נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
ידוענוסטלגיה יקירה, המילה הרינג אינה שם של דג, המילה הרינג היא בגרמנית "דג"!
בארץ, דג מלוח קיבל את הכינוי "הרינג"!!
יקירתי, אותו הספקתי להכיר לפני הרבה שנים!!!
הפירוש המיוחס לו בארץ הוא דג מליח.
ידוענוסטלגיה יקירה, המילה הרינג אינה שם של דג, המילה הרינג היא בגרמנית "דג"!
בארץ, דג מלוח קיבל את הכינוי "הרינג"!!
יקירתי, אותו הספקתי להכיר לפני הרבה שנים!!!
אחלה פירוש, שכן זה אחלה דג וטעים לאללהידועאנחנו בארץ לכן כתבתי שהוא דג, יש דג הרינג לבן ויש אדום ויש סוגים שונים כמו מטיאס.
רק שלא שמתם לב לאיות.ידוע אנחנו בארץ לכן כתבתי שהוא דג, יש דג הרינג לבן ויש אדום ויש סוגים שונים כמו מטיאס.
תלוי באיזו שפה.רק שלא שמתם לב לאיות.
כשמדובר בדג האיות הוא Herring, כשאחרי ה- H יש e ולא a.
להשכלתי הכללית- באיזו שפה הדג מאויית עם a? הגוגל לא יודע להראות דגים כשכותבים לו הארינג עם a, לכל היותר הוא מראה פתיונות לדיג שמיוצרים ע"י חברה בשם הארינגטון.תלוי באיזו שפה.
הולנדית למשל. מצד שני זה על r אחת למיטב זכרוני.להשכלתי הכללית- באיזו שפה הדג מאויית עם a?
אז אפילו בהולנדית קיים שוני באיות. לתשומת לב אלה שמחפשים משמעות.הולנדית למשל. מצד שני זה על r אחת למיטב זכרוני.
אם אני לא טועה, גם בגרמנית זה עם a.אז אפילו בהולנדית קיים שוני באיות. לתשומת לב אלה שמחפשים משמעות.
אי אפשר לבקש מהעדר לראות מה שהרועה מסתיר.רק שלא שמתם לב לאיות.
כשמדובר בדג האיות הוא Herring, כשאחרי ה- H יש e ולא a.
טוב שנערכו ושחסכו מאבי להדרדר לרמתו הירודה של קודמו, אך באותו קנה מידה צריך לערוך מעט את ההודעה של קודמו ולהסיר ממנה את החלק הדוחה.כאן נערכו כמה שורות על-ידי הנהלת הפורום. נא לשמור על כללי הפורום ועל כבודם של הגולשות והגולשים האחרים. תודה מראש על שיתוף הפעולה.
חופש הדיבור נכון!!!!!!!!!!!!!!!
צודקת, לא שמתי לב. יטופל.טוב שנערכו ושחסכו מאבי להדרדר לרמתו הירודה של קודמו, אך באותו קנה מידה צריך לערוך מעט את ההודעה של קודמו ולהסיר ממנה את החלק הדוחה.
שים לב ידידי "היקר מכל" אני מסוגל להתדרדר בהתאם לזבל שמונח מולי!!צודקת, לא שמתי לב. יטופל.
אבי, הנח לזה. עזוב אותך מפרובוקציות בגרוש וכינויי "זבל" כאילו בצורה מתוחכמת, ופשוט עבור הלאה. כך ייטב לפורום, כך ראוי ונכון לעשות, וכך נמנע מהצורך בצעדים שאף אחד (לפחות מצד ההנהלה) לא מעוניין בהם.שים לב ידידי "היקר מכל" אני מסוגל להתדרדר בהתאם לזבל שמונח מולי!!
ומדועהיות ואם אתנשא מול הזבל הוא לא יבין אותי.
![]()
עכשיו מתקרב סוף הדיון אישור של מיצי נשלח אליי בפרטי!!!אבי, הנח לזה. עזוב אותך מפרובוקציות בגרוש וכינויי "זבל" כאילו בצורה מתוחכמת, ופשוט עבור הלאה. כך ייטב לפורום, כך ראוי ונכון לעשות, וכך נמנע מהצורך בצעדים שאף אחד (לפחות מצד ההנהלה) לא מעוניין בהם.
סוף דיון, תודה על השתתפותך הפעילה והתורמת.
אל תגזימי, הוא כתב שהוא לא שם לב, ואנחנו צריכים להאמין שהוא לא שם אך הוא שם לב שאבי התנהג לא יפה!!!טוב שנערכו ושחסכו מאבי להדרדר לרמתו הירודה של קודמו, אך באותו קנה מידה צריך לערוך מעט את ההודעה של קודמו ולהסיר ממנה את החלק הדוחה.
בשורה התחתונה הצדק נעשה.אל תגזימי, הוא כתב שהוא לא שם לב, ואנחנו צריכים להאמין שהוא לא שם אך הוא שם לב שאבי התנהג לא יפה!!!
מאחר ואתה די חדש כאן, כדאי לדעת שבפורום זה נמנעים מכינויי גנאי מוגזמים וקללות כלפי נבחרי ציבור. הודעתך תיערך, אך נשמח אם להבא תימנע מדברים כאלה. תודה מראש על שיתוף הפעולה.בת 20 בוגרת יותר מבן השבעים פלוס שקורא לעצמו רהמ
אפס של אדם פיפי ביבי
הוא חדש לכן הוא עוד עלול להאמין לך!!!מאחר ואתה די חדש כאן, כדאי לדעת שבפורום זה נמנעים מכינויי גנאי מוגזמים וקללות כלפי נבחרי ציבור. הודעתך תיערך, אך נשמח אם להבא תימנע מדברים כאלה. תודה מראש על שיתוף הפעולה.
אין לי מושג מה המשפט הזה אמור להביע, אבל חדש או לא, מאחר וכרגיל אין שום דבר שקרי בדברי הוא אכן יכול (יעני המילה הנכונה היא 'עשוי' ולא "עלול") להאמין לי.הוא חדש לכן הוא עוד עלול להאמין לך!!!
אכן, אין שום דבר שקרי בדבריך, פרט להכל!!!אין לי מושג מה המשפט הזה אמור להביע, אבל חדש או לא, מאחר וכרגיל אין שום דבר שקרי בדברי הוא אכן יכול (יעני המילה הנכונה היא 'עשוי' ולא "עלול") להאמין לי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.