ששש...לילה טוב לכל הנסיכות...מתגנבת

חיבוק עננננק לכולכן !תודה!../images/Emo39.gif--->

הרבה מאד תודות לכולכן! ובגילוי נאות, לא אוכל להתעלם מהעובדה ש"גדלתי" גם בפורומים,שתמיד מהווים עבורי השראה גדולה מאד ובית הספר הכי טוב ! תודה ענקית !

Saraswaty

New member
מזה זמן מה שאני מעריצה את

עבודותייך ועכשיו אני גם מלאת הערכה לאדם שעומד מאחורי העבודות. תודה שנתת לנו הצצה אל האדם שמעבר.

סיגל ../images/Emo140.gif מורידה את הכובעים בפנייך ../images/Emo197.gif../images/Emo199.gif../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo195.gif. . . מודה לך מאד על השיתוף . . .ועל האפשרות להיכר את האדם שמאחריי . . . מלאת הערכה לעבודותייך המקסימות . . .

מה אומר?....

חוץ מאשר הערכה מלאה. כל הכבוד לך על החשיפה, וכן על ההשקעה וההתמדה. מי ייתן ותהיה המון פרנסה וכמובן כמובן אושר והצלחה

sunnycalifornia

New member
../images/Emo24.gifהתרגשתי מאוד לקרוא

את הכתבה, כל הכבוד על החשיפה!!! ועבודותייך מקסימות, אין מילים לתאר...מאחלת לך הרבה הרבה נחת מהילדים והמשך יצירה פוריה

סיגל - ענקית - אומנית בנשמתך...

העבודות - החרוזים - הכלים תמיד מושלמים. עם לא מגיע לך למי מדיע??? מתה עלייך

עבודות נפלאות של אשה נפלאה עם

המון אהבה ליצירה . כתבה מרגשת. מאחלת לך שרק אושר,שמחה,הצלחה וים של אהבה יהיו בחייך.

daillyg

New member
סיגל, כל הכבוד!!

זה ממש ממש מגיע לך, הפרגון הזה. מזל טוב על הפרסום, והמון בהצלחה להמשך.

מצטרפת לכל המילים החמות שנכתבו לך

כאן ומתפעלת שוב מהעבודות היפהפיות שלך. כל חרוז כאן אכן סיפור וסיפור יפהפה! - פשוט אין מילים מול היופי. הכד המהמם בצילום בסוף הכתבה הורס אותי בכל פעם שאני מציצה בו. אפשר להסתכל עליו עוד ועוד בלי לשבוע.

../images/Emo24.gifלכולכן! המוני תודות!! ועוד..

מחמם את הלב ומחזק מאד ! <מחייכת> רק לסבר את אוזניכן, מצבו של המלאך היפיוף שלי הולך ומשתפר (כמובן במסגרת המגבלות) וכל כך גאה לספר אפילו, שהוא כבר חודשיים הולך לצופים..מחכה לימי שלישי באטרף, מרותק לפעולות הקבוצתיות, מתבגר לו לאיטו..חחחחחח.. ואני חושבת שהסיפור של עומר שלי יכול לחזק ולתת תקווה ענקית לכל אחד שנתקל בתופעה המחורבנת הזו שנקראת "אוטיזם", כי הנה...אפשר להתגבר על זה !! מבטיחה להעלות תמונות בהזדמנות הראשונה (כשיצטלם בחאקי..חהחהחה) חיבוקים גדולים וחמים !

timatibo

New member
מה שמגיע-מגיע! יופי של דברים את

עושה...למה שלא יכתבו עלייך???.....יישר כוח!

למעלה