להתחבר? ממ.. הם די חנונים שם אז
לא נראה לי שיש מישהו/מישהי שממש דחוף לי להתחבר איתו (אולי לוקסנה, נראה לי שהיינו יכולים לעשות שופינג יחד). לשכב? מה"אוריג´ינל" - לפני שתתחלנה הירידות: כן, אני יודע שהוא טמבל, אני יודע שהוא פזיזי, אני יודע שיש לו אייקיו של פייזר, אבל דיברנו על לשכב לא על לדבר - אז קירק הוא הבחירה שלי. יש לו כרס קטנטנה שזה די מדליק בעיני והוא די גוד לוקינג, אז למה לא. מה"נקסט" - באמת שאף אחד. יש גבול לגועל.. לא תומס רייקר המלוקק (עם זקן, בלי זקןן ממש לא אכפת לי) ובטח ובטח שלא דאטה הקריפי. ווסלי הקופיף ממש לא (סורי, איי דונט דו קטינים) ואל תגידו ג´ורדי כדי שאני לא אקיא. "DS9" - אימצתי את המוח ולא מצאתי אף אחד, סורי. אולי וורף, רק בשביל ההתנסות (אם כי אני מניח שזה מצריך פיקוח רפואי במקום, אז הייתי מוסיף את באשיר). "וויאג´ר" - צ´קוטיי סביר להניח, יש בו משהו מאד.. שקט ועדין מצד אחד אבל בכל זאת קשוח. ויש גם איזה אחד המהאקי שאף פעם לא מדבר אבל תמיד מראים אותו ברקע, שממש מוצא חן בעיני (הוא היה בפיילוט - וצ´קוטיי עצר אותו כשהוא רצה לתקוף את טובוק כשהוא הודיע להם שהוא מרגל). קים ופאריס לא עושים לי את זה, סורי. "אנטרפרייז" - ארצ´ר וטריפ. אבל רק בתנאי שהם יבטיחו שהם סותמים את הפה (גם לי יש גבול..).