עד כמה שזכור לי היית בהרכב פופ שנקרא "יוניסקס". זה היה נראה כמו הבטחה אבל אז משהו קרה. אתה יכול להסביר בדיוק מה קרה והאם לדעתך יש מקום ללהקות כאלו בארץ?
ששי נשמה קודם רציתי שתדע שאני עוד מעריצה שלך מאז שהיית עוד בזאפ לראשון.... ואני יודעת עלך כמעט הכל חוץ מ-מה התאריך לידה שלך??ומה המזל?? ותמסור לי ד"ש....אני מצ'וגעת עלך ומאחלת לך שתהנה בחיים עם חברתך סיוון תצליח ומקווה לראות אותך בעוד סדרות ומחזות זמר... דרך אגב אתה חושב שתמשיך בתחום הדוגמנות כמו שדיגנמת בתמנון ובזיפ?!?!? חולה עלך ואתה אחלה שחקן!!!!
יש לך חיית מחמד?? איזה בע"ח אתה הכי אוהב??-אני זוכרת שפעם אהבת סוסים-עדיין? איפה אתה גר?-(אני לא יתריד אותך) איזה צבע אתה אוהב? אתה אוהב ספורט?איזה בעיקר ואיזה קבוצות אתה מעודד בכדורגל או כדורסל אם בכלל?? אתה יודע שאתה חתיך?!?!?! יש לי תמונה איתך ממוסגרת בחדר.... אוהבת אותך מלאאא אתה מושלם!!!
אני יודעת שאתה וגלעד קמחי מבית צבי חברים טובים, ואפילו הייתם שותפים לדירה בתקופת הלימודים בבית צבי. איך היה לעבוד איתו בתור במאי שלך, ולא היה מוזר שהוא ביים אותך ב"גריז"? אתם מתכוון לעבוד איתו על עוד הפקות מחוץ לבית צבי?
קודם כל היי ששי זו טיפקסית אותה אחת מימי ה-wfm יש לי כמה שאלות מה לדעתך הופך דמות בסדרה לאמינה? האם הסדרה שינתה אותך באופן מסוים? אם היו מציעים לך לחזור היום ל-wfm היית חוזר? [אחח ששי אלו היו ימים השטויות שלי ושלך בתוכניות עם אלי פרכטר תחזור ששי] מה השינוי לדעתך שבין משחק בטלוויזיה למשחק בתיאטרון? אממ זהו פחות או יותר wfm לנצח ד"ש מאלי פרכטר אוהבת אותך המון
קודם כל רציתי להגיד לך שאתה שחקן מדהים ונורא חמוד השאלה שלי היא איך זה לעבור ממשחק בהצגות תיאטרון ולופיע מול אנשים מה שנקרא live, למשחק בטלויזיה שאפשר לעשות שוב ושוב את הקטע עד שהוא יוצא טוב ואיפה יותר נהנהת לשחק? לפני שבועיים בערך היה בלילה את המחזמר זרונות מברודווי ונראה לי שראיתי את פרצופך המתוק האם אני צודקת או שמה הזיתי? ואם תמסור לי ד"ש אני יהיה נורא שמחה