ששש...לילה טוב לכל הנסיכות...מתגנבת

ששש...לילה טוב לכל הנסיכות...מתגנבת

בשקט בשקט... מניחה לכן משו נחמד, שיהיה מה לקרוא בבוקר עם הקפה הראשון מכבה לכן אורות ומזנקת למיטה בחזרה. יום נעים וקל לכולם ! סיגל

סיגל,

הערכתי והערצתי ליצירתיות וליצירות שלך גדלו פי אלף, מאד מרגש לקרוא ולהבין שיש אנשים שהיצירה שלהם היא לא רק תחביב, אני מאחלת לך המון הצלחה ושלעולם לא יפסיק שפע היצירתיות וברעיונות שלך וכמובן המון המון הצלחה בגידול הילדים. את אשה מדהימה ונדיבה מאין כמוה.
גדול גדול

s i t a r

New member
סיגל, אנחנו כבר יודעות שאת אלופה

ועכשיו עוד הרבה אחרים ידעו מזה. כל הכבוד.

אתי רז

New member
מה להגיד??? "גאוות -יחידה"....

לא יאומן. איך? איך עשית את זה?? איזו רמת עבודה....לא שזה חדש לי אבל כל פעם מחסירה פעימה מחדש. סיגל, יברכך האלוהים בעשייתך זו ובגידול ילדייך ברוב נחת. אתי.

TaniaP

New member
Sigal, what an impressing article |

You're a great artist and a wonderful mother I have twins too, so we can start a new commune "Addicted to clay mothers of twins".
Wish you lots of good luck

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

שלושה חיבוקים- אחד לאמא ושניים לתאומים. קראתי את המאמר ומאד התרגשי, חזקי ואמצי. והעבודות שלך שבו את ליבי - כך כך מלאי עדינות ויופי. עלי והצליחי.

hanit3

New member
|סיגל מאוד התרגשתי ואף דמעות הזלתי

כשקראתי אודותייך.אנחנו בפורומים השונים כותבים אחת לשנייה מעלות עבודות אך לא תמיד יודעות את הסיפור מאחורי כל אחת . הסיפור שלך מיוחד במינו אני מחזקת אותך המשיכי ליצור ולהתמודד עם הקשיים שהחיים מיצרים לנו כל הכבוד........

ksnir

New member
../images/Emo47.gifסיגל, מאוד מרגש. תודה ששיתפת

אותנו.

zviagil

New member
סיגל

הצליחי בכל מעשה ידיך ובגידול ילדיך. האתר יפה ומושקע.

ניצנץ1

New member
עבודות ברמה בין לאומית אמיתית!!!

כל הכבוד לסיגל!!!!! אהבתי, אהבתי..

למעלה