שש שנים הפורום היה פעיל בניהולה של or1

אני בהחלט זוכרת את התקופה שלפני הניהול שלי

לאחר שכל הפורומים באמ אס אן נסגרו, חיפשתי בית לכל החברים שנשארו בלי פורום, נכנסתי לתפוז ונתקלתי בארבעים פלוס שהיה בניהול של אור1

וראיתי בית חם, עם חברים עם המון הומור, חדוות כתיבה, וקשר מעולה (הרגשתי שהם מכירים קרוב מאוד).

לצערי הפורמט לא התאים לחברים מאמ אס אן ולכן לא המשכנו.

עברו כמה שנים ונתקלתי בהודעה שמחפשים מנהל כי הפורום נסגר , פניתי להנהלה והצעתי את עצמי, התקבלתי לאחר ראיון אצלהם במשרדים.

היה לי חזון ברור , בו ראיתי את עצמי בונה "בית חם" לחברים מכל הארץ אבל לצערי היו כאן אנשים שלא חיפשו ליצור מקום חם אלא חיפשו לריב ועל כל שטות ואני מצאתי את עצמי מתפקדת כגננת למרות הכל לא התייאשתי וניסיתי בכל כוחי להפריח את הפורום, המשבר שלי היה בפורים שישבתי ימים כלילות על מנת ליצור לכל החברים ניקים של גמדים וענקים , ובסופו של דבר היו רק תלונות ומענות .

חברים אתם צריכים לזכור - מנהלי הפורומים הינם מתנדבים והשכר היחיד שלהם הוא לראות את כולם שמחים ומאושרים וכמובן משתפי פעולה באופן חיובי, אם אין את זה כלום לא שווה.

הודעה לאורלי

&nbsp
&nbsp
&nbsp

אקלימה

New member
החזון שאיתו באת,הכל טוב ויפה רק חשוב לזכור שכדי שימשיך

להיות יפה וטוב צריך לדעת לא לאפשר לכותבים להתלהם ולפגוע באחרים,תמיד אפשר להעיר אם מוצאים לכך סיבה ויש דרך אחרת לאמר את הדברים ופה לדעתי את איבדת מכוח תפקידך הניהולי ואפשרת יד חופשית למכרייך וזה מראש נתן להבין שמי שאינו חבר אינו שייך.וכך בעצם התמעטו הכותבים שהצטרפו בעצם מהר ברחו ולא חזרו.
כל עוד אותם אנשים שמשתוקקים לפורום פעיל וטוב ישמיכו באותה התנהגות אז בעצם לא משנה איפה ובאלו אתרים כי איפה שלא יהיה עם התנהגות כזאת זה יצליח וחייו של הפורום יהיהו קצרים מראש.לכן אם באמת רוצים פורום פעיל ומכבד יש לדעת כי בפורום כותבים אנשים ולא חיות,.
לולא אפשרת התנהלות זאת אולי כן יכלה להמשיך להיות כאן פעילות רק אציין שלא כל האחריות הינה עליך בלבד אלא גם על חלק גדול מהכותבים שצריכים לדעת לכבד את האחר במקום לראות בו ככותב אנונימי הבא לקרב ותו לא.
אינך חייבת להסכים לדבריי,בסך הכל מנסה להראות שקיפות על הנעשה וחושבת שיש מקום לתקן אם במידה כל אחד יקבל על עצמו אחריות ובגרות.

לשמחתי באתי עם רקורד ניהול מוצלח

ואפילו החברים שהיינו נשארנו עד היום בקשר יום יומי מה שאומר שדרך הניהול שלי הוכח כטוב

את מה שהיה לי להגיד אמרתי ולא נתתי יד להתלהמות כזו או אחרת ולא אחת נפכעו ממני כשפניתי והערתי ...
אקלימה הניק שלך לא היה כאן באופן רציף או כל הזמן אז מאיפה כל הידע על דרך הניהול שלי אלא אם כן נכנסת בניקים אחרים

אקלימה

New member
אם כך הכוונה אמורה להיות לגביי ולגבי עננה לבנה 68,לא?

שתינו לא נכנסו בניק הזה באופן רציף.
אם כך?.....מה הקשר ומהות השאלה בעצם?

אקלימה

New member
משום כך לא הבנתי את פשר השאלה

הרי כמוני כמוך בקושי היה לי זמן להכנס ולהגיב בפורום,אפשר היה לספור את הכניסות שלי.
שאלה לי אלייך:
מהו פורום בעינייך?

קרן אור את ניסית להשיב את הפורום למה שהיה

בתקופה של or1 להביא נושאים, לפרגן והיה כייף
היתה תקופה ארוכה שלא היתה לי אפשרות להכנס לפורום וכשהגעתי הופ הפתעה גם את התייאשת
הרבה ניקים חדשים הגיעו לעקוץ כותבים - וזה לא משהו חדש
ברור שאין תמורה כספית לניהול הכל על בסיס זמן אישי
מורידה את הכובע בפניך
את הגעת ממקום חיובי ונקי
לא הבאת את כל החברים והחברות שלך לעשות רושם להתגנח בוותיקים
המשך שבת נעימה

אקלימה

New member
גם עם קרן אור זה לא בדיוק זרם יפה מכמה סיבות

ההתחלה היתה מאד טובה.
כפי שאמרתי לולא היו נכנסים חברי הפורום בניקים המקוריים שלהם אפשר היה לראות מראש שהכוונה שלהם לפורום טוב היא כנה וטובה.ברגע שבאים תחת שם אחר וכמו חמולות מתקשרים אחד עם השני בכל מיני סיסמאות וקריצות על חשבון האחר אז מה בעצם כל קורא שנכנס בין אם הוא כותב או לא יכול להבין? שיש פה התחשבנויות ופרנציפים וכל מיני מלחמות אגו.לדעתי היה מיותר לגמרי לפתוח את הפורום כפי שנפתח כי הוא בעצם "הכריז" מראש על פורום לא "כשר".אז מה הפלא?זה היה צפויי.
תיקון לדעתי יביא רק אם החזרה הכנה בשמותיהם הכנים של חברי הפורום להתכתבות מכבדת תתבצע.זה מה שיתן לפורום את החוזק השייכות ןבעצם את המיקום על המפה ומשם אפשר רק לזנק בעלייה

קרן אור היתה עסוקה למחוק השמצות עם ניקים מזוייפים

אנשים נכנסו ורצו להצית אש

ולא בדיוק הצליח להם

אקלימה

New member
אם כך קרן בהחלט היתה אמורה להפנות אלייך את השאלה

מאיין לך לדעת?אלא אם כן הופעת בניק אחר.

tch111

New member
אם הנהלת הפורומים היתה מודעת

למה שהתרחש פה והיתה מחליפה את המנהלת היו מצילים את הפורום.

mikilk

Active member
אני שמה בצד לרגע את הביקורת על המנהלת

שבעיני היא לא נכונה.
הנהלת הפורומים מסתכלת על סטטיסטיקות, על פורומים פעילים, על מנהל פעיל או לא.
היא לא עוקבת ברמה יומיומית אחר כל פורום ופורום (אלא אם מתקבלות תלונות)
לנהל פורום זה תפקיד שוחק, התנדבותי, שתמיד מעלה ביקורת, תמיד יהיו הלא מרוצים... אנחנו פורום הטרוגני וכל אחד רואה את הפורום בעיניים שונות ולכן מגיב לשרשורים ולמנהלת באופן שונה.
למצוא מנהלים בהתנדבות, שמתאימים לדרישות תפוז ועומדים בדרישה של כניסה לפורום מדי יום - לא פשוט. פורומים רבים נסגרים, מנהלים לא זורמים וממהרים להתנדב לניהול פורום, בוודאי לא פורום "חברתי" (בניגוד לפורום מקצועי/תומך).
לא הצלחתי לראות איך מנהלת אשמה בנפילת פורום, אך שוב, שנינו מביטים על הדברים במשקפיים שונים.

תודה נשמה - רק מי שמנהל פורום כמוך

יבין בדיוק כמה שהתפקיד הזה קשה ואנשים שהם כפויי טובה יכולים לחפש רק את הרע ולא את הטוב .

אני שמחה שאין הרבה כאלה

אספרסו2

New member
אל תתיחסי לתרח מספרד

מתגובותיו הניבזיות לפנטום
אפשר ללמוד מי הוא באמת.
&nbsp
&nbsp

הוא זה שטע שאני לא טיפלתי באנשים שחיפשו מריבות

אז טיפלתי ועוד איך טיפלתי - והוא עכשיו לא יוכל לבוא ולהמשיך לדבר לא יפה לאנשים

למעלה