לי דעות, פשוט שאל מה דעתי. האמן לי, זאת השיטה האמינה והבטוחה ביותר ללמוד, אפס, מה דעתי :). אם אתה מנסה (ולצערי אתה מנסה פעמים רבות, מדי) לנחש את דעתי על א' מתוך משהו שכתבתי על ב', סיכוי גדול שתטעה בקביעתך מה דעתי על א' (תהרוג אותי אני לא מבין מדוע אנשים נוהגים כך, אבל שיהיה לכולם לבריאות :))."

עכשיו, הבנת את זה שטקר, למה אנשים נוהגים כך?

למען הסר ספק, למי שמתעצל להיכנס לקישור, תגובתך זאת לא הייתה אליי וכמעט כל גולש שהתדיין עמך, קיבל אותה לפחות פעם אחת (n)

למעלה