שת"ב

MAYA 4827

New member
מדהימיםם שלי../images/Emo23.gif

אין לי מה לתקןן אבל בגלל שהכרחת אותי.. על הקפיצה- הישיבת קפיצות ממש יפה ובכלל מאז שהתחלת אם נייטמר היא ממש השתפרה!! דראסז'- הולך ממש יפה. בתמונה הזאת זה נראה כאילו הרגליים טיפי בצ'ארלי צ'פלין... אבל יש מצב זה הזווית

amstelveen

New member
תסימי תהיא שוונדי השתגע זה מרשים....והישיבה

שלך תמיד מדהימה:)

נעם212

New member
אמרו לך כבר שאתם מושלמים ביחד?!

תמונות ממש יפות שתיהן.. ישבית קפיצות אני לא יודעת מה לתקן כי אין מה... ובקשר לתמונה השניה יש לך ישביה ממש טוב אולי לקחת קצת קצת רגלים אחרוה בסך הכל ממש יפה

aloniguy

New member
אמממ

בסך הכל לא רע! רק כמה הערות קטנות... עקבים למטה מדי נראה כאילו הקרסול שלך נעול, הוא צריך להיות אלסטי, להתנהג כמו קפיץ שמקבל אליו את כל המשקל... אני רואה שהיד הפנימית מבקשת באותו רגע אבל בעקרון הפוזיציה הטבעית שלהם צריכה להיות יותר קדימה, מעל הגבנון ולא ליד הרגליים... ותשימי לב שהכתף החיצונית שלך מובילה את התנועה, הכתפיים שלך צריכות להיות מקבילות לכתפיים של הסוס... זהו עם הישיבה... ועכשיו הסוס נמצא באוברבנד מוחלט.... את צריכה לשאוף להגיע למצב שבו המיקום הטבעי של הראש הוא שהקודקוד של הסוס נמצא בגובה הגבנון והאף של הסוס נמצא ב90 מעלות עם הרצפה... תראי זה נראה הרבה הערות וזה אבל זה הרבה הערות קטנות ובסך הכל זה נראה אחלה!

../images/Emo13.gif../images/Emo107.gif

בקשר לקפיצות- קצת קשה להגיב, גם בגלל שהאיכות של התמונה לא משהו, אבל בגדול זה נראה ממש טוב.
בדרסז'- כבר דיברנו על זה במסנג'ר, אבל בכל זאת: הוא נראה פה ממש באוברבנד, נשען לך על היד. בכלל, זה נראה שהוא לא עובד נכון עם השרירים- נראה שהוא דיי נשען פה על החלק הקדמי, הצעד שלו נראה קצר ושטוח, הצוואר שלו לא ממוקם נכון. בקשר לכף הרגל- מפה זה נראה כאילו את שמה את הכריות של האצבעות בארכובה, במקום את כריות כף הרגל, העקב גם יותר מדי למטה. זה טוב להיות עם עקבים מטה, אבל העקב אמור לרדת למטה בטבעיות, לא בכוח. סתם יתפסו לך השרירים בכף רגל מזה. ידיים טיפה יותר קדימה, מבט קדימה. סה"כ אתם נראים טוב ביחד. מחכה כבר לראות אתכם בתחרויות.

gili600

New member
גם היא רוכבת מדהים (והיא כן ../images/Emo23.gif) לא אומר

שהיא רוכבת מושלם..

למעלה