שתן צהוב מאד וגם שאלה על ה GABA

khisha

New member
אני אפרט

כן, יקירתי, אין זה מנומס וגם מציג אותך באור לא חכם ללכת למישהוא ולשלם כסף עבור יעוץ ואחר כך להטיל ספק בפומבי ועוד במקום שנגיש ליועץ. SORRY אבל ככה זה. אם אני הייתי יועץ, הייתי מעיף אותך מכל המדרגות. למה את משלמת לי כסף אם את לא סומכת עלי? וחוץ מזה, מעין לך לדעת שאנחנו לא מדברים שטויות? הרי את רוצה להצליב מידע, נכון? אז תואילי בטובך לחפש בעוד מקורות ולהצליב מה שאנחנו אומרים אם את רוצה להקשות. שום דבר אישי, שלא יהיה לך ספק.

ראשית כל

לא הטלתי ספק בייעוץ שקיבלתי בכלל, אלא חיפשתי אחר אינפורמציה נוספת. אני בטוחה וסמוכה כי מי שייעץ לי לא מצא עצמו נעלב כמוך כלל. אני עושה זאת גם במסגרת עבודתי תמיד, ולמדתי, אחרי מספר שנות עבודה לא מבוטל, שבה עצם מהות העבודה הוא להתווכח- לכבד את הקולגה ששואל ולעולם לא להתנשא, גם עם הוא זר לחלוטין לתחום התמחותי, והמידע והכוח בידי, אפילו בשל שאלותיו הוא נדמה בעיני כ"לא חכם" או לא מנומס, שכן בכל שלב בחיים אתה עלול למצוא עצמך באותו מקום בדיוק. תמיד מצאתי עצמי נשכרת מהתנהגות סובלנית יותר.עובדת היותי אמא לילד אוטיסט ודאי לימדה אותי שיעור חשוב בעניין זה. אני רואה בפורום בית, בו אני חופשיה לשאול את כל שמטריד את מנוחתי ולמצוא אוזן קשבת ועצה טובה וטרם נתקלתי בהתנהגות בריונית כגון זו שאתה מפגין כאן. אני רק תמהה על כך שמנהלי הפורום נותנים לדברים שכאלו להכתב ולמתקפות אגרסיביות שכאלו על משתמשי הפורום להתנהל באופן חופשי,חבל. גם כתיבת שורות אלו דורשת ממני הרבה איפוק,על מנת באמת לשמור שמאומה לא ייכתב בנימה אישית. אני מוותרת על שירותי הייעוץ שלך, תודה. שום דבר אישי, שלא יהיה לך ספק.

khisha

New member
OK

אני באמת שלא מתיימר ללמד אותך נימוסין. אם את חושבת שזה בסדר, אין לי בעיה עם זה. וזה באמת לא אישי אין לך מה להיעלב. עם את מרגשה פה בבית, אז בטח מוכר לך סרט של שכן לא נחמד. זה חלק מחוויה. לא ראיתי ואני עדיין לא רואה שום וויכוח בפוסט שלך כפי שאת מציירת אלא חשדנות. ודרך אגב אני בביריונותי וגסות רוח הייתי הראשון לענות לך על שאלתך 4 דקות אחרי ששאלת.

razgalili

New member
תודה על הסבלנות והאיפוק

אני משתדל לתפוס וויכוחים כאלה לפני שהם מתפתחים ולמחוק אותם אבל לא תמיד אפשר או ראוי.

למעלה