שתי הצעות...

קולאז

New member
תגובה קטנה...

רק שתדעו שעכשיו נכנסתי לפורום והוא מפוצץ בהודעות ואני ממש שמחה ומאושרת (ונכנסו עוד אנשים חדשים...)
לדעתי אנחנו צריכים להגיע להסכמה שכולנו נפנה להנהלת תפוז ונעלה את הענין אבל קודם עלינו לחכות לתגובה מהמנהלים... חשוב שנפעל ביחד...

naps

New member
אז ככה...

בגלל שאת העלת את הנושא כי זה מפריע לך ואת לא רוצה את תפקיד הניהול אז תהיי השגרירה שלנו, ותהיי בקשר עם מהנהלי הפרום והנהלת תפוז, בשם כולנו. אנחנו (אני לפחות...) סומכים עלייך. אם יש לך התלבטויות בקשר למה בדיוק לכתוב או משהו בסגנון, אז תעזרי בנו, או דרך הפורום או דרך מסרים...

קולאז

New member
שלחתי מסר למנהלים...

ואני לא מתכוונת בינתיים לפנות להנהלת תפוז עד שנברר את העניין בפרטיות... כמו שאתם שמתם לב MUSIC DUDE כבר יצר קשר...

naps

New member
ברור...

גם הכוונה שלי הייתה קודם לפנות ישירות למנהלים שלנו... אין צורך לעקוף סמכות... הרעיון לפנות להנהלת תפוז היה במידה ולפנות למנהלים יהיה כמו לפנות לקיר, דבר שלא צריך לקרות, ובודאי גם לא יקרה...

הסיפור מאחורי הכינוי naps

ואלו הם דבריו: "אני לא יודע אם את מתמצאת בשפות תיכנות במחשבים אבל יש שפת תכנות שנקראת פסקל ובסוף כל שורה שכותבים שם צריך לכתוב את הסימן נקודה פסיק (;). אני למדתי את השפה הזאת בבית ספר וכשעשינו תרגילים ודיברנו אחד עם השני על מה שאנחנו עושים אז היה מעצבן לקרוא לזה כל פעם "נקודה פסיק" אז התחלתי לקרוא לזה בקיצור "נאפס"- קיצור של נקודה פסיק. כשהתחברתי לאינטרנט וחיפשתי ניק זה היה הדבר היחיד שעלה לי לראש אז כתבתי את זה באופן זמני, אבל זה נדבק ונשאר כבר כמה שנים..." בהחלט מקורי לדעתי

Subil

New member
לרוח של תשוקה

היי מה המצב? קודם כל רציתי להזכיר לך אם זה עוד חשוב שלא אחרי כל נקודה שמים נקודה פסיק או naps חחחחחחחחח מאוד נחמד התלהבתי מזה- אהבתי. Bye bye Mr.Sub

אז ככה...../images/Emo98.gif

אני אביב, בת 17 (וארבעה חודשים, אם אתם מתעקשים) מאזור המרכז. בקשר לכינוי, הוא בהשראת שני דברים: פרק מהעונה השישית בסדרה "זינה הנסיכה הלוחמת" שהכינוי הזה מוזכר בו וגם בהשראת הסרט "שר הטבעות", שזה באנגלית, Lord of the Rings. שיר באנגלית שמתחיל באות הראשונה של הכינוי (ובמקרה שלי, גם במילה הראשונה): Lady Madonna של הביטלס, וזה בהחלט משקף את אהבתי למוזיקה - שנות השישים בעיקר וביטלס ודייר סטריטס במיוחד
ושיר בעברית עם השם שלי (שיש אנשים מעצבנים שכל הזמן שרים לי אותו): "שמחה רבה, שמחה רבה, אביב הגיע(ה) פסח בא..."

MiToOsH

New member
אז ככה.... ../images/Emo104.gif

אני עמית, מיתוש... הקטנה של הפורום, בת 15 בספטמבר.. אני גרה בקרית ביאליק, זה הפורום ה.. עזבו עדיף שלא תדעו.. שאני משתתפת בו. אני מזל מאזניים, הכינוי שלי זה סתם כי בזמנו Amit היה תפוס.. יש לי אח אחד יותר מידי, וכלבה שאני אוהבת אותה מאוד מאוד מאוד.. תכונה מיוחדת: נזק מהלך, פשוטו כמשמעו.. שיר באות מ´: "מה אני אני רק בן אדם, אני חי ועובד כמו כולם. ורואה עתיד, וחושב תמיד, שהכוונה נותנת אמונה.." כל דבר אחרת אתם מוזמנים לשאול

המממ

New member
גם אני צריכה להציג את עצמי?

בוקר טוב, הבנתי שעושים הכרות. אההה... אוקי... אני לא מאלה שאוהבים לחשוף את עצמם... אני המממ. אני לקראת סוף גיל העשרה. אני כרגע, אההה... תורמת לחברה (אני מקווה). בשנה זו אני באזור הצפון... בשנה הבאה כנראה שלא אהיה באזור זה יותר. אין לי חיות מחמד, אם כי היה לי פעם אוגר. אני מאוד מאוד אוהבת מוזיקה (כמו כולם כאן, אני מבינה). אני אוהבת כל מיני סגנונות. כמו טלי, גם אני אוהבת את המוזיקה של להקת קולדפליי. מ-א-ו-ד. ועכשיו ברדיו יש שיר של להקת קווין, שאף אותה אני מחבבת במידה רבה. גם פוליס היא להקה שאני נהנית לשמוע. שיר שמתחיל באות ה´? (מסובך!)... H גם נחשב? כי אם כן אז: Help- Beatles. אני לא מהפריקים של הביטלס, אבל זה השיר היחיד שעלה לי בראש באות הזאת. וזהו. אם אתם רוצים לדעת עוד משהו- אש תשאלו (אבל לא בטוח שאני אענה...) יומטוב ושקט שיהיה לנו!

t@li

New member
אוקיי... זה כבר מוזר

נראה לי שאנחנו שומעות מוזיקה ממש דומה... אז בואי נבדוק אם זה באמת נכון.. מה דעתך על: Incubus Skunk Anansie Muse Radiohead (דברים ישנים, הממ.. Pablo Honey לדוגמא) טוב נו מספיק לבינתיים.. גם לא הכי קשור לפורום.. מקווה שלא יכעסו עליי (מתחבאת בבושה) יום נעים
:)

Michelle602

New member
שלום ובוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

אז ככה :) קוראים לי מור ואני מרמת גן. אני בת 15 ולומדת בכיתה י´ (עולה ל-יא´) אני מזל דגים
יש לי שני אחים מעצבנים וקטנים
פעם ראשונה שראיתי את הפורום הזה, כל כך שמחתי שסוף סוף יש עוד אנשים שאוהבים מוזיקה וכל מה שקשור למוזיקה כמוני
וזה באמת הפורום היחיד שאני משתדלת להפגין נוכחות
חיחי...קצת התלהבתי מהסמיילים הא? אבל חפיףףף
שיר שמתחיל באות מ´: מועקה - אבטיפוס (בין השירים האהובים עלי
) שיר שמתחיל באות M: Michelle - Beatles (לא, זאת לא הסיבה לכינוי שלי
) קראתי לעצמי Michelle בגלל Galler Michelle Sarah וה-602 בגלל ערוץ ביפ! (שם משדרים את הסדרה האהובה עלי Buffy! כמובן ששרה מישל גלר מככבת
) ~~~Mor~~~

t@li

New member
ככה!

כל אחד וההעדפות שלו! איזה בעסה אני מפסידה היום באפי..
טוב, נאלץ לראות מחר את הש.ח. סדרה מעולה :)

אני אפילו לא יודעת אם אני חברת פורו

ם. בכל מקרה אני אציג את עצמי. קוראים לי קרן (היה קשה לנחש), ואני בת 18 מחיפה. למרות שאני לא ממש משתתפת הרבה, אני כן עוקבת אחרי מה שקורה, ואני תמיד מוכנה לעזור לכל אחד שצריך ואני יכולה לעזור לו... אני מזל סרטן (אין לי מושג איך זה קשור אבל אם קולאז אמרה אז...). תכונה רעה שלי? אני חושבת שהעובדה שאני מנתחת הכל. כל מילה, כל תנועה, אני חושבת נורא מהר ומנתחת. חברים שלי אומרים לי שזו לא תכונה טובה. אני מניחה שזה פשוט תלוי מי החברים... זה לא הפורום היחידי שאני חברה בו. אני גם חברה בזה של אתר הצופים (של וואלה אמנם, אבל אחרי 8 שנים בצופים, אי אפשר בלי...). שיר שקשור בי? או שמתחיל באותה אות? נורא שקה לי למצוא שיר שמאפיין אותי או קשור בי, אפילו אין לי שיר הכי אהוב בעולם מרב שאני אוהבת הכל.... אבל נראה לי ש"גן משחקים" של דני רובס. שיר שגדלתי עליו, ורק עכשיו אני מבינה אותו... נראה לי שזהו אחרי מונולוג כ"כ ארוך. אם יש למישהו עוד שאלות או הוא רוצה לדבר על כל נושא שבעולם (איזה משפט ערוץ הילדים....) הוא תמיד מוזמן לפנות אלי. נראה לי שאני אפסיק עכשיו, קרן מחיפה

למעלה