ברוכה הבאה תהני פה
L Leb Die Sekunde New member 25/10/07 #15 ברוכותתתתD: וואי כמה אנחנו? איזה 80 לא?XDD" אז אממ אני דניאל 13 מחור לא כלכך מוכר בת חפר.. אמרתי לא מוכר.. אז אממ כן מקווה שתצליחי לקלוט את כולם.. ואנחנו לא פורום MCR סוקלים על כל דבר חחחח אז השלבות מהירה ומוצלחת
ברוכותתתתD: וואי כמה אנחנו? איזה 80 לא?XDD" אז אממ אני דניאל 13 מחור לא כלכך מוכר בת חפר.. אמרתי לא מוכר.. אז אממ כן מקווה שתצליחי לקלוט את כולם.. ואנחנו לא פורום MCR סוקלים על כל דבר חחחח אז השלבות מהירה ומוצלחת
M maily xD New member 25/10/07 #16 גגמאני רוצה לאמץ =] מממ' פרטים עליי כדי שתתתדעוו קצת יוותר : מאי,מאיילי (משת'רצו) בת 13 מראשון לציון,
גגמאני רוצה לאמץ =] מממ' פרטים עליי כדי שתתתדעוו קצת יוותר : מאי,מאיילי (משת'רצו) בת 13 מראשון לציון,
F Fall Out Liel New member 25/10/07 #20 ברוווווככהההההההה הבאאאאההה../images/Emo168.gif אלללללללללל תמרחווווווווו הוווווודעוווות כייייייייי העייייייינייים והראשששששששש מסכנייייייייייםםםםםםםם!!! ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה !
ברוווווככהההההההה הבאאאאההה../images/Emo168.gif אלללללללללל תמרחווווווווו הוווווודעוווות כייייייייי העייייייינייים והראשששששששש מסכנייייייייייםםםםםםםם!!! ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה !
T tsofa New member 26/10/07 #21 ברווכה הבאאאה תכירי--- ../images/Emo85.gif צופנת טרבלסי נתיבותת סיטי 13 וכמה חודשיםם :| שונאת פאקצוות !! בבעעע
ברווכה הבאאאה תכירי--- ../images/Emo85.gif צופנת טרבלסי נתיבותת סיטי 13 וכמה חודשיםם :| שונאת פאקצוות !! בבעעע
ס סיוניביל New member 26/10/07 #22 מאיילייי!???! זוו אתת שוווב?? חחח אממ אם זו את אז נפגשנו באתר של אנב וג'ניה, ובאתר של אביב וליטף..חחחח ואם לא [ועשיתי לעצמי פדיחות לא מהעולם הזה ] אז ברוווכות, השלבות מהירה! אני סיוני בת 15 מפ"ת
מאיילייי!???! זוו אתת שוווב?? חחח אממ אם זו את אז נפגשנו באתר של אנב וג'ניה, ובאתר של אביב וליטף..חחחח ואם לא [ועשיתי לעצמי פדיחות לא מהעולם הזה ] אז ברוווכות, השלבות מהירה! אני סיוני בת 15 מפ"ת
S Simple Dani New member 26/10/07 #30 האלוההה D: אני דאני D: השתלבות כיפית ומהירה בפורום עם האנשים הכי מדהימים בארץ מסן,יש? ^^