שתי תמנות מדהימות של מייק וג'ן

קרלוצה

New member
לריפ יש תאוריה שזאת סוכריה!!!

זה ממש נראה כאילו הוא מעשן אבל כשמסתכלים מקרוב זאת באמת סוכריה

קרלוצה

New member
אנחנו רוצים מאוד להאמין שזאת סוכריה

האמת באם זאת סיגרייה אז הוא מחזיק אותה כמו אהבל ואם זאת סוכרייה אז זה מסביר את המצב

RenanaD

New member
לא יודעת מה אתכם, אבל אני בחיים שלי

לא ראיתי סוכריה לבנה, עבה שאין לה עיגול בקצה... הממממממממ

rifkin1

New member
כפרות עלייך זו סוכרייה על מקל

העיגול בתוך הפה שלו.

יש מצב שזה כן סיגריה...

קראתי שהוא עדין מעשן פעמים... כאילו איזה סגריה פה ושם.. *מיכל מקווה מאוד חזק שאתם צודקים והיא טועה*

rifkin1

New member
בשביל לסגור את הנושא אחת ולתמיד

אז מסתבר שזו כן סיגרייה. נכון מייקל כעיקרון הפסיק לעשן אבל הוא עדיין לוקח סיגרייה מדי פעם וג'ניפר מודעת להרגל מגונה זה במהלך שלוש וחצי שנות הכרותם. יש משהי באחד הפורומים של אליאס שמסתבר יודעת המון דברים וזה מה שהיא אומרת. I'm posting this comment and I hope it's the last one on this subject. Michael Vartan is an occasional smoker. The picture of him posted is not a lollipop, an ice cream stick or anything else but a cigarette. Jennifer Garner is fully aware for the past three and a half years that they have known each other that he smokes occasionally. This is not an issue in their relationship. As I said to someone the other day, she didn't throw him back because he does it and neither should anyone else. Michael is a human being. No more. No less. Vartan would probably be horrified to know that people think he's anything more than just a normal guy. If people are going to judge him because he's been known to smoke than so be it but let's not waste time making more or analyzing this than needs be. I'm a bit embarrassed by having to post about this again but let's move on. That horse is dead. Carol

rifkin1

New member
כן הא?

האמת היא שדווקא היא חמודה. בפורומים אמריקאים ממש מגזימים. אין את כל הסחבקייה שיש בפורום הזה. למשל בפרום של www.allalias.com יש פורום מיוחד לג'ניפר ומייקל, והם כל כך אובססיביים שהם מעיפים משם אם שואלים או אומרים משהו הכי קטן שיש בו קצת שלילה. אני ממש שמיחה שבפורום הזה כל אחד יכל לומר את דעתו בלי שישלחו לו מסרים אישיים על כך שהוא כל שלילי ומה הבעייה שלו בחיים. kove you guys

ככה אה?... KOLE אותנו?!

לא LOVE?.. הבנתי אותך... סתם!!! חחחח... אנחנו באמת אחלה פורום...

RenanaD

New member
לא מכירה פורומים אמריקאים... וממה

שהבנתי-מזל שלא!!! וכן, אנחנו באמת פורום מצוין!!!

למעלה