"שר הטבעות" - אכזבה מרה

metal_slug

New member
בקשר לעלילה של המשחקים אני מסכים

אתך... Legacy of Kain כתוב נהדר, משהו שאתה לא מוצא במשחקי מחשב... למרות שהתחלתי רק מהאחרון, אבל אני הולך לחפש את הקודמים בשביל להשלים פערים בסיפור...

עידית_

New member
את צודקת.

לדעתי אם את מתכוונת לקרוא את הספרים, ממש לא כדאי לך קודם ללכת לסרט, ואני אומרת את זה למרות שטרם ראיתי את הסרט, ויכול להיות שהוא דווקא טוב, אבל אין לי ספק שזה יקלקל לך את הקריאה. ואמנם יש אנשים, כפי שכתבו לך, שסבורים שהוא משעמם, ואין לי בעיה איתם, אבל צריך גם לזכור שיש אנשים (רבים מאוד) שחושבים שזה אחד הספרים הנפלאים ביותר שנכתבו מעולם. לכן אני ממליצה לך מאוד לקרוא ולהחליט בעצמך, ולא להתרשם יותר מידי מדעות של אחרים. ובוודאי לא להרוס לעצמך את חווית הקריאה.

חובבן

New member
בזמנו ראיתי בקולנוע את הגירסא

המצוירת לשר הטבעות ומאד התרשמתי. היה שם שילוב בצילומים כחומר גלם בהכנת הציורים, טכניקה מדהימה. מי זוכר?

Rid

New member
אני חשבתי שהסרט נפלא...

איך שלא יהיה, שום סרט בחיים לא יגיע לרמה של ספר, פשוט בגלל שיש דברים שאי אפשר (עדיין?) לעשות... חוץ מזה כל אחד רואה את הדברים אחרת בספר, אי אפשר להתחרות בזה. כשמתחשבים בכל זה, לדעתי הסרט השיג סטנדרט יפה מאוד.

אאווין

New member
אני דווקא אהבתי....

כשראיתי אותו בפעם הראשונה מאוד נהניתי לראות את המקומות שהיה לי קצת קשה לדמיין כמו מורדור והיו מקומות כמו הקבר של בלין במוריה שזה היה פשוט מוזר כי דמיינתי אותם בדיוק ככה וזה היה כמו לבקר שם שוב. הפעם השניה הייתה כבר פחות מהנה כי בתור סרט ללא ספר העלילה לא משהו... בכל אופן אין מה להשוות להארי פוטר הסרט כי שר הטבעות הכניס אותך לתוך כל מה שקורה שם והארי פוטר פשוט נתן לך להשקיף על כמה שיותר דברים מהספר שהם הצליחו לדחוס לסרט מסכן. חוץ מזה שדניאל רדקליף שחקן עלוב בצורה שממש עולה על העצבים, וגם הוא לא עונה בכלל לתיאור של הארי בספר. אלייז´ה ווד היה הרבה יותר מתאים לפרודו. רק סם ופיפין היו אכזבה מכיוון שהם מאוד חמודים רציניים ועם חוש הומור בספר ובסרט הפכו אותם לליצנים שעושים צרותל בכוונה. וגם סם הוא לא כזה אידיוט מגושם!

Time & Death

New member
כן... ואת הפעם השניה אני דיי הרסתי

לכם... למרות שאתן הייתן בכלל לא נחמדות עם כל ה"לי תשתקי" שלכן.. מה כבר עשיתי?? אז ציטטתי חלקים המסרט.... זה היה כל כך נורא?? טוב, בכל מקרה אני הגעתי למסקנה שהוא יותר יפה בפעם ה2... ואני בטוחה שהוא יהיה יותר יפה גם בפעם ה3... ובאמת אין מה להשוות להאיר פוטר כי, עם כל הכבוד לספר, הסרט לוהק בצורה הכי דפוקה שבה הוא היה יכול להיות מלוהק, דניאל רדקליף הוא הילד הכי דפוק שקיים עם כל העיוותים המעצבנים האלו כשאומרים לו שהוא מכשף... ובכלל השני שחקנים היחידים שכן ידעו לשחק היה רופט גרין וזה ששיחק את האגריד, שהשם שלו דיי ברח לי כרגע... חוץ מזה שהארי פוטר נעשה רק בשביל הכסף ושר"ה נעשה יותר כי האנשים שעשו אותו באמת אהבו את הספרים...

boreanazs girl

New member
היי כולם

היי, אני חדשה פה... אז ממצב? טוף, אני גם ראיתי את הסרט, ברור לאחר שקראתי את הסרט, ונכון רוב הסרטים שנעשו על פי ספרים, מדע בדיוני ופנטזיה במיוחד, לא ייצאו כפי הצופים - קוראים, דמיינו אותם, אבל אם מישו ציפה שזה יהיה בדיוק אותו דבר, אז למה הוא הלך לראות את בכלל? או שהוא הלך לראות את זה כדי לראות אם הבמאי התעלה על מה שאנחנו מסוגלים לדמיין... אני יכולה להתפלסף פה הרבה, אני אהבתי את הסרט, ונכון אני אף פעם לא ממליצה לראות סרט כזה לפני שקוראים תספר... אבל לא יעזור להגיד כמה לא טוב זה היה כי בכל אופן, אם אהבת תספר אז כשרואים תסרט, נכון אפשר להתאכזב שזה לא ייצא אותו דבר בדיוק אבל עדיין רואים את מה שהיה בספר... ובשר הטבעות בכלל זה היה מעולה, ההשקעה שהשקיעו בסרט, כדי שכל הפרטים שכן ייוזכרו בסרט יהיו ע"פ הספר... תנו לי ספר אחד שאהבו כולם ועשו עליו סרט ולאחר מכן רוב האנשים לא התלוננו... אין דבר כזה... כמו בהארי פוטר...

Lion_Heart

Well-known member
דעה על "שר הטבעות "

אני אישית מצאתי שהסרט היה יפה מאד ולדעתי היה שם המון נשמה

למעלה