הרופאים בשיבא שטיפלו בנתניהו מודים: לפני שבוע הייתה לנתניהו הפרעה באק''גהתייבשות
הרופא המטפל, הלב של מר חיסונים נחמץהרופאים בשיבא שטיפלו בנתניהו מודים: לפני שבוע הייתה לנתניהו הפרעה באק''ג
לוין החליף את נתניהוהרופא המטפל, הלב של מר חיסונים נחמץ
מה שבטוח שהחיסונים לא הועילו לו וסביר להניח שהעצימו אותה במיוחד כאשר בעייתו התחילה ב-2016 הרבה לפני מתן החיסונים.הרופא המטפל, הלב של מר חיסונים נחמץ
הקוצב שהושתל בגופו של נתניהו הוא מסוג MICRA ללא אלקטרודות בעדיפות לחולים עם דיכוי מערכת החיסון או בעיה בכלי דםהרופאים בשיבא שטיפלו בנתניהו מודים: לפני שבוע הייתה לנתניהו הפרעה באק''ג
הקוצב שהושתל בגופו של נתניהו הוא מסוג MICRA ללא אלקטרודות בעדיפות לחולים עם דיכוי מערכת החיסון או בעיה בכלי דם
עכשו הקשר ברור
ומהבוקר לא שמעתי אף איש תשקורת ישראלי תוהה מדוע בעצם גלנט מגיע לתה"ש אם זה לא קשור לנתניהו . אחחח, הצביעות השמאלנית חוגגת כהרגלה .שר הבטחון גלנט הגיע למכון הלב בשיבא בלי קשר לנתניהו
עוד שקר של התשקורת כאילו נקבע לו תור מראש והוא בכלל לא ייפגש עם נתניהו בבי"ח.ומהבוקר לא שמעתי אף איש תשקורת ישראלי תוהה מדוע בעצם גלנט מגיע לתה"ש אם זה לא קשור לנתניהו . אחחח, הצביעות השמאלנית חוגגת כהרגלה .
אין לי מושג אם מדובר בשקר ואין לי כל סיבה לסבור כך.עוד שקר של התשקורת כאילו נקבע לו תור מראש והוא בכלל לא ייפגש עם נתניהו בבי"ח.
אם כך, לא הבנתי את תגובתך הקודמת, על מה תהייתך, אם לא על השקר?אין לי מושג אם מדובר בשקר ואין לי כל סיבה לסבור כך.
בדיוק מה שכתבתי. כרגיל, פשט המילים. פשוט אל תחפש רמזים מאחורי זה, קרא את הדברים ופשוטם, וברוב המוחלט של המקרים תגלה כך בדיוק מה התכוונתי .אם כך, לא הבנתי את תגובתך הקודמת, על מה תהייתך, אם לא על השקר?
במקום לשחק משחקים, לא עדיף שתסביר למה התכוונת? אח"כ אתה מייבב שממציאים לך דברים במקום לשאול אותך ישירות, אז הנה, אני שואל ישירות, למה התכוונת?בדיוק מה שכתבתי. כרגיל, פשט המילים. פשוט אל תחפש רמזים מאחורי זה, קרא את הדברים ופשוטם, וברוב המוחלט של המקרים תגלה כך בדיוק מה התכוונתי .
במקום לשחק משחקים, לא עדיף שתסביר למה התכוונת? אח"כ אתה מייבב שממציאים לך דברים במקום לשאול אותך ישירות, אז הנה, אני שואל ישירות, למה התכוונת?
כה צפוי, רק אל תבוא בטענות שמפרשים את הדברים שלך, כי אתה מסרב לכתוב למה התכוונת כהרגלך בקודש, כילד בגןמיצינו. לך שחק עם מישהו שמתעניין בך וביבבותיך.
דוגמא לבכייה שלך (הרינג) בתגובה #31 שלך "לא, צר לי. אומר את מה שאני משיב לך לא מעט לצערי כשאתה מנסה להמציא לי דעות: במקום להמציא לי דעות, פשוט שאל מה דעתי. האמן לי, זאת השיטה האמינה והבטוחה ביותר ללמוד, אפס, מה דעתי . אם אתה מנסה (ולצערי אתה מנסה פעמים רבות, מדי) לנחש את דעתי על א' מתוך משהו שכתבתי על ב', סיכוי גדול שתטעה בקביעתך מה דעתי על א' (תהרוג אותי אני לא מבין מדוע אנשים נוהגים כך, אבל שיהיה לכולם לבריאות )."כה צפוי, רק אל תבוא בטענות שמפרשים את הדברים שלך, כי אתה מסרב לכתוב למה התכוונת כהרגלך בקודש, כילד בגן
פייזר מחסלים לנו את ההנהגההתייבשות
הם אמורים לשמש דוגמה, לא?פייזר מחסלים לנו את ההנהגה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.