שר הגישור

שילת של

New member
ואם כן נהנים מכל טוב, מדוע מסרבים

הם שמרכז החלל האמור לשרת לא רק אותם, אלא את כלל האזרחים יהיה על שמו של רמון
מרכז כזה מן הסתם יפריח את עסקיהם.
מדוע שלא יכבדו את המבקרים היהודים ויביעו תמיכה במדינה שמעניקה להם שוויון זכויות בכל, למרות שבארצותיהם לא נהגו כך כלפי יהודים, ובטח לא הקימו בגיטאות שלהם מרכז כלשהו.

עם כל הכבוד לך, זכותו של ישוב יהודי לשמור על צביונו.
כפי שזכותם לא לאפשר ליהודים לגור בכפרם או בערים שלהם.

טעית לא כולם משלמים מסים.

ע מיש

New member
מה פירוש "ארצותיהם"?

אין להם ארצות אחרות. הארץ הזו היא גם הארץ שלהם.
אני מתנגד בתוקף לטענה שלך על זכותו של "ישוב יהודי" לשמור על "צביונו" הגזעני, אני כלל לא מבין את הביטוי "ישוב יהודי".
וכמובן שאני לא מקבל את הטענה שיש להם זכות לא לאפשר ליהודים לגור בכפרים או בערים "שלהם".
אין כמעט עיר בארץ שאין בה גם יהודים וגם ערבים ואין עיר בארץ שלא גרים בה בני כל העמים והדתות.
אני בעד שאנשים יגורו איפה שטוב ונעים להם.

ALLEGRO10

New member
לעם הערבי יש 22 מדינות

אבל מול כולן יש לערבים חופש רק במדינה היהודית.

אתה מתנגד ל"ישוב יהודי", אבל בודאי אינך מתנגד ל'ישוב סוציאליסטי' שלא מקבל/קיבל אליו מי שאינן חברים באותה תנועה פוליטית.
אתה בודאי גם לא מתנגד ל"ישוב ערבי" שערבים לא יתנו ליהודי להכניס את הראש לשם ולקנות דירה משלו (ניסיון אחד בשפרעם הסתיים בכל שהקונה לא יכול היה להיכנס לדירתו מחמת האיומים עליו והוא נאלץ למכור את ביתו במחיר הפסד).

בכל הערים הערביות אין תושבים יהודים (ואינני מתכוון ליהודיות וליהודי אחד שהתאסלמו להן כדי להכניס רגל ל'ערבריין', בהפוך על הפוך, מתוך בחירה), לא כי הם לא רוצים להיכנס אלא כי הם לא יכולים.

ALLEGRO10

New member
תודה רבה מאוד לך

על שאתה מודה לפחות שדברי ערערו את בטחונך בצדקתך.

שילת של

New member
בנצרת תחתית גרים יהודים?

באום אל פחם גרים יהודים?
באבו סנאן גרים יהודים
בכפר יסיף גרים יהודים?
בג'יידדה גרים יהודים?
בכאבול? ובעוד מיליון כפרים שלהם, היעז מישהו מהיהודים לקנות אדמה ולהתיישב אצלם?

תפסיק לבלבל ת'מוח , אף יהודי לא יעז לגור בכפר ערבי.
אבל ההיפך כמובן מתאפשר.

בהחלט יש להם מספר ארצות.
אחת בעזה
שניה ביהודה ובשומרון
שלישית בירדן
ורביעית בלב ליבה של המדינה העברית.

אני בעד שאנשים יגורו היכן שנוח להם ועם מי שנוח להם.
ושלא יכפו עליהם מגורים עם מי שלא נוח להם.

ALLEGRO10

New member
תעזבי את העובדות. הוא מתכוון למיתוסים

לקלישאות, לתעמולה.

ע מיש

New member
איך היה מוצא חן בעיניך אילו למשל

הייתי מבקש ממך להפסיק לזיין לנו בשכל?
למה הימנונים הם כאלה גסי רוח?
לגבי השאלה שלך אגיד שאני לא יודע מי גר איפה, אין לי מושג מי גר בנצרת עילית או תחתית.
אנשים הולכים לגור איפה שכיף להם, אם מישהו חושב שזה נעים לגור באבו סנאן או בכפר יסיף הוא בטח יחפש שם בית וילך לגור.
היישובים היהודיים הרבה יותר יפים ונעימים למגורים מאשר ישובים ערביים ולכן זה טבעי שתושבי ערים וכפרים מוזנחים ומלוכלכים ירצו לגור בהם.
אילו היינו מקצים משאבים הוגנים גם לאוכלוסיה הערבית מן הסתם היינו רואים יישובים רבים שבהם יש אמנם רוב ערבי אבל מתגוררים בהם גם יהודים

שילת של

New member
אם הייתי מבקשת ממך

להפסיק לזיין לנו את השכל
והייתי טוענת שהשמאלנים גסי רוח
זה היה מוצא חן בעיניך?

אני לא מבינה אם זו דעתך
מדוע אתה טורח להגיב?

גם אם היינו מקצים את מלוא המשאבים, ולא שלא הוקצו
ליהודי לא הייתה דריסת רגל לאף רגב אדמה שלהם
אז תמשיך להאמין לקישקושים של עצמך.

ע מיש

New member
בהחלט לא היה מוצא חן בעיני

ועל כן אני לא מבין מדוע התייחסת לדברי בגסות שלא במקומה.
חבל לראות שאת לא שולטת בעצמך וממשיכה באותה שיטה ימנונית מצחינה של התחמקות מדיון ענייני ופגיעה אישית במשתתפים אחרים.

ע מיש

New member
את כבר לא קוראת מה שאת כותבת?

או שאולי אצלך זה מילות חיבה, אבל אני חושב שזו גסות רוח לכתוב למישהו "תפסיק לבלבל ת'מוח"

THE WIZARD 55

New member
פה זה נעצר!

אני לא אסבול הכפשות
אם יש למישהו מהמשתתפים בעיה, שיפנה אליי וימתין שאטפל בה
אני מבטיחה לטפל בכל הפניות ברגע שאגיע לפורום.

תודה

ALLEGRO10

New member
הימנונים בסך הכל משיבים לגסי הרוח בלשונם

למרות זיוני השכל הגסים שלהם.

תודה שאתה תומך גם ביהודים שהולכים לגור איפה שכיף להם בשטחים, וגם אתה יכול ללכת לגור שם בבית קרקע יפה, חצי מחיר, עם שכנים ערבים נחמדים שמגישים לך מצית כל פעם שאתה שם סיגריה בפיך. שם באמת יש ישובים יהודיים הרבה יותר יפים מישובי הערבים. אבל בשטחי הכיבוש של 48' הבית של הערבי הממוצע יפה וגדול יותר מהבית של היהודי הממוצע. ההזנחה, הלכלכוך והתשתיות הפרוצות זה רק בגלל שהערבים לא רוצים להשקיע מכספם בתשתיות ובתיקון תשתיות בשטחים הציבורים בישוביהם. הממשלה נותנת את חלקה , לפי קריטריונים אחידים המשותפים גם לישובים יהודיים. הבעיה ששום רשות ערבית מקומית לא מצליחה לגבות את המיסים העירוניים, הרבה ממה שגבו הולך להוצאות שוליות או נגנב ע"י החמולה של ראש העיר התורן.
אז אולי כדאי באמת שהשמלאנלנים שלנו יתארגנו ויתנחלו בערים ערביות כדי להביא לתיקון עולם במקומותיהם.
לדעתי זאת אמורה להיות מלאכת קודש וראוי שאחד כמו עמיש יעמוד בראש התנועה הזאת, כי הוא אדם איכותי, נבון, קצת שרוט אבל מאמין לערבים, מאמין בערבים ובוטח בחיים משותפים איתם.

למעלה