שתהיו בריאים עוד 120 שנה



תראי, אני יותר התייחסתי למקצועי מול סביר.
ולפני שאני הולכת לרופא מקצועי (לא משפחה) אני אעשה עליו גוגל ואחפש ביקורות.
מובן לי מאליו שאם הוא יתנהג אלי כמו רפש - לא אחזור. אבל זה לא קרה ואני גם יודעת לשאול את השאלות הנכונות.
ברור שרצון לעזור זה טוב וחשוב.
אבל בשורה התחתונה, ואולי בגלל כל המקרים הרשלניים שאני נתקלת בהם, סביר זו לא אופציה מבחינתי אצל רופא.
כמו שאגב אם אקח עו״ד לענייני מקרקעין - חשוב לי שהוא יהיה תותח.
או מנהל חשבונות.
או פיזיותרפיסטית.
ואפילו קוסמטיקאית.
&nbsp
כאלה שהסיכוי שיגרום לי נזק בגללם הוא אפסי.
&nbsp
ותודה
 

mri10

New member
הנה משהו מהסדרה בשביל דורי

"איריס יעיש האנדוקרינולוגית הרגישה מקרית ים"
לא צריך אוזן מוסיקלית במיוחד כדי להבחין באיריס וביעיש וברגישות של המזרחיים מקרית ים,אותם מזרחיים שלא יודעים לשמור על גבולות שבין רופא לחולה.
 

צלשלספק

New member
2.

חשוב לי שיהיה קודם בנאדם, אחר כך רופא. רצוי מקצועי.

כן, הייתי הולך על בית החולים הטוב ביותר לניתוחים ספציפיים. לא מציין שמות
וואלה היה שווה את הכסף.
 

mri10

New member
הייתי הולך על הרופא הראשון

אני גם חושב שעוצמת הזלזול וההתייחסות הרובוטית של הרופא נגזרת מאופיו של המטופל.ככל שאתה יותר עירני ומעורה,חוקר ודורש, ועושה רושם של אחד שנמצא בעיניינים כך היחס איליך יהיה רציני ומכובד יותר.
בעידן של 'מהפכת המידע' כל אחד יכול להיות כזה.
משום מה אנשים נמסים לפני הבכירים.זה משדר חולשה ומזמין דורסנות.

וכן,צריך לדעת לתת הרבה כבוד והערכה לרופא הבכיר שאתה זקוק לו.לפרגן בלי סוף ולהחמיא ולהמשיך בכך גם כשנדמה לך שזה לא עובד.זה רק נדמה אבל אוהו איך שזה עובד.
 

Bs Bane

New member
קשה להגיד מהמידע הנ"ל

אבל אניא עדיף אדם נכנס לתחומו בגלל שהוא אוהב את זה ולא בשביל להתעשר.
חשוב לי מאוד שהוא יהיה קשב וישר. לא רק שיהיה יותר קל לדבר איתו, הוא יעשה עבודה יותר טובה אם הוא לא יהיה מעוור ממניעים אחרים.
&nbsp
גם רופאים צעירים ופחות בכירים יכולים להיות רופאים טובים. וגם בכירים עם שם עולמי עדיין יכולים להיות בני אדם טובים.
&nbsp
אני הייתי מבקש המלצה מהרופא המטפל שלי למנתח (אם יש כזה, ואם אני סומך עליו). אבל מעבר לזה הייתי קורא ביקורות של אנשים על אותו מנתח באינטרנט.
&nbsp
במקרה פה, אם המנתח השני טוב (לא סביר) הייתי הולך עליו. אבל זה תלוי גם באיזה ניתוח מדובר.
 
למעלה