שששאאאננננאאאאטטטווובבבההה

חברים!!

שנה מציונת שכל כולה הצלחה, חוויות, מעשים טובים אושר ושלווה! תשמרו על עצמכם, תעשו דברים טובים לכם ולאחרים, אוהבת הרבה מאוד, לינור

nomchu

New member
../images/Emo79.gif שנה הלכה, שנה באה... ../images/Emo79.gif

ואני כפרה אמאאאא!
אוי, זה מצחיק אותי כל פעם מחדש. *נרגעת* שוטטתי לי כרהגלי בפורום... ושמתי לב... שאין פה שירשור שנה טובה. אז אמרתי לעצמי "נועם!" (ועניתי לעצמי "מה?"
) "את חייבת לפתוח שירשור כזה!" - אמרתי ועשיתי. אז חן, אני יודעעעת שזה לא קשור לנושא של הפורום, וכלללל הבולשיט הזה שלכם המנהלים
, אבל פאק - שנה חדשה בפתח ושלא נאחל לעצמנו שטויות?! קדימה, שרשרו איחולים/ציפיות/שנות טובות/תסקלו אותי בסוכריות קטנות, לא אכפת לי

nomchu

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif

אוקיי, אז יש ולא ראיתי. לא חשוב, מחקו חופשי

jingle bell

New member
לא אל תמחקו ...!!!../images/Emo6.gif

חג שמח לכל הפורום היקר!!! שנה טובה של אושר ועושר... שנת שלום ואהבה(בעזרת השם חחחח) שנת שלווה ופוריות(אם מישהו מתכנן כאן להפרות...) ולכל ה-ט'-ניקים שבצופים בהצלחה בשנת החלוץ שלכם נתראה בקורס הנהגת דרום(למי שבינכם אם הוא בהנהגת דרום) וגם אז כן לכל ה-ט'-ניקים גם בהצלחה בלימודים(חמישיות להיות או לא להיות להיות או לא להיות שנת חמישיות!!!!) וגם למי שלא בצופים או לא בחלוץ או לא חניך או לא תלמיד או לא בנאדם(כיסוף מיצית)... שנה מ-ע-ו-ל-ה!!! אוהבתותכם מאד כיסוף!!!!!!!

fushi e

New member
../images/Emo9.gifתודה../images/Emo95.gif

אני ט'טניקית בצופים אבל הנהגת שרון:)

jingle bell

New member
לא אומר כלום...../images/Emo6.gif

גם לך מגיע שנת חמישיות מוצלחת/שנת חלוץ/שנת ט'

blinkgirl182

New member
גם אני ט'טניקית בהנהגת שרון |ספוילר

איזה שבט את?! אני בהדר (אימפריה!!)

blinkgirl182

New member
אני אכן מרעננה..../images/Emo58.gif

וגם הטיול פתיחת קורס הוא הנהגתי לא?!

וואיי אז מגניב!@!! ../images/Emo168.gif

אז את מכירה את עדי בלוטנר.., היא הייתה אצלכם שמינסטית לםני שנתיים ואז היא הלכה להיות ש"ש...?

fushi e

New member
רכ"ס../images/Emo95.gif

כבר נראה לי דיברנו על זה פעם.. חהחה נוכל להיפגש בטיולים וכאלה נראה לי שבדרך כלל אנחנו איתכם איזה כיף השנה סי"ס!!!!!!!!!!!

יא מעתיקנית!!../images/Emo163.gif

הרעיון של הטטניקים היה שליייייייי.. יאגנבת שנה טובה שכמוך!!! איכ איכ... מהפעם הבאה אני כותבת שהזכיות שמורות לי המעתיק יקבל מכות רצח קצח או סתם פליק בתחת!!! אגב אם כבר מדברים על שנה מתוקה.. אז מביאים שוקולד בדרך כלל בגלל החג וכאלה.. אז שמעו קטע רע... יש לי מורה למ"מ בצבא.. והיא די קצת שמנמנה... (זה חלק מהקטע..) אז היא הלכה לשקם ולפני זה היא באה למפקד שלה ושאלה אותו אם הוא רוצה משהו מהשקם.. אז המפקד שלה אמר לה... "כן, תביאי שוקולד...... פרההההה" חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כל כך רעעעעע...

למעלה