נגמר לי .... וכן עברתי לדבק חם ...
P popo11 New member 28/8/02 #19 והנה הן ארוזות אחרי שיבשו אותי שעה בחנות של שוקולדים, מלאתי הקופסאות וארזו לי יפה עם נר שהבאתי מוכן מהבית. בקיצור - להיט !
והנה הן ארוזות אחרי שיבשו אותי שעה בחנות של שוקולדים, מלאתי הקופסאות וארזו לי יפה עם נר שהבאתי מוכן מהבית. בקיצור - להיט !
D dili New member 28/8/02 #22 וואו!!! זה נראה כמו מתנה קנויה לחלוטין!! איזו השקעה...שיחקת אותה!! גם אני הכנתי פעם נרות, אבל נגמרה לי הסבלנות לעמוד ולהתעסק עם הפרפין ולחכות שזה יתייבש אגב, איפה את קונה סרטי רפיה? רגע, אל תגידי לי...בחנויות יצירה נכון?
וואו!!! זה נראה כמו מתנה קנויה לחלוטין!! איזו השקעה...שיחקת אותה!! גם אני הכנתי פעם נרות, אבל נגמרה לי הסבלנות לעמוד ולהתעסק עם הפרפין ולחכות שזה יתייבש אגב, איפה את קונה סרטי רפיה? רגע, אל תגידי לי...בחנויות יצירה נכון?
ל לילך1 New member 28/8/02 #25 בקשר לדבק..... דבק בשם גוטרמן - שפורפרת אדומה ...יעשה את העבודה בצורה נהדרת !!!!
A av_i_va New member 29/8/02 #28 ../images/Emo140.gifבקשר לדבק הנה, אני הולכת לחדש לכולכם קיים דבק בשם E6000 (בכל חנות יצירה שמכבדת את עצמה אך בעיקר בכאלה שמוכרים חומרים לוירטאז´) זה "ה" דבק. מדביק כל חומר לכל חומר. אפילו מתכת למתכת!
../images/Emo140.gifבקשר לדבק הנה, אני הולכת לחדש לכולכם קיים דבק בשם E6000 (בכל חנות יצירה שמכבדת את עצמה אך בעיקר בכאלה שמוכרים חומרים לוירטאז´) זה "ה" דבק. מדביק כל חומר לכל חומר. אפילו מתכת למתכת!
P psa New member 29/8/02 #29 אביבה , יש לי אותו ואכן הוא טוב ../images/Emo127.gif להזכיר שאתמול כתבתי שגם משחת עיצוב מדביק נהדר אבני זכוכית =נגצים לעץ והמוכרת אמרה לי שזכוכית לזכוכית גם. בהצלחה
אביבה , יש לי אותו ואכן הוא טוב ../images/Emo127.gif להזכיר שאתמול כתבתי שגם משחת עיצוב מדביק נהדר אבני זכוכית =נגצים לעץ והמוכרת אמרה לי שזכוכית לזכוכית גם. בהצלחה
A av_i_va New member 29/8/02 #31 ממש לא ברור לי???../images/Emo140.gif לא מבינה לשם מה את צריכה להדביק זכוכית לזכוכית בעזרת משחת עיצוב? מה את רוצה לקבל?
ממש לא ברור לי???../images/Emo140.gif לא מבינה לשם מה את צריכה להדביק זכוכית לזכוכית בעזרת משחת עיצוב? מה את רוצה לקבל?
L Lורליי New member 29/8/02 #30 אכן כך זה דבק ממש מדהים! אני מדביקה איתו הכל ועוד לא היו פאשלות אילו כשניסיתי להפריד (בכוונה) לא הלך לי במיוחד...)
אכן כך זה דבק ממש מדהים! אני מדביקה איתו הכל ועוד לא היו פאשלות אילו כשניסיתי להפריד (בכוונה) לא הלך לי במיוחד...)