שתי שאלות נוספות: חשוב לענות עליהן

אילן די

New member
להתחבר עם קיו כמובן !

אבל בוא נתחיל בלשכב, מן הסתם זו תהיה דמות שנראית טוב, יש כמה כאלה: סבן, ט´פאל, ראנד, דאקס.... הייתי שמח להתחבר עם קיו מסיבות מובנות, עם פיקארד ועם דאטה או הדוקטור.

גאוני!!! ../images/Emo127.gif

להתחבר עם קיו, עליו באמת לא חשבתי... אז פשוט תוסיפו להודעה שלמעלה את קיו... ספוק יורד למקום II

jerri

New member
להתחבר? ממ.. הם די חנונים שם אז

לא נראה לי שיש מישהו/מישהי שממש דחוף לי להתחבר איתו (אולי לוקסנה, נראה לי שהיינו יכולים לעשות שופינג יחד). לשכב? מה"אוריג´ינל" - לפני שתתחלנה הירידות: כן, אני יודע שהוא טמבל, אני יודע שהוא פזיזי, אני יודע שיש לו אייקיו של פייזר, אבל דיברנו על לשכב לא על לדבר - אז קירק הוא הבחירה שלי. יש לו כרס קטנטנה שזה די מדליק בעיני והוא די גוד לוקינג, אז למה לא. מה"נקסט" - באמת שאף אחד. יש גבול לגועל.. לא תומס רייקר המלוקק (עם זקן, בלי זקןן ממש לא אכפת לי) ובטח ובטח שלא דאטה הקריפי. ווסלי הקופיף ממש לא (סורי, איי דונט דו קטינים) ואל תגידו ג´ורדי כדי שאני לא אקיא. "DS9" - אימצתי את המוח ולא מצאתי אף אחד, סורי. אולי וורף, רק בשביל ההתנסות (אם כי אני מניח שזה מצריך פיקוח רפואי במקום, אז הייתי מוסיף את באשיר). "וויאג´ר" - צ´קוטיי סביר להניח, יש בו משהו מאד.. שקט ועדין מצד אחד אבל בכל זאת קשוח. ויש גם איזה אחד המהאקי שאף פעם לא מדבר אבל תמיד מראים אותו ברקע, שממש מוצא חן בעיני (הוא היה בפיילוט - וצ´קוטיי עצר אותו כשהוא רצה לתקוף את טובוק כשהוא הודיע להם שהוא מרגל). קים ופאריס לא עושים לי את זה, סורי. "אנטרפרייז" - ארצ´ר וטריפ. אבל רק בתנאי שהם יבטיחו שהם סותמים את הפה (גם לי יש גבול..).

Elvis has entered the building

זוזו, משוקצי בחירות מיניות שכמותכם... לשכב: בראש ובראשונה (כפל לשון), סבן (תקלפי את עצמך ממני, סקסון... מתי תביני שזה נגמר בינינו?!)... דאקס מדליקה אותי עוד מימי "בובות מנייר" (למי שזוכר), אז היא בהחלט בחירה מצוינת. Q Female היא בהחלט בחירה מעולה, למי שהעלה אותה. למרות ההנחות שקס (וויאג´ר) נטולת סקס אפיל, לא הייתי מתנגד לאיזשהו סשן אלים במקצת איתה. יש בה משהו... אני מתעקש. הייתי לוקח גם את קפטן קתרין וויאג´ר אוב דה סטארשיפ ג´יינווי, רק כדי לחזות בגופה הנרקב במערומיו שוחה בבריכת החומצה המלחית שהכנתי מבעוד מועד בשבילה. ולהתחבר... שלוש דמויות: פיקארד - מיותר להסביר. קיו - מיותר להסביר. ונאגילום (הייצור נטול המימדים שביצע ב-TNG ניסויים מעבדתיים).

SaxonK

New member
סוטה,

די להתעלל בקתרין. זה פוגע ברגשותיי. ואני יודעת שאכפת לך מרגשותיי, למרות שבחרת בסבן על פניי...

זאת לא דוגמא, גם את קווארק

הייתי בוחר על פנייך... אבל למה להכנס לפרטים?
וכן כן... רגשותייך אכן חשובים ויקרים לי... ואם לא כדי לעורר מהומה שוב, כמו אתמול, רק נגיד שאני גם יודע שזה הדדי.

G.O.D

New member
חברה... אתם ב-ס-ד-ר אתם!

אני ממש מבסוט משיתוף הפעולה בנושא. דעתי האישית, הייתי מתחבר לקשר חברי וקרוב עם גארק, והייתי רוצה לשכב עם משתנה, כי זה הפיתרון הכי טוב לבי-סקסואליות...

jerri

New member
אבל הם לא ממש מוצלחים בחיקוי בני

אדם. אודו והמשתנַה ממש מכוערים.

G.O.D

New member
ראית את הפרק "ילדי הזמן"?

אודו היה ניראה שם ממש אנושי, הוא אמר שהשינוי צורה שלו השתפר עם הזמן ככה שיש סיבה להיות אופטימי
ת´אמת? זה די אבסורד כי המשתנה שהפך לבאשיר למשל עשה עבודה מדוייקת אבל שהם צריכים להשתנות לבן אדם מקורי הם עושים עבודה לא משהו...

Esmena

New member
אבל אי אפשר לשכב איתם בכלל...

הם נטולי איברי מין לגמרי.. אנא השתדל שתמצא פיתרונות לבעיות הביסקסואליות שלך שלא יגרמו לי להקיא את תכולת ארוחת הצהריים.

G.O.D

New member
עוד פעם את מעצבנת את הבוס../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

SaxonK

New member
בטח שאפשר לשכב איתם../images/Emo70.gif

כמו שהם יוצרים לעצמם גוף בצורה כזו או אחרת, הם גם יכולים ליצור לעצמם איברי מין בכל צורה וגודל. זה אחד הפלוסים הגדולים שבלשכב עם מִשתנים. האמת, לא הייתי מתנגדת לאיזו מִשתנה שופעת, עם חזה בהזמנה אישית שלי. כזה גודל
i know, i´m bad

bigbadjoe

New member
הם.....

לנשים ולהומואים כאן ........ (למזלי לא שייך לאף אחד מהנ"ל....) רק שתדעו שמשתנה הרי יכול להיות זין אחד ענקי ולחסוך לכם את הקטע של ראש,בטן, רגליים ושאר איברים מיותרים...

Esmena

New member
תנו לי להסביר לכם רגע...

כוונתו של G.O.D ,אם איניי מסלפת הייתה למישתנה. כל הדברים האחרים, שהם נהפכים אליהם,קיימים בלא הכי, ורוב הזמן לא פותרים בעיות ביסקסואליות. עם המשתנים אי אפשר לשכב-עובדה ידועה( אלוהים, מישו פה באמת בבעייה אן חוסר מין הוא הפיתרון שלו לביסקסאוליות. ואגב... מה כל כל רע בלהיות הומו או אישה? אני לא מדברת מניסיון,חלילה וחס, אבל שמעתי שזו לא כל כך נורא, עושים להם מיבצעים בסופרמרקט.

DDN

New member
הבחירות שלי

הייתי רוצה להיתחבר לקשר עם דאקס (הסיפורים שהייתי יכול לשמוע), אובריין (נראה מגניב כזה, בנ´אדם פשוט אך מגניב), קווארק (סיפורים, תככים ומזימות), דוקאט(כי אני אוהב אנשים עם סמכות), דאמאר, ודיאנה טרוי(כדי שאחרי זה אני אוכל לכתוב טלנובלה על החיים שלה). הייתי רוצה לשכב עם אזרי דאקס, רו לארן, ושלבי (מהפרק של TNG עם הבורג)

DDN

New member
שכחתי - תוספות

הייתי רוצה לשכב עם לורסה ובת´ור, האחיות הקלינגוניות.

איכ

לורסה ובטור? השתגעת? בילדות שלהן היו להן המון חצ´קונים עד שזה הרס להן את הפרצוף בצורה בלתי הפיכה. תראה איך הן ניראות רוצה קלינגוניות? אישתו המתה של וורף אישתו לרגע של קווארק בלאנה החמודה טורס, ילדה רעה מבית טוב הקלינגונית החמודה מבירת´רייט - זוכרים?

למעלה