שר התקשורת מגיע לתפוז
אנשים

LovE BuSTeD

New member
נצל"ש..

לא היה איפה לנצל"ש אז פתחתי הודעה חדשה ומי שבא לה תנצל"ש פה:) אז יש לי שאלה חשובה מתי מקפליי עושים סיבוב הופעות ל2009? יש כבר תאריכים? ועוד שאלה אם אני רוצה ללכת להופעה קטנה כזאת כמו שיש בטופ אוף דה פופס וכאלה איך עושים את זה?

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאממממ

בנוגע לסיבוב ההופעות שלהם- הם בטח יהיו בסביבות חודש נובמבר, אין עדיין תאריכים כי השנה עוד לא התחילה בכלל
אמממ...הם כותבים עכשיו שירים חדשים כנראה לאלבום החדש בנוגע להופעות קטנות לא יכולה לעזור...יש פה בנות שיודעות הרבה יותר ממני שיעזרו לך
מקווה שעזרתי

hadar369

New member
דבר ראשון רושמים ../images/Emo32.gif ואז רושמים ../images/Emo207.gif

ויש הרבה מקום לנצלש"ים אבל לא משנה אמ..... את בעיקרון צריכה להסתכל כול הזמן במייספיס שלהם ולראות ותלוי מתי את נוסעת ואת גם יכולה להסתכל בערוצים עצמם... כמו- GM:TV אמ.... BBC רדיו 1 וכו' עדיף שתשאלי את רוקס היא יותר יודעת יותר טוב איך?מה? מי? אני אישית עוד לא ראיתי אותה פה בשבוע האחרון.... ER??? את פה??? anyway תבדקי במייספיס ותתקנני את זה ובטח את תצטרכי להתקשר לשם או משהו כזה...

rox love BSM

New member
חח אני פה פשוט אין לי כח להגיב

ואמ האמת שהם רק חזרו מסיבוב הופעות אז לא נראה לי שהם יעשו עוד פעם והם מתכננים לנסוע ליפן ואוסטרליה בפברואר. אבל הם כבר קבעו הופעות קיץ לקיץ 09 אבל יש מצב שהם יעשו כמה הופעות לפני. והופעות באולפני טלויזיה או רדיו אפשר לפגוש אותם מחוץ לאולפן שהם יוצאים אבל לא בדקתי אם הם מופיעים איפשהו בקרוב. בכל מקרה את תמיד יכולה לבדוק את המייספיס שלהם :)

LovE BuSTeD

New member
אז כאילו הסיבוב הופעות הגדול שלהם כביכול

בקיץ?? ואיך אני משיגה תכתובת לאולפני הרדיו האלה וכל זה?

loserontheloose

New member
סדר בבלאגן

באופן כמעט קבוע (חוץ מ-2007 אבל לזה נגיע מיד) סיבובי ההופעות השנתיים של מקפליי נערכים לקראת סוף השנה. הכי מוקדם זה ספטמבר (סיבוב Motion In The Ocean ב-2006) והכי מאוחר זה נובמבר שגולש לתחילת דצמבר. ב-2007 הם עשו סיבוב הופעות נוסף בשם Up Close And Personal בו הם הופיעו באולמות יותר קטנים (תיאטראות במקום איצטדיונים), מה שלא מנע מהם לעשות סיבוב איצטדיונים בסוף אותה שנה. בקיץ הם קבעו 3 תאריכי מופע ביערות (כן, כן, זה עם העצים) ברחבי בריטניה. אלה יהיו מופעי חוץ, דיי גדולים וממש לא ממולצים למי שממש רוצה לראות אותם, אבל ממולצים בשביל מי שפשוט אוהב את האווירה. כרטיסים למופעי הסתיו-חורף נמכרים בסביבות יוני-יולי. על התאריכים מכריזים זמן מה לפני (כחודש). בקשר למופעי TOTP למיניהם - TOTP כבר לא ממש קיים (מלבד תוכניות פעם ב... בחג המולד והשנה גם בשנה החדשה - מחר), גם לא קיימים יותר תוכניות כמו CDUK שגם איפשרו את מה שאת מחפשת... באופן עקרוני רוב התוכניות מהסוג הזה כבר לא קיים. אפשר בהחלט לפגוש אותם מחוץ לתחנות רדיו ואולפני טלוויזיה (בהנחה שהם מקדמים סינגל/אלבום חדש), אבל להיכנס להקלטות כבר ממש לא עניין פשוט... המלצתי ואני מדברת מניסיון - אם את רוצה לראות את מקפליי במופע, ולהיות קרובה, לכי לסיבוב ההופעות של החורף הבא (כנראה נובמבר 2009). את הכרטיסים תקני מספיק זמן מראש אז יהיה לך הרבה זמן לתכנן את הנסיעה. גם בוומבלי אפשר להיות קרובים - במיוחד אם זה כולל כרטיסי עמידה. אני עמדתי בוומבלי השנה והייתי כל כך קרובה שטומי ג'יי (מנהל מסע ההופעות) נכנס בי בעודו יוצא ממאחורי הקלעים (הכניסה למאחורי הקלעים הייתה ממש לידנו, בצד של דאגי) ופלט'ש (מנהל) הסתיר לידיד שלי את מופע החימום. אז בהחלט אפשר להיות קרובים גם במופע גדול ולהנות גם ממנו. אם את ממש בקטע של מופע קטן ואינטימי ויהי מה, מדי פעם הם עושים כאלה - בדרך כלל בהתראה קצרה ולא בצורת סיבוב הופעות...

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo207.gifעהאהע כנסוו ../images/Emo9.gif

תראוו תראוו מה דשה [Mc4Ever] קנתה לי ליומולדת [למרות שזה לא היה אתמול]
עהעהאע כרית של מקפליי
~דשהה תודה זה כ"כ יפה
~

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifאיזה כיף לך, זה ממש יפה../images/Emo99.gif

דשה היומולדת שלי ב 28/06 את מוזמנת |גבות|

m o r 1 0 2

New member
מהממםDDD:אהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

יור בויז הא?3> תחדשי
גמאני רוצה כרית............... המומולדת שלי עוד חצי שנה,אם מישהו יזכור:D

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifיאאאא איזה מהמממממם זה !! ../images/Emo9.gif

כיף לך ~~ גמלי בא

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifניסיתי להגיב לכל אחת בתקווה שזה יצליח]:

חרא מחשב >_< תודה בנות :] סורי שלא הגבתי לכן כמו שהגבתי לנסטיה \: הצלחתי לעשות את זה רק עם התגובה שלה ]: אני כותבת את זה אחרי 50 דקות שלא הצלחתי ! אני יושבת על המחשב יותר משעה רק והצלחתי לכתוב 2 תגובות [בתקווה שזאת תשלח
] אז החלטתי
אני פורשת
אבל עד שאני אחסוך כסף לקנות לי מחשב חדש
בנתים הגעתי לשליש מהסכום ובגלל זה גם ויתרתי על וונדרלנד [DVD + CD], רדיו אקטיב [DVD + CD] והלוח שנה של מקפליי
תהנו בנתיים ואל תשכחו אותי
בבבבייייי
אוף זה יקח לי דיי הרבה זמן וממש התחברתי אליכן
זה ממש קשה לעזוב כי אני יודעת שיקח לי הרבה זמן לחסוך
אווףף בבבייי בבייי אני אוהבת את כולכןןן !

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gifללאאאאאאאאאאאאא

א. תודה על הכרית
ב. את ממש לא עוזבת
אין מצב אני יהרוג אותך אם את תעזבי את הפורום
!| אז את ממש לא עוזבת אותו!

למעלה