שתי שאלות נוספות: חשוב לענות עליהן

שתי שאלות נוספות: חשוב לענות עליהן../images/Emo41.gif

אוקיי... חברה- אתם נפלאים!!!!! יש לי שתי שאלות נוספות:
עם איזו דמות הייתם רוצים להתחבר?
עם איזו דמות הייתם רוצים לשכב? בנים ובנות יקרים, אני יודע שאתם הולכים לדבר על סבן ועל קתרין אוף דה פדריישן סטארשיפ אבל ההצעה שלי אליכם היא לפתוח את האנציקלופדיה ולהסתכל בתמונות. אני עשיתי את זה, וגיליתי כמה בחורות שלא הייתי מתנגד בכלל). הבהרה קלה- מותר בנים עם בנים, מותר בנות עם בנות, מותר שלישיות (זוכרים את הפרק manage a troi?) אבל זהו, זה גם ככה יהיה ארוך. אנא כיתבו תשובות ארוכות או שיהיו הרבה שמות- יש המון בנים ובנות יפים בסטר טרק, מה גם שכולם במדים, אז קדימה! לשרשר!
ניב

SaxonK

New member
../images/Emo45.gif אילו שאלות עסיסיות../images/Emo70.gif

תבורך, ניב!
אז ככה, הייתי רוצה לשכב עם: סבן אוף ניין
רו לארן
קתרין ג´יינוויי
(נוטה, תפסיק להתעוות, להוריק ולהכחיל) לג´דזיה דאקס הייתי עושה טובה קטנה
בצעירותי, בטרם פיתחתי טעם טוב, הייתי גם עושה טובה ל: קירה נריס, טאשה יאר ודיאנה טרוי, אבל זה בערבון מוגבל
הייתי רוצה להתחבר עם: קפטן קתרין ג´יינוויי, קפטן ז´אן לוק ואן פוק ורו לארן. ושוב, ברוח האירוויזיון, this concludes the vote of saxonk

אני מסכים

לשכב עם כל הבחורות שציינת. אבל יש עוד- ליאה בראהמס (השחקנית: סוזן גיבני שמשחקת גם את אריקה בנטין בחע9, מלורה- מהפרק מלורה של חע9, הבת של דוקאט, , גברת קראשר, נלה דארן (לסונס) פיית´ גארלנד (ליטל גרין מן), קיילר, המדהימה ז"ל, קאמלה (דה פרפקט מייט), קיו פימייל, קייקו אובריאן (תמותו כולכם, אתם בעצמכם מלוקקים ומיובשים- היא מדהימה), סלה הרומולנית , קסידי ייטס סקסוןK- מה עם בחורים?

אגיד לך את מי-

אמא של דיאנה את האחיות דוראס כל בחורה שנדבקה בפייג´ את הבורג קווין חוץ מזה , ברור שיבחרו שחקניות יפות, אז מה איתך? נזיר!

מה רע בבורג קווין?!

עם הראש המתברג הזה, אני בטוח שמכל הביליונים שהם הטמיעו יהיה אפשר למצוא לה גוף מרשים להתעלל בו. וד"א, אמא של דיאנה יכולה ללמד אותך טריק או שניים, אני בטוח. פהא... אמא של דיאנה יכולה ללמד את לארי פלינט טריק או שניים.

Esmena

New member
הציפלוכה המוצריאלית הזו, זה הטעם

הטוב שפיתחת? כן, הכל עדיף עליי. בואו נראה: דוקאט...דפנטילי.
דאמאר...
נראה לי , שגם שאר הגברים באיחוד הקארדסי. סאסקה, אל תיקחי זאת כעלבון, את נשית מאוד, אבל גם את מוזמנת. תום פאריס , ג´וליאן באשיר. קצת צעירים מדיי להיות סקסיים, אבל אני אעשה להם טובה.(או טראומה לכל החיים) הארי קים,ראה סעיף קודם. הושי סאטו , רק שלא תעז להביא איתה את החבר´ה שלה. מולי הבוגרת. אימא שלה ,נחשוב על זה. רוסוט ,אולי, הזמנה אישית. רק שיביא עקבים. גארק, למקרה שאתה לא רואה עצמך חלק מהאיחוד, גם בשבילך הזמנה אישית. דאמורה סולו. ומה עם איזה רומולני לקישוט? . הנה שתיים שאני נורא לא נמשכת אליהן... כנראה בגלל שאני אוהבת אותן מאוד...קירה ובאלאנ´ה- אבל נסגור על איזשהו סאדו, טוב? אבל אני אוותר על כל הרשימה הזו בשביל סקסון. להתחבר? קים?ספוק?סאטו?סולו? דאמאר?פיקארד? באלא´נה?בשיר?רוסוט? זיאל? פאריס?לא. לא רוצה. וטוב שכך.

SaxonK

New member
בשבילי? ואם

אני מכוערת? (אני לא) ואם אני נמוכה? (אני לא). תוותרי על כולן בשבילי? וואו

השליטה

New member
לי לעומת זאת יש טעם טוב

הייתי שוכבת באופן אקסקלוסיבי עם ג´דזיה דקס
ואני מסכימה לצרף גם את טאשה.
לא הייתי מצרפת למפגש הספציפי הזה אף אחת (תירגעי סקסון-ק), אבל בשעות שלאחרי הסקס הסוער, הייתי מתחברת לשיחה על הבאר עם גאיינן.

אין לכם מושג../images/Emo95.gif

יציאה המונית מהארון... לא חשבתי על זה כל מה שעושה לכם\ן טוב אותי מעניין עם מי הייתן שוכבות מבין הגברים גם. על נשים אין ויכוח. ותנו מקום גם לאחרים\ת- אנחנו די משתלטים פה

טוב... אז אני לא בקטע של לסביות אבל

אני יותר בקטע של ב. סיסקו או פיקארד... ...מה לעשות, יש לי חולשה לקרחת ...
אולי גם קירק, אבל נראה לי שזה יהיה הכי טוב ספוק - תחשבו על זה - יש לו את הכל: חצי בנאדם - אפשר להרגיש שהוא מרגיש משהו כלפיך חצי וולקני - תחשבו מה אפשר לעשות במיטה עם קצת (הרבה) הגיון

חברים וחברות

אולי זה לא הפורום הנכון דחיל רבאק נראה לי שההטרוסקסואלים יכנסו לארון בסוף

SaxonK

New member
חס וחלילה!

אני ממתינה להשוות טעמים עם הסטרייטים/ות שבינינו. חבר´ה, איפה אתם?

למעלה