שתי שאלות:

vali9

New member
חברים ....היכן מתחבאת האהבה ..?

אהובים. הרבה דברים טובים לקחתי מהדיון כאן ואני רוצה לשתף אתכם באחד , מנטק צי'אה. שמעתי פעם בריפרוף על מנטק צ'יאה מהמורה שלי לטאי צ'י והזכרת שמו כאן עוררה אותי ללכת לברר מי הוא האיש ומהי שליחותו ודווקא מצאתי חומר מרתק והתחברתי מיד אל הדברים שאמר אז הנה ציטוט לקוח מהעיתון " חיים אחרים " ולפני שתתיישבו לקרוא אני שולחת תודה למי שהעיר אותי להתרחב לידע קסום נוסף......((-: " סודות האהבה של הטאו - חיים אחרים " בימים שבהם מדף ספרי המודעות בחנויות הולך ומתרחב במהירות, וכאשר לעתים תכופות זה בא על חשבון האיכות והתוכן, ספרי מנטאק צ'יאה הם מהזן המשובח והנדיר של ספרים שנאמר עליהם בצדק שהם יכולים לשנות את החיים. מנטק צ'יאה הוא מורה סיני החי בתאילנד, שמעביר למערביים סודות טאואיסטים עתיקים בדרך המתאימה להם, הוא עוסק בהתמרה של אנרגיות גופניות, וחלק חשוב מהעבודה נעשה עם אנרגיות מיניות (אם כי תלמידיו שונאים להדגיש זאת, כי לדעתם זה מושך אנשים מהסיבות הלא נכונות). תלונות רבות נשמעו על העטיפה של ספרו הקודם שיצא בעברית, "הגבר הרב אורגזמתי" (!), שמזכירה עטיפה של בלש פורנוגרפי. אין כל קשר בין ספריו לבין פורנוגרפיה. מי שמחפש סיפוק מהיר, מיני או רוחני, יתאכזב מאוד. "טיפוח האנרגיה המינית הנשית" ו"טיפוח האנרגיה המינית הגברית" הם מספרי התרגילים המדויקים והמפורטים שנתקלתי בהם, הכוללים רישומים והסברים אנטומיים מדוקדקים, ולהתחיל לתרגל אותם זו התחייבות רצינית. עם זאת, מניסיוני ומניסיון חברי המתרגלים, אני חייבת לציין שהתרגול מאוד מהנה ומאוד משתלם, שלא כמו בטנטרה (לפחות מה שאני מכירה ממנה) אין כאן שפע של אמירות רגשיות וכוונות טובות, אלא תרגילים מדויקים ורבי עוצמה שמניעים את האנרגיות בגוף ומעניקים לו חיוניות ושמחה. בין השאר, התרגילים מלמדים את הגבר והאישה איך לא "לשפוך" את האנרגיה במהלך המגע מיני אלא למחזר אותה ולהשתמש בה, שביל התרגול ממשיך ועולה, ולשאפתנים מציע פסגות של התקדשות. אבל גם הצעדים הראשונים עשויים להיות נפלאים, ואפשר גם לתרגל לבד, בלי בן/בת זוג. הספרים מומלצים לכל מי שרוצה לעשות עבודה אנרגטית אמיתית, שתמיד נחוצה לפתרון בעיות רגשיות וגופניות, הם מומלצים בחום רב (ספר נשים - לנשים, ספר הגברים - לגברים) לכל מי שסובל מבעיות בתחום המין, מחוסר חשק עד אין-אונות, וגם לכל מי שאין לו בעיות, אבל עדיין מדגיש שהמין שלו יכול להיות הרבה יותר ממה שהוא. הספרים יועילו מאוד לכל מי שמתייחס למין כאל "אנרגיה נחותה ורעה שמסיחה את הדעת" (ומתברר שלרבים מאיתנו זה יושב בתת-מודע, וקשה להיפטר מזה). אצל צ'יאה אין אנרגיה רעה. בכל אנרגיה אפשר לעשות שימוש, ובעיקר באנרגיית המין רבת העוצמה שהיא אנרגיית החיים. מנטאק צ'יאה ביקר בארץ לפני מספר שנים, אבל כרגע לא מסתמן שיגיע שוב (הסתיימה בתאילנד בנייתו של מרכז יקר, וכרגע הסמינרים שלו נערכים שם). בקיבוץ ענבר בגליל (שקנה את הזכויות על הספרים החדשים שתורגמו) מתכננים להביא ארצה בחודש מרץ את קולין, מורה בכיר מתאילנד שיעביר סמינר בנושא. מי שירצה להתחיל לתרגל את הספרים לפני כן לא יוכל להשיג אותם בחנויות, מכיוון שהפקתם היתה פרטית ויקרה (ובמידה רבה אקט של אידיאליזם), ויצטרך להזמין אותם ישירות מקיבוץ ענבר. " אהבתי .... נמסטה ואלי.

0 אור 0

New member
ליתר דיוק מורה רוחני

שהשפיע על נשים רבים - יש שקוראים לזה גורו,

../images/Emo99.gif תודה אהובה...

אנחנו נזמין את תיקי וזאב לשתף הם היו אצלו במרכז.

דן דן 76

New member
שתי שאלות:

א. מנטק צ'יאה נחשב ידען בתחומו? הספרים שלו טובים? ב. אם כן, על איזה ספר הייתם ממליצים? מטרתי היא שידרוג חיי המין שלי ולהעלות אותם מדרגה ממשהו ייצרי למשהו יותר רוחני תודה אנשים טובים, חג שמח, דן דן.

0 אור 0

New member
הוא נחשב ידען גדול ואפילו גורו

אני אישית לא מתחברת אליו בכלל, כנראה בגלל שנתקלתי בו לראשונה בסדרת סרטים שהורדתי על הרצאות חיות שהוא העביר ועוררו בי חלחלה מהגישה המכנית לחלוטין לדברים. (ולפני שאתה שואל - לא היה לי מקום בדיסק אז מחקתי אותם כבר מזמן)

vali9

New member
ספרים בנושא...

ממליצה: "אמנות האקסטזה המינית " מרגו אננד "גילוי עוצמתה הנסתרת של המיניות הנשית " מאיטריי ד.פוינטק . ספרים מרתקים בתוכן עשיר כולל שיעורי בית .... ואלי - כוהנת טנטרית .

דן דן 76

New member
ראיתי את "אמנות האקסטזה המינית"

בחנות ספרים משומשים, הספר לגברים או לנשים? יש שיעורי בית? אני אממש באמצעותו את מטרתי,(שדרוג....מה שכתבתי לעיל)?

vali9

New member
יקר ואהוב , לגבי הספר שראית...

הספר מיועד לגברים ונשים ובעיקר לזוגות שרוצים ללמוד וגם לתרגל.... אבל ספר גם הוא בעל מגבלות מסויימות שילוב של ספרים ומאמרים ותרגול עם ובלי מנחה הם מלווי דרך טובים אך את השינוי וההתעוררות אתה עושה בעצמך לעצמך ....חיוך

דן דן 76

New member
אני מאמין גדול בלימוד עצמי

בכל תחום , את לא יכולה לדמיין להיכן אפשר להגיע מספרים. תודה על האינפורמציה.

vali9

New member
דן דן אהוב.

לימוד עצמי הוא נפלא בתנאי שהוא מכיל את החוויה . קראתי שנים על טנטרה , שמעתי מאחרים סיפורים שיננתי מנטרות ומודרות וציירתי ינטרות אבל... היה חסר משהו..... ההתנסות . החוויה . עוצמה של קבוצה מבחינה אנרגטית היא עצומה ! עד שאתה לא שם אתה לא שם..... אינך יכול להבין טנטרה בשלמותה בשכל או בתבונה . אם אינך מיישם אותה בחווייה החושית/אנרגטית/פיזית/רוחנית - זה אינו שלם . אני לא פוסלת חלילה מקריאה ולימוד - אני עושה זאת כל הזמן אבל רק החוויה מול אחרים בקבוצה , עוררה אותי לשלמות שבי וסביבי . חג שמח אהוב ! ואלי.

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif כל כך נכון

אני קוראת על טנטרה ועל מדיטציות ובכלל .. כבר המון שנים, אפילו נראה לי שהייתי פעם פעמיים באיזה סדנה, אבל עד שלא התחלתי לחוות בפועל ולתרגל ברציפות מסויימת, זה כאילו לא היה,

דן דן 76

New member
מצטער אור, יש בחנות רק עותק אחד

לכן אני נמנע מלגלות איפה החנות, אני אקנה וכשאני אסיים לקרוא אני אעביר אלייך. מתנצל, דן דן

vali9

New member
להלן קישור לחנות ספרים של העידן החדש -

להנאתכם ! קישור מצורף. ואלי.

0 אור 0

New member
זה מה שאני מקבלת

Oops! Internet Explorer could not find http Suggestions: Search on Google:

0 אור 0

New member
עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את האתר אבל

או שאין בו ספרים בכלל או ששיטת הניהול של האתר מתוחכמת מדי בשבילי

vali9

New member
אור יקרה (-:

את הספרים שברשותי ויש לי הרבה , מצאתי ....לא תאמיני ... בשוק של יום שישי בדיזנגוף , שוק של "אלטא זאכן " שמתקיים כל שבוע ויש בו המון המון ספרים יד שניה ושלישית , חלקם ממש ישנים ובמחירים טובים וזולים לכל נפש ובכלל אפשר למצוא שם יופי של חפצים , החיפוש מהנה ביותר ..... פשוט - צאי מהבית לדיזנגוף ( מתחת למזרקה ולגשר ) ובדרך תבקשי למצוא את הספר שאת רוצה ...זה עובד (-: ואלי.

0 אור 0

New member
יקרה שלי

יש הרבה דברים בתל אביב שהיה נחמד לי לבקר , הייתי שמחה למשל לעשות הליכת בוקר בטיילת ליד הים, אבל בשביל להגיע לשם ועוד ביום שישי בבוקר עם כל הפקקים והעומס, אני צריכה סיבה ממש טובה אפילו שוק ספרים משומשים זה לא ממש מספיק בשביל העינוי הזה (בדיוק מנצלת עכשיו את זה שאני מובטלת כדי לקחת קורס פעם בשבוע בתל אביב - אז אם לא זכרתי למה אני נמנעת מלהגיע לשם, הנסיעה פעמיים באוטובוס שגמרה לי לגמרי את הגב והצואר הזכירה לי ובגדול) אבל אם את נתקלת בספר הזה או במדיטצית של אושו (שניהם יש לי כרגע בהשאלה אבל צריך להחזיר), ובא לך לרכוש עבורי, כבר נמצא את הדרך להעביר - יש לי מלא חברים במרכז. אני מניחה שאת חלקם את אפילו מכירה.

למעלה