חח איך אפשר שלא לאהוב את כולם?? ותודה! (:
L Little Ray New member 13/6/10 #9 ../images/Emo121.gifברוכית../images/Emo9.gif רייבן\אלמוג 18 הוד השרון הרבהההה זמן עבר מאז שמישהי חדשה הצטרפה, השתלבות נעימה ומהירה
../images/Emo121.gifברוכית../images/Emo9.gif רייבן\אלמוג 18 הוד השרון הרבהההה זמן עבר מאז שמישהי חדשה הצטרפה, השתלבות נעימה ומהירה
X XסתוניקX New member 14/6/10 #23 רייבן!!! אני מכירה אותך! מפגש מעריצים.. הוד השרון... אור הקשוחה הזאת... מוכר לך?? חח ותודה (
ש שרiD New member 13/6/10 #11 ששש לא מדברים על הסוף! ואת לא התחלת לקרוא עכשיו! את התחלת לפני שנתיים פשוט אף פעם לא סיימת! כי את גרועה!
ששש לא מדברים על הסוף! ואת לא התחלת לקרוא עכשיו! את התחלת לפני שנתיים פשוט אף פעם לא סיימת! כי את גרועה!
R RockinKeren New member 14/6/10 #13 ../images/Emo226.gifוולקאם. D: אני קרן בת 14, והפייב שלי זה דאגי 3>
M MiDdLe Girl New member 14/6/10 #14 ../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo245.gif מור 17 דאגי השתלבות מהירה נ.ב. לי אישית הסוף של "יא בייבי" עשה טראומה נוראית
../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo245.gif מור 17 דאגי השתלבות מהירה נ.ב. לי אישית הסוף של "יא בייבי" עשה טראומה נוראית
S StarStavGirl New member 14/6/10 #15 ../images/Emo174.gif ברוכה הבאההההה ../images/Emo6.gif אני סתיו, עוד חודשיים 15 ודאאאאאגי השלתבות מגניבה ומהנה בעליל
../images/Emo174.gif ברוכה הבאההההה ../images/Emo6.gif אני סתיו, עוד חודשיים 15 ודאאאאאגי השלתבות מגניבה ומהנה בעליל
X XסתוניקX New member 14/6/10 #28 אווו דאגיי ../images/Emo99.gif לי יש 16 עוד.. 4 חודשים!! ותודהה! חח D:
S StarStavGirl New member 16/6/10 #42 ../images/Emo174.gif חחחחח מזלטוב לעוד 4 חודשים ../images/Emo6.gif ישלך פייס/ מסנ ?
X XסתוניקX New member 17/6/10 #43 חחח יש אני יזכור את זה!! חח וכן פייס:Stav bustanay ומסן: [email protected]
S StarStavGirl New member 19/6/10 #48 ../images/Emo174.gif חחחחחחח ../images/Emo6.gif גמאני סתיוווווו D: ואני מוסיפה
T The Other NS New member 14/6/10 #32 הישתלבות מהירה ניצן, עוד חודשיים 14 מטבריה מסן - [email protected] פייסבוק - nitzan salem למקרה שתרצי ליצור קשר מקווה שתהני פה אהה ואין לי פייב \=
הישתלבות מהירה ניצן, עוד חודשיים 14 מטבריה מסן - [email protected] פייסבוק - nitzan salem למקרה שתרצי ליצור קשר מקווה שתהני פה אהה ואין לי פייב \=
X XסתוניקX New member 15/6/10 #35 חח תודה אני כבר יוסיף אני מבינה אותך! איך אפשר לבחור?? כאילו אני הצלחתי אבל זה בכל זאת נורא קשה!! כמעט לכל מעריצה יש רגעי התלבטות בינהם! וואו זה אכן משימה קשה....הם כולםם כאלה חמודיםם!!
חח תודה אני כבר יוסיף אני מבינה אותך! איך אפשר לבחור?? כאילו אני הצלחתי אבל זה בכל זאת נורא קשה!! כמעט לכל מעריצה יש רגעי התלבטות בינהם! וואו זה אכן משימה קשה....הם כולםם כאלה חמודיםם!!