כאילו אני דפדפתי וחפשתי ואני רואה כזה הם לא ב 99 ולא 85 ולא 56 ולא 40 XDD שנה שעברה הם בכלל לא היו מעומדים !! זה די יפה כאילוו יחסיתת .. חשבתי שאפחד לא מכיר אותם בארץ XD
זאק אפרון נדחף לכל מקום והוא דיווה!!!בכלל- יש כל כך הרבה אנשים מדהימים בעולם שלנו שלא הכניסו אותם לרשימה הזאת: מייקל ג'יי פוקס, בילי טלנט, בולט פור מי ונלטיין ועוד מלא!!! ודווקא הוא הגיע למקום שני?? היה מגיע לכל כך הרבה אחרים!!! ג'וני דאפ!!! הבנאדם הכי מצחיק ומוכשר על האדמה!! מי זה זאק לעומתו??? במהירות שבא הוא הגיע ככה הוא ייעלם.... רע-אבל נכון...סוריי!!
../images/Emo19.gif זה לא שלח לי את ההודעה../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif
זאק אפרון לא נדחף לכל מקום !!!! וזה לא אשמתו , שלא הכניסו את כל מי שאמרת
עם הוא מקום שני סימן שבאמת מגיע לו , הוא ממש מוכשר, ואת לא יכולה להגיד שלא ! ג'וני דפ אולי מוכשר ומצחיק , אבל עובדה הוא הגיע רק למקום 13 , למרות שזה מאוד מכובד
ולא למקום שני .. XD ללה ללה ללה , זאקיילה ה-נ-ש-מ-ה DD:
אז בואי נגיד את זה ככה: אני לא מתה עליו, את חושבת שהוא אליל. סבמבה?? ובבקשה תפסיקי לכתוב כאילו את רוצה להרוג אותי...זה עושה לי רגשות אשמה נוראיים!!!! וגם זאק אפרון הגיע למקום שני בגלל שיש כאלה שחושבות שהוא חתיך... ואל תקפצי ותגידי שהוא חתיך כי אני בחיים לא אסכים איתך אז זה סתם מיותר!!! וריאן גוסלינג שולטטטטטXDDD
( בקשר לזה שאת חושבת שאני רוצה להרוג אותך XDD ) את לא חייבת לאהוב אותו , אפחד לא אמר לך.. עזבי סגרנו את העניין , <: והוא חתיייך DDD: איזה נועם את ? זאת שאוהבת את גונאס ?