הם עושים את זה לפעמים גם על בגדים, שמיכות וכו', לא בטוח האם זה קשור איכשהו לקשר או דמיון לאמא.
dimitrygo Active member מנהל 3/7/18 #7 הם עושים את זה לפעמים גם על בגדים, שמיכות וכו', לא בטוח האם זה קשור איכשהו לקשר או דמיון לאמא.
ד דגלמנגה New member 3/7/18 #9 אני מניח שהם לשים ככה את מי או מה שהם אוהבים, אבל המקור של זה הוא אינסטינקט מתקופת היניקה. שאלה אחרת, האם חתול עושה את זה לאדם מסוים, או לכל בני הבית, או גם לאורחים שהוא מכיר?
אני מניח שהם לשים ככה את מי או מה שהם אוהבים, אבל המקור של זה הוא אינסטינקט מתקופת היניקה. שאלה אחרת, האם חתול עושה את זה לאדם מסוים, או לכל בני הבית, או גם לאורחים שהוא מכיר?
א אניאורחת New member 3/7/18 #12 מעניין. לא קישרתי ליניקה. חשבתי שזה כמו שהם אוהבים לחדד צפורניים. התעסקות בציפורניים. עד כמה שאני יודעת הוא עושה את זה רק עלי (ועל שמיכות, כריות דוממים אחרים). הוא גם "מציק" בבקר לבת הגדולה שלי. אבל לה הוא מתעסק רק עם השיער....
מעניין. לא קישרתי ליניקה. חשבתי שזה כמו שהם אוהבים לחדד צפורניים. התעסקות בציפורניים. עד כמה שאני יודעת הוא עושה את זה רק עלי (ועל שמיכות, כריות דוממים אחרים). הוא גם "מציק" בבקר לבת הגדולה שלי. אבל לה הוא מתעסק רק עם השיער....