ששרשור סופש

סיגלית 2014

New member
מנהל
נכון

לכל עבודה יש את הקושי שלה.
אין עבודה קלה!
אבל יש עבודה שהורסת את הבריאות וגורמת לך לחזור הביתה כל יום עם כאבים בחזה, תסכול וחוסר יכולת לטפל בילדים האישיים שלך.

המשפט שכתבת אומנם נכון וכתבת אותו מסיבה מסוימת.
אני לא כותבת או אומרת את המשפט הזה כי לא חוויתי את כל העבודות בעולם בכדי להעיד. ממספר העובדות שחוויתי בחיי, העבודה הזו הרסה אותי.

supersonic777

New member
לעבוד בהוראה זו שליחות.זה בא מבפנים לתת לאחרים...

להעביר ידע...
זה שעבדת בהוראה,ניסית,ולא מתאים לך,קורה.
יש כאלה הפוך,עבדו בהייטק,נמאס להם,ועשו הסבה למורים...
אני אומר,לא חשוב במה תעבדי,העיקר לעבוד!ואם את גם נהנית במה שאת עושה,זה בונוס...
אמרת שיש לך ילדים?לפעמים אין ברירה ועובדים במה שיש,ולפעמים שכסף הוא לא ה"אישיו" ואת יכולה "לשחק" עם עבודות,אז יש ברירה...

סיגלית 2014

New member
מנהל
הלוואי וזה היה רק לתת.

הוראה היא לא רק להעביר ידע היא לתת מכל הלב: הוראה היא לחנך, להעניק ערכים, לשמש דוגמא, להבין.
אבל העבודה הזו כבר מזמן לא רק "לתת". היא יותר בלהוכיח מי צודק. אני עבדתי בבית ספר עם אוכלוסיה לא קלה והתמודדויות הן לא פשוטות, אבל לא ניכנס לזה.
צר לי אבל קשה לי להסכים עם הדברים שכתבת. כמובן שיש כאלו שמסתדרים עם העניין יותר טוב ממני. גם לי היו גם תקופות טובות ועם סיפוק.
וכן, צריך לצאת ולעבוד כדי להביא פרנסה הביתה אבל למזלי לא ראיתי את זה כ"זה מה יש".
מה זאת אומרת "לא חשוב במה תעבדי"? בוודאי שזה חשוב. נכון בראש ובראשונה צריך לחשוב על הפרנסה אבל יש גם דברים נלווים: להרגיש שאני תורמת, להרגיש שאני מצליחה להזיז משהו, שאני מצליחה להשפיע. והכי חשוב אני צריכה לחזור הביתה בחתיכה אחת כדי לטפל גם בבית שלי ובילדים האישים שלי.

supersonic777

New member
בסדר,כתבתי...את עובדת כרגע או בין עבודות?

ואגב,בהנחה שאת נשואה,ובהנחה שאת יכולה להרשות לעצמך "להתגרזן" על עבודה ספציפית.אחרת זו בעיה להחליף עבודה,אם אין אפשרות...
מקווה שמצאת/תמצאי... PEACE

סיגלית 2014

New member
מנהל
כן, אני עובדת.

עברתי לתחום אחר לגמרי, עבודה יותר רגועה.
אני יכולה להרשות לעצמי "להתגרזן"? (מה זה להתגרזן?
)
אל תדאג, מצאתי עבודה, דאגתי לעצמי ולמשפחתי.
תודה רבה אדוני. מאחלת גם לך Peace and quiet

....... בסך הכל מפטפטים....
כל טוב.

שלום

אני גומר עכשיו ללמוד ביקורת ספרות שזה התחלה של תואר שני. אני מנסה לתכנת בינה מלאכותית למחשב שלי, בינתיים זה לא עובד.
&nbsp

למעלה