שתי עברות מהירות מופרזת בהפרש של 5 ימים

• פותח הנושא ifri
  • פורסם בתאריך

ifri

New member
שתי עברות מהירות מופרזת בהפרש של 5 ימים

נתפסתי ע"י מצלמה אלקטרונית בהפרש של 5 ימים במהירות של מעל 41 קמ"ש מהמהירות נמותרת, זה קרה ליד מקום עבודתי החדש. קיבלתי זימון ל2 משפטים בהפרש של יומיים, אמרו לי שזה בטוח פסילת רשיון, מה עליי לעשות, האם כדאי לקחת עורך דין? יש למישהו עצה מעשית איך להתמודד עם הטעות שעשיתי בלי לאבד את הרישיון? אליי לציין שזה רכב חברה, והיתה לי לפני שלוש שנים עברת מהירות פחות חמורה, אבל זהו ב15 שנים שיש לי רישיון, המון תודה

traficourt1

New member
תשובה

האם כתבי האשום הם על שם החברה או על שמך? ראשית ללא בדיקה מקיפה של התמונה אל תפסע צעד קדימה לאיזה בית משפט זומנת? מדרגה הענישה שונה מעיר לעיר בקצור הכן שעורי בית אשר ארבל עו"ד 6961211 0505248202

ifri

New member
עוד פרטים

1. על שם החברה. 2. בית משפט בנתניה, שוקל לבקש להעביר לחיפה (ליד הבית) המון תודה

ifri

New member
בבקשה התייחס לפרטים הנוספים שנתתי...

האם העובדה שכתבי האשום הם על שם החברה בע"מ (רכב ליסינג) יכולה לעזור במניעת פסילה בפועל (למשל ע"י תשלום קנס "בשם החברה") ? האם אפשר לשכנע את החברה לא להסב את האישום על שמי ? האם כדאי לבקש את הצילומים מהמשטרה (בקשה שעשויה "לחשוף אותי" ?) תודה רבה על העזרה.

traficourt1

New member
כן ועוד פעם כן

ישנו סיכון בקבלת האחריות על ידי החברה מאחר והקנס יכול להיות גבוה ביותר מאידך מניעת הסיכון בפסילה ובחיוב בנקודות שווים לפעמים לא הייתי מסיים התיקים ללא נסיון הסדר בכל מקרה שווה לראות הצלומים וכל מהלך רצוי לעשות בזהירות כדי שהמוקש לא יתפוצץ בפרצוף

למעלה