"שתלתם טיגונים בי אימי ואבי...
טיגונים מזמורים שכוחים
גרעינים גרעינים נשאם לבבי
עתה הם עולים וצומחים
עתה הם שולחים צרבות בדמי
שורשיהם בעורקי שלובים..."
אז אמש התרגשנו מחגיגת ההנבורגרים (שלא להגיד "הנבורגֶרִי...), ולכן היום החלטנו להנדס גנטית בפעם הראשונה בחיים שניצל טופו. הכי פשוט בעולם:
פרוסות טופו טבולות בבלילת קמח חומוס, מים ושמרי בירה. משם מעבר חד לפירורי לחם מתובלים היטב ומשם היישר ללוחשת לשמנים.
יצא אעפס מעניין... טיפהל'ה חרוך אבל לא רע. פריך מבחוץ, מוזר מבפנים. טעון שיפור.
הקינוח היה מעניין וטעים הרבה יותר! חברים הכינו שניים-שלושה מתכונים מהחוברת של הליידי והשאירו לנו מחוץ לדלת כמה דגימות של הגביניות לשבועות! יצא נ-פ-ל-א!!
טיגונים מזמורים שכוחים
גרעינים גרעינים נשאם לבבי
עתה הם עולים וצומחים
עתה הם שולחים צרבות בדמי
שורשיהם בעורקי שלובים..."

אז אמש התרגשנו מחגיגת ההנבורגרים (שלא להגיד "הנבורגֶרִי...), ולכן היום החלטנו להנדס גנטית בפעם הראשונה בחיים שניצל טופו. הכי פשוט בעולם:
פרוסות טופו טבולות בבלילת קמח חומוס, מים ושמרי בירה. משם מעבר חד לפירורי לחם מתובלים היטב ומשם היישר ללוחשת לשמנים.
יצא אעפס מעניין... טיפהל'ה חרוך אבל לא רע. פריך מבחוץ, מוזר מבפנים. טעון שיפור.
הקינוח היה מעניין וטעים הרבה יותר! חברים הכינו שניים-שלושה מתכונים מהחוברת של הליידי והשאירו לנו מחוץ לדלת כמה דגימות של הגביניות לשבועות! יצא נ-פ-ל-א!!