שנה טובה לכולן!!!
M m o r 1 0 2 New member 11/9/07 #20 שנה טובה,מאושרת ומוצלחת לכולן../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif מלאה במקפליי
ש שוליטה New member 11/9/07 #21 שנה טובהה לכולם!!!../images/Emo74.gif ../images/Emo75.gif שתהיה לכן שנה טובה ומתוקה כדבש, שתהיו לראש ולא לזנב ועוד ברכות שאומרים בראש השנה - זה לא נראה כמו דבש. זה נראה יותר כמו הר געש.. טוב נו...
שנה טובהה לכולם!!!../images/Emo74.gif ../images/Emo75.gif שתהיה לכן שנה טובה ומתוקה כדבש, שתהיו לראש ולא לזנב ועוד ברכות שאומרים בראש השנה - זה לא נראה כמו דבש. זה נראה יותר כמו הר געש.. טוב נו...
M m o r 1 0 2 New member 11/9/07 #22 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נכוןXDD../images/Emo168.gif
ח חולה על הארייייי New member 12/9/07 #24 שנה טובה בנות!!!!! ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif שנה טובה ומתוקה כמו תפוח בדבש P: חג שמח... אוהבת אותכן...(למרות שלא את כולן אני מכירה..)
שנה טובה בנות!!!!! ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif שנה טובה ומתוקה כמו תפוח בדבש P: חג שמח... אוהבת אותכן...(למרות שלא את כולן אני מכירה..)
S stasia היחידה New member 12/9/07 #27 חג-שמח! חג שמח לכווווווווווווווווווווווווולן שנה טובה ומתוקה וכדי שנזכור את השנים הטובות שעוד יבואו P: שנה טובה!!!!!
חג-שמח! חג שמח לכווווווווווווווווווווווווולן שנה טובה ומתוקה וכדי שנזכור את השנים הטובות שעוד יבואו P: שנה טובה!!!!!
M mcfly danna New member 12/9/07 #44 חחחח... זה באמת היה מצחיק איזה דפוק הרועי הזה... שאלו אותנו למה אוכלים תוח בדבש ואז הוא אמר :"לזכר השניהם הטובות הבאות שעוד יבואו"... XDDD
חחחח... זה באמת היה מצחיק איזה דפוק הרועי הזה... שאלו אותנו למה אוכלים תוח בדבש ואז הוא אמר :"לזכר השניהם הטובות הבאות שעוד יבואו"... XDDD
T The Psycho Girl New member 12/9/07 #41 חג שמח !!!!! חג שמח לכולכן המון אושר ובריאות שכל מה שתציבו לעצמכן לעשות תעשו אבל הכי חשוב שתהיו בריאות שנה מעולה לכן !!
חג שמח !!!!! חג שמח לכולכן המון אושר ובריאות שכל מה שתציבו לעצמכן לעשות תעשו אבל הכי חשוב שתהיו בריאות שנה מעולה לכן !!
ח חולה על הארייייי New member 12/9/07 #47 כנסוו!!! אני בצפון כל החג אז יכול להיות שאני לא אוכל להיכנס לפורום אבל אם אני יוכל אז אני יכנס!! חג שמח ושנה טובה לכולן!!!!! P:
כנסוו!!! אני בצפון כל החג אז יכול להיות שאני לא אוכל להיכנס לפורום אבל אם אני יוכל אז אני יכנס!! חג שמח ושנה טובה לכולן!!!!! P:
L LironPoynter New member 12/9/07 #30 ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשנה טובה!../images/Emo24.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשנה טובה!../images/Emo24.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif
M McFlyRoni New member 12/9/07 #31 שנה טובה ומתקתקה לכולכןןןן ../images/Emo74.gif מאחלת לכן שנה נפלאה והכי טובה בעולם שנהיה לראש ולא לזנב כמובן ושתמשיכו להיות מתוקות וחמודות כמו שאתןן
שנה טובה ומתקתקה לכולכןןןן ../images/Emo74.gif מאחלת לכן שנה נפלאה והכי טובה בעולם שנהיה לראש ולא לזנב כמובן ושתמשיכו להיות מתוקות וחמודות כמו שאתןן
Y YuvalJones New member 12/9/07 #33 ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשנהטובה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה ותהנו מהחופש!
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשנהטובה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה ותהנו מהחופש!