שר התקשורת מגיע לתפוז
אנשים

../images/Emo19.gif רוצו לקנות מעריב לנוער [:

יש כתבה יחסית גדולה עליהם.. וב-100 הגדולים הם זכו מקום 17 :)

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif שיטטטט ואני ראיתי היום את העיתון!

כדי לראות איזה מקום הם, ואז חשבתי שיש שיעור אז הלכתי מהר (בסוף התברר שיש הפסקה
) אוףףףףףףףףףףףףףף למה אני מטומטמת?!!?

אכזבהה ?

כאילו אני דפדפתי וחפשתי ואני רואה כזה הם לא ב 99 ולא 85 ולא 56 ולא 40 XDD שנה שעברה הם בכלל לא היו מעומדים !! זה די יפה כאילוו יחסיתת .. חשבתי שאפחד לא מכיר אותם בארץ XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח נכון../images/Emo45.gif עצם המועמדות שלהם

זה כבר משהוDD: מקום 17 זה בהחלט מכובד, אולי עד שנה הבאה הם כבר יהיו בעשירייה :>

Simple Girl 175

New member
../images/Emo187.gifהגיליון הזה יצא לחנויות רק מחר..

הם תמיד מוציאים את הגיליונות לחנויות בימי רביעי

../images/Emo19.gifרק עכשיו שמתי לב , הם רשמו 'דוגי'../images/Emo69.gif

בכתבה שהם שמו עליהם
אני שונאת שקוראים לו דוגי זה מעצבן אותי

noam31995

New member
ראיתי, קניתי ו../images/Emo46.gif

מה זה הטונייפה הזה?!!?!? זאק אפרון מקום שני?!!?! הוא מתנהג כמו פרינססה!!! איכככ.....אני מבקשת סליחה מכל אלה שאוהבות אותו אבל עדיין!!!

That YuvGirl

New member
../images/Emo69.gifמגעילה , זאק אפרון מדהייים !!

ומגיע לו מקום 2 :) תבקשי סליחה , תבקשי

noam31995

New member
לא רוצה.....חחח

זאק אפרון נדחף לכל מקום והוא דיווה!!!בכלל- יש כל כך הרבה אנשים מדהימים בעולם שלנו שלא הכניסו אותם לרשימה הזאת: מייקל ג'יי פוקס, בילי טלנט, בולט פור מי ונלטיין ועוד מלא!!! ודווקא הוא הגיע למקום שני?? היה מגיע לכל כך הרבה אחרים!!! ג'וני דאפ!!! הבנאדם הכי מצחיק ומוכשר על האדמה!! מי זה זאק לעומתו??? במהירות שבא הוא הגיע ככה הוא ייעלם.... רע-אבל נכון...סוריי!!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif זה לא שלח לי את ההודעה../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif

זאק אפרון לא נדחף לכל מקום !!!! וזה לא אשמתו , שלא הכניסו את כל מי שאמרת
עם הוא מקום שני סימן שבאמת מגיע לו , הוא ממש מוכשר, ואת לא יכולה להגיד שלא ! ג'וני דפ אולי מוכשר ומצחיק , אבל עובדה הוא הגיע רק למקום 13 , למרות שזה מאוד מכובד
ולא למקום שני .. XD ללה ללה ללה , זאקיילה ה-נ-ש-מ-ה DD:

noam31995

New member
טוב, זה לא ייגמר....חחחח

אז בואי נגיד את זה ככה: אני לא מתה עליו, את חושבת שהוא אליל. סבמבה?? ובבקשה תפסיקי לכתוב כאילו את רוצה להרוג אותי...זה עושה לי רגשות אשמה נוראיים!!!! וגם זאק אפרון הגיע למקום שני בגלל שיש כאלה שחושבות שהוא חתיך... ואל תקפצי ותגידי שהוא חתיך כי אני בחיים לא אסכים איתך אז זה סתם מיותר!!! וריאן גוסלינג שולטטטטטXDDD

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחחחחחחח , חס וחלילה :]

מצטערת שזה יצא ככה, אפילו לא חשבתי על זה לרגע
( בקשר לזה שאת חושבת שאני רוצה להרוג אותך XDD ) את לא חייבת לאהוב אותו , אפחד לא אמר לך.. עזבי סגרנו את העניין , <: והוא חתיייך DDD: איזה נועם את ? זאת שאוהבת את גונאס ?

למעלה