סדר בבלאגן
באופן כמעט קבוע (חוץ מ-2007 אבל לזה נגיע מיד) סיבובי ההופעות השנתיים של מקפליי נערכים לקראת סוף השנה. הכי מוקדם זה ספטמבר (סיבוב Motion In The Ocean ב-2006) והכי מאוחר זה נובמבר שגולש לתחילת דצמבר. ב-2007 הם עשו סיבוב הופעות נוסף בשם Up Close And Personal בו הם הופיעו באולמות יותר קטנים (תיאטראות במקום איצטדיונים), מה שלא מנע מהם לעשות סיבוב איצטדיונים בסוף אותה שנה. בקיץ הם קבעו 3 תאריכי מופע ביערות (כן, כן, זה עם העצים) ברחבי בריטניה. אלה יהיו מופעי חוץ, דיי גדולים וממש לא ממולצים למי שממש רוצה לראות אותם, אבל ממולצים בשביל מי שפשוט אוהב את האווירה. כרטיסים למופעי הסתיו-חורף נמכרים בסביבות יוני-יולי. על התאריכים מכריזים זמן מה לפני (כחודש). בקשר למופעי TOTP למיניהם - TOTP כבר לא ממש קיים (מלבד תוכניות פעם ב... בחג המולד והשנה גם בשנה החדשה - מחר), גם לא קיימים יותר תוכניות כמו CDUK שגם איפשרו את מה שאת מחפשת... באופן עקרוני רוב התוכניות מהסוג הזה כבר לא קיים. אפשר בהחלט לפגוש אותם מחוץ לתחנות רדיו ואולפני טלוויזיה (בהנחה שהם מקדמים סינגל/אלבום חדש), אבל להיכנס להקלטות כבר ממש לא עניין פשוט... המלצתי ואני מדברת מניסיון - אם את רוצה לראות את מקפליי במופע, ולהיות קרובה, לכי לסיבוב ההופעות של החורף הבא (כנראה נובמבר 2009). את הכרטיסים תקני מספיק זמן מראש אז יהיה לך הרבה זמן לתכנן את הנסיעה. גם בוומבלי אפשר להיות קרובים - במיוחד אם זה כולל כרטיסי עמידה. אני עמדתי בוומבלי השנה והייתי כל כך קרובה שטומי ג'יי (מנהל מסע ההופעות) נכנס בי בעודו יוצא ממאחורי הקלעים (הכניסה למאחורי הקלעים הייתה ממש לידנו, בצד של דאגי) ופלט'ש (מנהל) הסתיר לידיד שלי את מופע החימום. אז בהחלט אפשר להיות קרובים גם במופע גדול ולהנות גם ממנו. אם את ממש בקטע של מופע קטן ואינטימי ויהי מה, מדי פעם הם עושים כאלה - בדרך כלל בהתראה קצרה ולא בצורת סיבוב הופעות...