נפלא.
L ladybug6 New member 1/6/14 #14 מחבת נון סטיק זה חובה בכל מטבח. גם נוח יותר, גם קל לנקות, וגם חוסך בשמן בחלק מהדברים.
E elin86 New member 2/6/14 #18 יש לי אחת גדולה שלפעמים תפוסה וגדולה מדי לטיגון של כמה קוביות טופו.. הקטנה שחשבתי שטובה מזעזעת והכל נדבק עליה.. זה בהחלט בתכנון..
יש לי אחת גדולה שלפעמים תפוסה וגדולה מדי לטיגון של כמה קוביות טופו.. הקטנה שחשבתי שטובה מזעזעת והכל נדבק עליה.. זה בהחלט בתכנון..
O Ofericko New member 1/6/14 #16 שמרי הבירה, בחלק ניכר מהמתכונים, נותנים סוג של טעם ומרקם גבינתי. מומלץ בפשטידות, חביתות חומוס, ציפויים ועוד.
שמרי הבירה, בחלק ניכר מהמתכונים, נותנים סוג של טעם ומרקם גבינתי. מומלץ בפשטידות, חביתות חומוס, ציפויים ועוד.
R roniel405 New member 1/6/14 #17 השתמשתי בהם להמבורגר הצמחוני ואחרי שנגמרו, לא קניתי חדשים והם לא חסרים שם. האם יש להם גם תכונה של הדבקה?
השתמשתי בהם להמבורגר הצמחוני ואחרי שנגמרו, לא קניתי חדשים והם לא חסרים שם. האם יש להם גם תכונה של הדבקה?
א אדווה סגל New member 4/6/14 #24 זה בריא בטירוף מוסיף הרבה ויטמינים ומינרלים (שאין לי מושג מה קורה אתם בבישול)