ברור לי שזאת הלנת שכר פרועה. שאלתי:שתי שאלות חשובות מאוד !!
המשכורת (שהיא מינימום) משולמת באופן שיטתי כבר כמה שנים הכי מוקדם ב15 לחודש עבור החודש לפניו. זה במקרה הטוב. ברוב המקרים היא משולמת ב 19 ולפעמים גם אחרי) וזה כמעט חודש אחרי העבודה. >
ועוד שאלה: עבדתי במקום מסוייםברור לי שזאת הלנת שכר פרועה. שאלתי:
מה ניתן לעשות. העובדים פוחדים למחות מחמת פיטורים כמובן. מצד שני נאמר לנו שהוא לא משלם כי הלקוחות לא משלמים לו. >
תבררי האם מדובר בהשעיה או פיטוריםועוד שאלה: עבדתי במקום מסויים
כשנתיים. הושעיתי/פוטרתי (לא קיבלתי מכתב פיטורין ולא נאמר לי גם בע`פ שפוטרתי. אחרי כשנה הוחזרתי לאותו מקום. איזה זכויות מגיעות לי כיום על השנתיים הראשונות שעבדתי שם? דמי הבראה, דמי חופשה, פיצויי פיטורין? תודה מראש לעונים
שיר אני מודה לך מאודתבררי האם מדובר בהשעיה או פיטורים
וקליטה מחדש. אם זו השעיה - המעסיק צריך להשלים רק את דמי ההבראה בגין אותה תקופה, וצבירת החופשה אמורה לכלול את התקופה הנ"ל. אם מדובר בפיטורים, על המעסיק לשלם דמי הבראה, פדיון חופשה ופצויי פיטורים על כל התקופה הנ"ל. גם במקרה זה, אפשר להגיע להסכמה (בכתב בלבד) שהחזרתך לעבודה מבטלת את הפיטורים וזכויותיך לגבי פצויי פיטורים ימי חופשה מחלה וכו ישמרו ברצף ותקופת ההשעיה תחשב כחופשה ללא תשלום.
תבררי האם מדובר בהשעיה או פיטוריםועוד שאלה: עבדתי במקום מסויים
כשנתיים. הושעיתי/פוטרתי (לא קיבלתי מכתב פיטורין ולא נאמר לי גם בע`פ שפוטרתי. אחרי כשנה הוחזרתי לאותו מקום. איזה זכויות מגיעות לי כיום על השנתיים הראשונות שעבדתי שם? דמי הבראה, דמי חופשה, פיצויי פיטורין? תודה מראש לעונים
ניתן להגיש תביעה לפצויי הלנת שכרברור לי שזאת הלנת שכר פרועה. שאלתי:
מה ניתן לעשות. העובדים פוחדים למחות מחמת פיטורים כמובן. מצד שני נאמר לנו שהוא לא משלם כי הלקוחות לא משלמים לו. >
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.