זה מה שאנחנו שומעים היום ממחנה אולריך. שקט רועם, אפשר לשמוע איך הכבוד העצמי נרמס.והפעם לא בטוח שהוא יהיה על הפודיום נרמס. ומחר כולנו נחגוג אבא יו יו!!!!! אבא יו יו!!!!!!! אבא יו יו!!!! לאנס שוב יהיה צהוב.
שרוכבים ביחד, בקבוצה, והראשונים בקבוצה עובדים קשה יותר מהאחרים כיוון שהם שוברים את הרוח. העבודה בפלטון קלה יותר ככל שהוא גדול יותר כיוון שניתן להיות פחות בראש.
צר לי על אולריך. וזה מאוד קשה לאוהד כמוני לראות שוב איך ראמסטרונג עושה לו את זה. אבל לא רק אולריך סובל. איפה מאיו? איפה הראס? איפה סימוני ותראו איפה המילטון. אבל אבל אבל - תראו איפה IVAN BASO יחי הילד. אם בועז חושב שהוא עושה נאכס לרוכבים עליהם הוא מהמר - אז ניראה שלריס יש את ההשפעה ההפוכה - ופאופן שאפילו הנאחס של בועז לא יכול לו. אישית אני עשיין מקווה להתאוששות של אולריך מחר. אבל בנינו ניראה לי שהיחידים שיכולים ללאנס הם באסו - באסו ואולי קלודן. ירנין
הרוויח בנג"ש, ובכל מקרה, כבר בתחילת היום הוא היה מאחורי ארמסטרונג בזמנים.. ד"א, שמתם לב לווקלר? הוא ממש התפרק בכמה מאות מטרים האחרונים. מסכן הילד... כנראה עבר זמנו.
שבאמת חבל עליו, ואני מקווה שהוא יביא אותה מתישהו ויצור עניין. מה עם הראס? הייתי בטוח שהשנה, הראס שהוא מספר 1 יתן, אבל לפי הרשומות הוא לא בדיוק ממוקם גבוה. ודרך אגב, בלוקי: למה בלוקי לא בא השנה? מתי הוא החלים מהפציעה? הוא פרש?
היא בעיקר בכך שהוא הוכיח שהוא עדיין יכול לספק את הסחורה - לפרוץ בטיפוסים ולברוח למתחריו - אולריך, המילטון ועוד כמה שדיברו עליהם כמועמדים לאיים עליו והיום נשברו בעליה. יאללה - צהוב בפריז ללאנס!!!!!
למרות שהחבריקו הזה שניצח נראה פחות מתאמץ מידידינו הטקסאני, לאנס לא הראה ממש התאמצות סוחפת (או שככה הוא נראה שהוא מתאמץ) כנראה שייקח קצת זמן עד שאבין מה קורה שם...
יודע לתת כבוד,יודע להעריך כשצריך,והם יודעים להחזיר כבוד. אין מה לעשות, זה עובד כך בכל מקום.נקווה שעד הסוף. מחר נהיה יותר חכמים.דרך אגב אוהדי אולריך, הערכתכם?האם הוא גמר ,או שמחר נראה אולריך אחר. לי יש שבת שלום. ארז עצמון.
אתה תראה גם לאנס אחר! אני מהמר שלאנס נתן היום את הגמביט ומחר הוא מפסיד בגדול. כולם ראו שנגמר לו האוויר. ומחר טיפוס ענקי! אז נחיה ונראה. אני מהמר שאולריך לא אמר את המילה האחרונה. נכון, היה לו יום חרא, אבל הוא מתאושש מהר. ואל תשכחו שהוא טוב מלאנס בנגד השעון. (אם לא יירד גשם! האמת, ברגע שהגשם הגיע, ידעתי שאולריך "גמור"!)
לא נראה לי שבאסו קיבל מתנה מלאנס. ללאנס פשוט נגמר האויר אחרי שמשך את כולם בארבעת הק"מ האחרונים. לאנס לא מוותר על נצחון בפסגות כאלה (כתב על כך באחד מספריו), והוא גם נראה די מאוכזב בסיום. עוד סיבה לכך היא שלאנס יודע ש"כל שניה קובעת" - אז שהוא יוותר על הבונוס של המקום הראשון? וסיבה אחרונה לדעה זו: כריסטי אמרה.
לאנס ארמסטרונג נתן לבאסו לנצח היום זו אמירה אומללה שקשורה רק לאי ידיעת ארמסטרונג. 1. ארמסרמסטרונג עצמו אמר לאחר הפיניש עם פאנטני על הוונטו כי זו הפעם האחרונה שהוא יזלזל ברוכב עד כדי שיתן לו לנצח. 2. ארמסטרונג עצמו אמר כי הוא לא מסתדר עם הטורמלא והוא לא מרגיש טוב בעליות של ההר. כך היה שביקש מהראס להאט כל הדרך לאותה פיסגה בקטע של 2002 שבו הוא ניצח לבסוף ואם תאי המוח האחראים אצלי על טור 2002 עדיין מתפקדים אז זה היה בדיוק באותה פיסגה בה הסתיים הקטע היום. 3. למה אני חייב לחזור על אותו המשפט מאה פעמים מאז ינואר... "ביארן ריס אולי לא ינצח או יעלה על הפודיום (עם רוכב מקבוצתו) בטור השנה אבל הוא יכריע את זהות המנצח בגלל התרגילים שלו" היו כמה ניסוחים ומשפטים דומים. הכוונה זהה תמיד.