ההחלטה על האדמת גולשים הינה של הנהלת הפורום
ומשתנה בין פורום לפורום, לא בכל פורום היא מעידה על מומחיות, לפעמים רק על משתתף שמשקיע הרבה בדיונים ובהחיאת הפורום - זה ידוע היטב לגולשים בתפוז. אני לא ביקשתי שיאדימו אותי ואם יש לך טענות אנא תפנה למנהלי הפורום. בכל מקרה, בין אם אני אדומה , כחולה או שחורה, עדיין כשאני כותבת ש"אני אישית לא מתחברת" למישהו למרות ש"הוא נחשב ידען גדול ואפילו גורו" (ציטוט מדויק של מה שכתבתי) - אז כל גולש, בין אם הוא מכיר אותי או לא, בין אם הוא יודע מה משמעות של צבעים בתפוז או בפורום או לא, יכול מיד ובבירור להבין שמדובר באדם שהוא ידען וגורו ומוכר על ידי רבים ושאני אישית לא מתחברת אליו. שזו דיעה אישית ופרטית שלי, שלה אני זכאית כמו כל אדם שגולש בתפוז. מהות הפורומים הינה דיונים בין גולשים - בה אנשים מביעים לעתים קרובות את דעתם האישית. כאשר יש חוסר הסכמה בין דעות של גולשים שונים, זה לא חייב להתפתח להחלפת מהלומות וקללות , אלא יכול להתפתח דוקא לדיון פורה ומעניין. אם לדוגמא, במקום ללכת ולחפש אותי בכל הפורומים שאני כותבת בהם, ולנסות לנצל את הידע הזה כדי להשחיר אותי ולאחל לי רעות, היית מנסה להשיב לאותו אדם ששאל לגבי מנטק צ'יאה, לספר על העקרונות והידע שהוא מעביר ולהמליץ לו על ספרים, אזי דעתך בודאי היתה יכולה לשכנע אותו לא פחות ממשפט קצר שאני כתבתי. או שאם מפריע לך הרושם שאני קיבלתי מן הסרטים הללו ולדעתך הוא מוטעה, יכולת לנסות לשכנע אותי אחרת על ידי ההסבר של מה שעומד מאחורי ההרצאות הללו. הבחירה שלך שלא לנסות לכתוב טובות על מי שאתה רואה כמורה רוחני, אלא לכתוב רעות על מי שכביכול השמיץ אותו, היא זו שיוצרת את האוירה העכורה בדיון. יכול להיות שאתה אדם נפלא ומואר בחיי היום יום שלך, אבל הבחירה שלך בדרך כזו מציגה אותך באור אחר.