של טינקרבל כאילו דא.
מ מאור 87 New member 28/9/03 #23 ../images/Emo6.gif, מסתלבט הא../images/Emo35.gif אני חושב שהיא דיברה על התמונה של בולי איש השלג, אבל אינני בטוח..
../images/Emo6.gif, מסתלבט הא../images/Emo35.gif אני חושב שהיא דיברה על התמונה של בולי איש השלג, אבל אינני בטוח..
מ מאור 87 New member 28/9/03 #24 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תתעלמו.. אני טיפ'לה אידיוט.. פשוט זה מבלבל כשיש שרשור, ובמקום להגיב להודעה המקורית מגיבים דווקא לשלי..
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תתעלמו.. אני טיפ'לה אידיוט.. פשוט זה מבלבל כשיש שרשור, ובמקום להגיב להודעה המקורית מגיבים דווקא לשלי..
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 28/9/03 #26 איזה מוכשרת!../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif הם כאלה חמודים! (אפשר לפרסם בפורום פאנפיקים כפאנארט?)
איזה מוכשרת!../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif הם כאלה חמודים! (אפשר לפרסם בפורום פאנפיקים כפאנארט?)
מ מ ק ר ט נ י New member 28/9/03 #29 הממממ... לוסי...? אני די משוכנע שטינקרבל לא צריכה להיות ברוכה הבאה. אני מאמין שהיא בין בערך העשרים הראשונים בפורום (?)
הממממ... לוסי...? אני די משוכנע שטינקרבל לא צריכה להיות ברוכה הבאה. אני מאמין שהיא בין בערך העשרים הראשונים בפורום (?)