שתי אמהות, גם אחרי הגירושין

een ogenblik

New member
יש הבדל תהומי

בין להכנס למאבק כדי לשנות דברים לבין להכנס למאבק כי חשבת שאין כבר צורך במאבק והכל מסודר.
ההמלצה להתחתן מובנת לי לחלוטין, ועדין הצגת מצג שוא לאנשים המתעניינים, וטענה כאילו עצם זה שהם נישאו מציבה אותם בעמדה אליה שואפים איך אינה המצב בפועל היא טעייה. ההמלצה להתחתן לזוגות הומולסביים צריכה להנתן עם ההסבר שכרגע אין נישואיהם מוכרים במדינת ישראל, אלא רשומים בלבד. גם הסבר קצר על ההבדל יהיה במקום. האמירה כאילו נישואים הומולסביים הם נישואם לכל דבר והאמירה כאילו רישום והכרה הם היינו הך הן אמירות מוטעות ומטעות.

כאן הם

New member
לגמרי לא מסכים איתך

את מסכימה איתי שרצוי להתחתן חתונה חד-מינית בחו"ל. זה ממסד את היחסים, זה רשום, גם בארץ, זה חתונה, זה נשואים אחד לשני, ובעיקר זה מראה כוונות אמיתיות של כל צד כלפי השני, במיוחד כשיהיו ילדים בתמונה.

אז מה יש פה להוסיף?

אני לא מבין למה את מוסיפה "בעייתיות" מסוימת, לא ברורה לאף אחד, ומשתנה כמעט כל הזמן בנושא?

ברור שהנושא עדיין בחיתוליו ולא ברור, למשל, מה קורה כשנפרדים ורוצים להתגרש אחד מהשני. זה סיבה לא להתחתן?

רענן

een ogenblik

New member
אם היית מבין מה אני אומרת, ואז לא מסכים

הייתי מקבלת זאת, ומסכימה על חוסר הסכמה.
מכיוון שאינך מבין, אך בכל זאת אינך מסכים באופן מוחלט - שוין.

כאן הם

New member
בקריאה שנייה של דברייך

בקריאה שנייה של דברייך יש לך פשוט גישה שונה לגמרי משלי, ואני לגמרי מבין את הגישה שלך.

אז בואי נסיים באי הסכמה אינטלקטואלית?

את רוצה שהכל יהיה ברור, מובן ומובטח ב-100% לפני שאת מתחתנת.

אני בגישה של להתחתן למרות שלא ברור, ו"לא מוכר אבל רשום" ולא ידוע מה יהיה. צריכים להתחתן אם מחליטים לחיות ביחד, במיוחד אם רוצים להקים משפחה. מה יהיה בעתיד, אם בכלל נפרד? לא מטריד אותי.

רענן

een ogenblik

New member
זה לא מה שאני רוצה,

זה לא מה שכתבתי שאני רוצה,
זה לא השתמע מתוך מה שכתבתי שאני רוצה.

מה שאני רוצה הוא שאנשים אחרים ממני יגיעו להחלטות שלהם מתוך הבנה למה הם נכנסים, בין אם זו הייתה ההחלטה אליה הייתי נוטה אם הייתי במצבם ובין אם לאו. מה אתה היית עושה במקומם, מה אתה חושב על סיבות בעד חתונה או נגד חתונה, אינן מעניינות אותי כהוא זה. העובדה שאתה מטעה אותם, מכיוון שזה תואם את תפיסת עולמך, ולא אכפת לך שאלו אנשים ממך בעלי זכות להחליט החלטות שונות ממך, מטרידה אותי. זה מה שאני מתנגדת אליו.

עכשיו אתה יכול להסכים או לא להסכים. לפחות בזה לא תטעה. גם זה משהו.

גירושין

בטח מחכים לזוג הראשון שיהיה מוכן לעתור לבג"צ על הליך גירושין חד-מיני....
אני בטוחה שהמרכז הפלורליסטי ישמח...

כאן הם

New member

למעלה