שתי הצעות...

קולאז

New member
שתי הצעות...

רציתי להציע רעיון (לא מקורי), שרשור הצגה עצמית... כל אחד יציג את עצמו (לא חיביים להזדהות בשם), גם ותיקים, גם חדשים וגם כאלה ששוקלים להצתרף... כך נוכל להבין מי שייך לפורום ולדעת קצת פרטים... אתם מוזמנים לצרף תמונה אם אתם רוצים ויכולים... כל אחד שרושם את עצמו שיוסיף שיר שמתחיל באות של הכינוי/שם שלו... אז אני קולאז,בת 18 מאזור השרון, זה הפורום הראשון שאני נחשבת חברה בו (אלא אם כן אתם שוקלים להעיף אותי...) ובינתיים היחיד... מזל דגים, אין סיבה מיוחדת לכינוי שלי-הדבר הראשון שעלה לי לראש כשנרשמתי...יש לי שני אחים (מעצבנים) וכלבה שאני מאוד אוהבת... תכונה מיוחדת:הכל נופל לי בין הידיים (והמבין יבין...) והשיר שהצלחתי לחשוב עליו שמתחיל באותה אות:קשה לי,את רחוקה ממני,קשה לי והמיטה כל כך קרה... (בשום אופן לא משקף את מה שאני שומעת...
). דבר נוסף שרציתי להעלות - מה קורה עם המנהל... הוא לא אמור להיות שותף, קורא, מגיב, מפקח... לדעתי צריך להציע לתפוז לבדוק מה קורה ואולי להחליף אותו (רוח, לשלטון...). זה באמת לא משהו אישי נגדו אבל צריך שיהיה פה מישהו שיראה נוכחות לא?

naps

New member
טוב נו...

נשתף פעולה למרות השעה. אני אורי. אני בן 19. התגייסתי בינואר לקורס טיס ועפתי אחרי שלושה וחצי חודשים. הספקתי לטוס 10 טיסות על פייפר. אמנם מטוס מצ´וקמק אבל זה עדיין שווה בטירוף. בשלב שאני עפתי עפים בערך חצי ממי שמתחיל את הקורס... החלטתי שאני רוצה להגיע לסיירת מורן ולכן חתמתי על דח"ש (דחיית שירות) עד הקיץ. זה אומר שאני שוב אזרח עד 25 ביולי (וכנראה שידחו לי את זה בעוד איזה שבועיים). אני גם מאזור השרון. הכינוי שלי? עזבו. זה סיפור מפגר ואין לי כח לכתוב. כתבתי את זה לרוח לפני שבוע במסר. אם יש לה את זה היא מוזמנת להעתיק את זה, לא איכפת לי. אני אכתוב שני שירים. אחד בלועזית לניק שלי ואחד בעיברית לשם שלי. כל שיר הוא של הלהקה הלועזית\עברית האהובה עלי... radiohead- nice dream מוניקה סקס- איש קש

קולאז

New member
אני איש קש זה אחלה שיר...../images/Emo98.gif

ומה אתה חושב בקשר למנהל...?

naps

New member
בהתחשב

בעובדה שהפורום לא דורש יותר מידי ניהול והוא רץ חלק גם ככה אני לא חושב שזה ממש משנה. יכול להיות גם שהמנהל הנוכחי קורא ובודק שהכל בסדר ורק לא כותב... בכל מקרה, דעתי די נייטרלית בנושא...

קוציני

New member
אני אציג ת´צמי

אולי פעם גם נצרף תמונה אני שמעון בן 34 מנהל פרוייקט בחברת תקשורת מאוד אוהב שירים ומוסיקה בעיקר עיברים ורוקנרול קלאסי. ואין לי שום שיר על עצמי.

תתכוננו להיבהל מהתמונה ../images/Emo123.gif

עבדתי עליכם
אני קספר (השד הידידותי והלא מזיק)... עוד כמה חודשים ספורים אהיה בת 17. כמו שאתם רואים, צרפתי תמונה.. מן הסתם זאת לא אני זהו הכלב היפה שלי ששמו בישראל הוא Kent (לא כמו קלארק קנט|ספוליר| כמו הסיגריות
) ותסלחו לי שהתמונה עקומה.. זאת הייתה הסריקה הראשונה שעשיתי בחיי. שיר שמתחיל בכינוי שלי? Dire Straits - Romeo & Juliet (ולהבדיל ממך קולאז זה מאוד מאוד משקף את הטעם שלי!) בקשר לניהול הפורום... קודם כל תודה
וזה מצחיק שבדיוק עכשיו אמרת את זה כי אתמול חשבתי לעצמי "מה קורה פה עם ההנהלה?" תראו, לא ממש מפריע לי שאין פה מנהלים כי בסה"כ אנחנו די נהנים פה נראה לי.. רק מדי פעם כשאני מרימה את הראש ורואה את שמות המנהלים אני לא מבינה איפה הם... וכמו שאורי אמר אני משערת שפשוט הם (או לפחות אחד מהם) מסתכלים מלמעלה. יש לי שאלה אליכם מנהלים יקרים... אתם רוצים להמשיך לנהל ? כי אם כן תראו את עצמכם.. לפעמים... לפחות שנדע שאתם פה... (למשל הגיע הזמן שנחליף סקר...) ובאמת אני לא מנסה למתוח עליכם ביקורת שלילית כי סה"כ אני מכירה את שניכם מהפורום השני (זיהוי שירים) ואתם באמת אחלה... רק כדאי שנראה אתכם קצת יותר כדי שתהיה משמעות לשמכם המתנוסס בכותרת הפורום.. לא כן? נ.ב אם את מציעה כבר מישהו להנהלה, קולאז, למה את לא מציעה את עצמך
אממ. זהו.. מקווה לשמוע תגובה מכולכם ומהמנהלים בפרט...

t@li

New member
טוב.. אז... מה רציתם?

אז.. איך נתחיל? טוב, הנה. שלום. (תמיד התחלה טובה) קוראים לי טליה (שימו לב לה´ בסוף
) והכינוי שלי הוא t@li כי עשיתי אותו מזמן מזמן, לפני שהיה לי חוש כלשהו למשהו.
(בעצם כשחושבים על זה אז אני צריכה לשנות אותו כבר וזהו
) אני חולה על מוזיקה.. (כמו כולם פה אני מניחה :) אין לי מושג איך להגדיר את סוגי המוזיקה שאני שומעת.. אבל הם נעים בין מיינסטרים לרוק כבד לאלטרנטיבי לג´אז. (הגדרה מעניינת, לא?) אני בת 15 וחצי וגרה בירושלים (עיר הקודש!
) ו.. מה עוד.... מתכננת לנגן על
בחופש. וחוצמזה.. זה אחלה פורום, רק חבל שאף אחד לא מכיר אותו
והמנהלים? פרט שולי.. זה לא שהם יכולים ממש לחדש לנו, נכון? במיוחד שרוח וקולאז ועוד כמה כבר עברו על כל סוגי המשחקים האפשריים
חיים טובים לכולכם
טליה נ.ב. - שכחתי את הקטע עם השיר.. אז (איך לא) Coldplay - Trouble אבל אם לא בא לכם, אז תחשבו על משהו לבד.

קולאז

New member
תגובה לרוח ונאפס בענין המנהל...

אומנם הפורום מתנהל יפה מאוד... ואני מניחה שהם צופים מעלינו ובודקים שאין בעיות... אבל לדעתי מנהל פורום אמור להיות שותף ויותר מזה, מישהו שמכוון את הענינים (ודווקא בפורום מסוג כזה זה נחוץ ביותר). אני מטיילת הרבה בין הפורומים ואני רואה את ההבדל בין פורומים עם מנהל שותף לבין כזה שפחות נוכח (ורק אצלנו הוא לא נוכח בכלל...) לדעתי הרבה יותר נחמד שהמנהל נמצא ומגיב. כשיש מנהל בשטח הוא דואג ליצור עניין (להחליף סקרים, לשים מאמרים, תחרות טאגים..., לוח מודעות..., הודעות בוקר טוב וכ´ו...) אצלנו העניין חשוב עוד יותר משום שהפורום בנוי על משחקים ואם אין רעיונות חדשים למשחקים הפורום נתקע... כשאני אישית רואה שהפורום יבש אני מנסה לחשוב על יותר משחקים וכותבת גם משחקים טיפשיים ועוד אנשים עושים את זה!!! זה התפקיד של המנהל, האינטרס שלו הוא לעורר את הפורום ולהזמין אנשים, המנהלים כיום הם אלה שהקימו את הפורום והם אחראים לרעיון... חשבתי שלהם יהיה הכי חשוב שהפורום יצליח... הפורום מצליח מאוד עכשיו(לדעתי יותר מפורומים אחרים) אבל בהתחלה הוא קרטע (בלשון המעטה) ואני לא מתכוונת מבחינת השתתפות של האנשים (בהתחלה היו ממש הרבה ואז הם נעלמו כי הם איבדו עניין) הכוונה שלי היא למשל הזמן שלקח עד שהחשיבו את הפורום ברשימת הפורומים... שימו לב שהטאג לא השתנה מאז התחלת הפורום... הפורום מצליח כיום בזכות האנשים ולא בזכות המנהלים אבל לדעתי מנהל פעיל יכול להוסיף המון והפורום ישאר מצליח!!! דבר נוסף הוא שכבר כמה פעמים אנחנו מעלים את נושא המנהל והמנהל אף פעם לא הגיב בענין... עם המנהל יטרח לקרוא הודעה זו בבקשה שיענה ויסביר... יתנצל יבטיח להשתנות או משהו... הפורום בימים האחרונים מתחיל להראות סימנים רעים ומנהל יוכל לעשות משהו שאנחנו לא נוכל לעשות! נ.ב. רוח, אני הבן אדם האחרון שכדי שיתנו לו לנהל משהו... ולדעתי התפקיד באמת מגיע לך (וגם לנאפס!). בדאגה אמיתית לפורום,(סליחה על האורך) קולאז...

אני די מסכימה איתך קולאז

ואני מעריכה את האיכפתיות הזאת שלך מאוד מאוד... את כל הזמן דואגת להחזיק את הפורום על הרגליים.. (אז למה שלא יתנו לך?) וברור ביחד אנחנו מצליחים לעשות את המקום כייפי ואני בטוחה שלחלקנו חסרים המנהלים ולאחרים זה בכלל לא מפריע... תסלחי לי שאלו כל המילים שיש לי פשוט אני נורא עייפה... והראש שלי לא יוציא מילים כמו שצריך בצורה נורמלית... - תם ולא נשלם -

naps

New member
תגובה לתגובה

אני מציע שקודם כל תפני במסר למנהל הפורום ותנסי ללבן איתו את הדברים. במידה וזה לא עוזר את יכולה לפנות להנהלת תפוז (יש פורום משוב או משהו בסגנון) והתלונן שם- לכתוב להם מה שכתבת כאן... והיה ויוחלף מנהל הפורום.... אני מבין שאת לא רוצה את התפקיד. בזמן אחר אולי הייתי לוקח על עצמי את התפקיד אבל אני מתגייס מחדש עוד חודש ככה שזה פתרון רק לזמן הקשר ולכן זה מיותר. מה גם שאני חושב שרוח, לדוגמא, הרבה יותר פעילה פה... לכן, אם וכאשר יוחלף המנהל.... רוצי רוח רוצי...

איכפת לכם עוד תגובה אחת?

קשה שלא להגיב... אמנם אתה מתגייס עוד חודש... אבל חודש זה המווווון זמן. זה כמעט כל הזמן שאנחנו נמצאים פה... ותראו, עבר הרבה זמן מאז. במידה ובאמת יוחלפו מנהלים פה (אף אחד עוד לא אמר שזה מה שקורה, למרות שאנחנו מדברים על מצב שיתכן ויקרה..) לדעתי באמת כדאי לשלוח מסר למנהלים, לברר מה קורה איתם ואח"כ להחליט החלטות (באתי לכתוב כאן עוד דברים אבל התחרטתי)

naps

New member
ועוד אחת...

אני רואה שאת קצת מתחמקת אז אני אהיה קצת מניאק ואשאל ישירות...
רוח, במידה ו.... את תהיי מוכנה לקבל על עצמך את ניהול הפרום?

../images/Emo13.gif הממממ.....

תראה, לא אכחיש את העובדה שזה מאוד מפתה... אבל אני מוכנה לשקול את זה... קצת יהיה לי קשה כי כשאני נכנסת לתפקיד אני אוהבת להשקיע בו עד הסוף ואינ מפחדת שהשקעה בפורום תבוא לי על חשבון השקעה בדברים חשובים אחרים.. (ויש לי צורך בהרבה דברים להשקיע) אולי נעשה את זה ככה?
יש כאן בכלל מישהו שהיה רוצה לנהל את הפורום? יחד עם שותף אפילו? כי אם אין אף אחד לא יפה שבאנו בתלונות קלות למנהלים
אני מרגישה קצת אשמה... אבל פשוט אני חושבת שצריך שינוי...

naps

New member
אני אגיד לך מה...

אני לא רואה סיבה שאני אקח על עצמי את שרביט הניהול ואעביר אותה עוד חודש. אבל אין לי בעיה להיות שותף בניהול כדי להוריד מעוד מישהו (או מישהי) את לחץ העבודה או לחץ מהכניסה לתפקיד או מה שלא יהיה ובעוד חודש השותף ישאר לבדו, עם קצת יותר נסיון, או שימנה שותף אחר במקומי. הולך?

זה רעיון טוב שחלף בראשי...

אבל תרשה לי לא לקחת את ההצעה אישית אליי... אני חושבת שברגע שהמנהלים יגידו שהם לא רוצים לנהל אז כבר החלפת הניהול תהיה קלה יותר.. קשה לי לומר "כן אני מסכימה" לפני שבכלל שמעתי שאין רצון מצד המנהלים לשקם את הפורום, אתה מבין?

naps

New member
ברור

אנחנו מדברים באוויר אבל זה יזרז תהליכים במידה וזה מה שיקרה. אם לא אז בזבזנו קצת זמן ומילים... חוץ מזה שכשאמרתי שאני מוכן לנהל עם עוד מישהו לא התכוונתי דווקא אלייך... רק אם תרצי כמובן...

טוב... אני אומרת ככה.. (לסיכום

אני יודעת שכבר שיגעתי אתכם) 1. אם יש כאן מישהו (כל אחד יכול, סליחה אם זה השתמע אחרת.. גם חדשים וגם ותיקים..) שרוצה לקחת על עצמו את ניהול הפורום שיקום. naps הציע להיות שותף למשך חודש עד שהוא יתגייס, כך שבאמת לא כל העול יפול עליכם בלבד. וחוץ מזה שיש כאן הרבה אנשים שיכולים לעזור מבלי להקרא "מנהלים". 2. אם לא, נעזוב את השרשור הזה ופשוט נחכה לתגובתם של הכחולים. לדעתי יש לשנות את הסקר לשאלה הזאת. ודחוף. הדגשתי בשביל שלא תפספסו את זה...

naps

New member
וסתם בלי קשר

שמתם לב שיחסית לשעה אנחנו די פעילים?...

למעלה