ניצלוש מעבדות-כמה זה חשוב?
אני שוקל ברצינות תהומית לדחות את קורסי המעבדה של שנה א(פיסיקה חדחוגי) לשנה הבאה. הסיבה היא שהם גוזלים המון זמן,4 שעות בתכלס,ועוד לא מעט בבית. מהלך שכזה יאריך לי את התואר בשנה-ל4 שנים. בכל מקרה,אני חושב שהחסכון בזמן יעלה לי את הממוצע בשאר הקורסים-וזה נורא חשוב. לשאלתי,האם המעבדות בפיסיקה גם תורמות באופן מהותי להבנת נושאים פיסקליים תאורטיים שאלמד בשנה א?(אני כבר לומד כמובן) בעתיד אולי ארצה להוסיף שילוב של הנדסת חשמל או מדמח,מה שברור שיגרור את התואר ל4 שנים ואולי יותר. האם ההחלטה שלי היא קריטית?בכל זאת אני כבר לא צעיר(23),כי למי שלא יודע,אין אפשרות להתחרט,זה מוסיף שנה שלמה בוודאות גם אם זה יהיה הקורס היחיד שיהיה לי בשנה ד',ואני מאמין שלא. מה דעתכם? המניע העיקרי שלי-פינוי זמן לארבעת הקורסים האחרים שאני עושה כרגע-ציונים גבוהים יותר. האם זו לא השתפנות על ההתחלה ,או צעד מושכל ונכון? ואגב,היום הייתי במעבדה,היה ממש לא כיף,מדריך מעט מבולבל ואפילו תפסנו אותו טעות בנוסחה. זה נראה לי הולך לגזול לי קצת יותר מדיי זמן-עבור מעט מדיי נקודות. תרגיעו אותי שזה סביר לדחות את המעבדה?היא ממש מעיקה עליי ויושבת לי על הלב. (אגב באופציה של לשלב עם מדמח'לא צריך מעבדות ג-וכך נפתרים מהארכה שלה שנה-אני ממש לא רוצה שזו תיהיה האופציה אני רוצה תואר מלא בפיסיקה-אבל עדיין,עוד שיקולון) המון תודה לכולם