שתיים, שלוש, ארבע

שתיים, שלוש, ארבע ../images/Emo45.gif../images/Emo43.gif

בלון| היום ב-19:00 נארח Live בפורום ריקודי עם את מלך ההרקדות הישראלי- ירון כרמל. אתם יכולים כבר עכשיו להכניס שאלות לפורום, ולתפוס מקומכם בדיון. את האירוח ינחו ערן פרבשטיין ורועי יחזקאל. כדאי להיות שם!
היום ב- 21:00 נארח בפורום להיות הורים את יועץ הנישואין והמטפל המשפחתי מוטי גלעם. לצערנו, בשל ריבוי הפניות, לא ניתן להשאיר שאלות מראש, אלא רק להצטרף לדיון בשעת האירוח...
היום השלישי של החידון המרכזי שלנו בפורום רובי וויליאמס בעיצומו... סקס שקרים ורובי וויליאמס . החל מהיום ועד יום חמישי ניתן לזכות בכל יום בסינגל החדש של רובי : something beautiful מתנת הליקון. כנסו כבר עכשיו לפורום רובי כדי לראות את מקבץ הרכילויות של היום... כל תשובה 50 נכונה זוכה.

JustAlona

New member
צומיצומיצומיצומיצומיצומיצומיצומי

http://www.neopets.com/art/htd/uni4.phtml# זה איך לצייר משו דומה לחדקרן. בהצלחה, למי שינסה.

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif../images/Emo32.gif משיהו יודע

באיזה חווה תיהיה האליפות? (בווסטרן)

רשום באתר של ההתאחדות בתחרויות..!

אם אני זוכרת נכון אז בהיפודרום (או איך שלא רושמים את זה)..!

העין של סנו../images/Emo80.gif

אם תגדילו את התמונה תוכלו לראות בתוך העין שלו השתקפות שלי כשאני מצלמת

אוך הוא כזה יפיוף,דרך אגב כמה פרטים

על היפיופון: הוא פרטי כמובן ובעיקרון רוכב עליו ילד בן 5 אבל הוא בחווה שבועיים ועושים לו טיולי כרכות והוא כזה מותק... הוא בן 9 שנים,משהו כזה..! והגובה שלו הוא מטר והוא כמובן לא יגדל יותר את הסוג אני לא ממש זוכרת אבל יש סוגים שהם יותר קטנים ממנו..! *הבעלים שלו (קרן) שמה עליו היום אוכף והיא ביקשה ממישהי בשם דיה שרוכבת בחווה לעלות עליו ולעשות לו הליכה וקצת טרוט,האוכף פיצפון וחמודי והחגורת בטן קטנטונת כמובן וכשהיא עלתה עליו אז היא חיבקה אותו עם הרגליים והסוס הזה עקשן קטן היא לא הצליחה לדרבן אותו ולא יעזור מה גם אם היא נתנה לו מכה כמו שוט זה לא עוזר..! אבל היא בסוף הצליחה לעשות קצת טרוט אחרי כמה דירבונים והיא כמעט נפלה מהאוכף...! פלפל שימי תמונה יפה של סנואו עם דיה..!

רעות כמה תיקונים../images/Emo80.gif

סנו הוא בן 8 הוא בחווה ליותר משבועיים!!! הסוס לא עקשן הוא היה פשוט עייף אחרי כל הטיולים שעשיתם לו! וגם אית את רוצה שהוא יעבור לטרוט אם הרגל שלה כמעט נוגעת בריצפה? הנה תמונה של דיה על סנו

../images/Emo4.gif הוא לא מיניאטורי....

הוא פשוט פוני. אם לא פוני וולש. זאת פונית רגילה:

הוא סוס מינאטורי פשוט הסוג שלו (שאנ

י לא זוכרת אותו) הוא סוג של מיניאטורי אבל קצת יותר גדול מהסוגים של הסוס המינאטורי האחרים חוץ מזה שבתמונות הוא נראה הרבה יותר גדול מאשר במציאות...!

mkuzi

New member
אנשים!!!!!!!!!!!!!!!

מיניאטורי שווה מזערי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין שום קשר לא לגזע ולא למבנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכל קשור לגובה!!!!!!!!!!!!!!

אם כבר מדברים על מנייאטורים.../images/Emo8.gif

אזזז היום יפה (הפונית המנייאטורית) המליטה בבוקר! ויש לה את הסייח הכי קטן וחמוד שראיתי בחיים שלי..!! הוא בערך בגודל של הכלבה של עוז....(והיא בת 4 חודשים) והוא שחור וממש מתוקקקקקיי...
תמונות בקרוב... סתם כי רציתי לספר..

למעלה