עד שהסבירו לי שסוס מיניאטורי זהו גזע בפני עצמו אכן לסוסים האלו יש מבנה אחר וצורה טיפה שונה וזה לא רק הגובה והגודל...... הם יכולים להיות סוסים בגודל של פוני ועדיין להיקרא מיניאטורים!....
אם את צודקת אז השם של הגזע שלהם ממש דבילי.... מיניאטורים......... חחחחחחחחח עולם הסוסים מלא בשגיאות כשהוא "בא במפגש" עם עולם הלשון והשפה התקנית........ איך שכנעו אותך שסוס מיניאטורי הוא גזע בפני עצמו????????
אני מתה על סוסים עם עינים כחולות זה כזה אנושי!! חוץ מזה שהוא באמת נראה טיפה יותר גדול מהמיניאטורים שלנו! אניווי מאיפה מביאים תציוד אינגליש כאזה גודל?!!? לפונים שאצלינו ממה שהבנתי יש ווסטרן איזה פיצי וחמוד זה! אהה ולסנו יש גם ראש דולפין כמו לנלה!!!
דורון רוכבת על דיזל קבוע בשביל חופית שהיא הבעלים שלו. טאורה הוא סוס בצפר בעין המפרץ. אפולו הוא של דרור. ומיסי היא של סתיו. וג'אז שיך לילדה בפורום {אני לא זוכרת שמות טוב..}
אנשים חסמו אותי!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
אבו דני חסם אותי מפורום סוסים כי קראתי לו כלב על זה שהוא מחק את השאלון ושם את ההודעה המזלזלת על פורום "רוכבים צעירים"...חח אני יודעת שאני לא 100% אבל גם הוא לא ! ואני מבקשת מרד!!!!!!!!!