ש-א-ל-ו-ן

זה סגור.

מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? שעיר במידה. 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. 18. חכמה או יפה? חכמה. 17. ספר או סרט? סרט. 16. רעש או שקט? שקט. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית. 13. רומנטי או שרמנטי? שרמנטי. 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה. 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר. 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה. 6. שעווה או גילוח? גילוח. 5. ריצה או הליכה? הליכה. 4. חום או קור? קור. 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה. 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? 1. קיץ או חורף? חורף. 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות?
13. מותגים?
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?
5. המטרה מקדשת את האמצעים?
4. עישון בקרב בני נוער?
3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?
1. אורגיות?
18 האם אי פעם? 18. נסית סמים
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
14. היה לך סטוץ?
13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?
12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?
6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה?
3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?
2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
15 מידע כללי 15. שם: ענבר. 14. תאריך לידה: 19.9.89. 13. עיר מגורים: אריאל. 12. בית ספר: מה זה? 11. צבע שיער? שחור. 10. צבע עיניים? חום. 9. גובה? 1.68. 8. משקפיים?
7. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 6. רווקה/חברה? רווקה. 5. תלמיד טובה?
4. רגיש?
3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית. 2. בתול?
1. ביישן?
15 אמונות 15. אסטרולוגיה?
14. נומרולוגיה?
13. גלגול נשמות?
12. אמונות תפלות?
11. רוחות?
10. אלוהים?
9. שטן?
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל?
6. מזל?
5. יין ויאנג?
4. קבלה?
3. הברית החדשה?
2. קשר וירטואלי יכול הצליח?
1. הפכים נמשכים?
14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? ציטרין. 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לעמרי. 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? בן. 11.הנשיקה האחרונה? חודש בערך. 10. החיבוק האחרון? לא זוכרת. 9. הספר האחרון? ורוניקה מחליטה למות. 8.הסרט האחרון? הממ הבועה. 7. החבר האחרון שראית? אוחנה. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול למאשה. 5. המבחן האחרון? ספרות 26.6. 4. הדבר האחרון שקנית? טפט לחדר. 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 30.7 עם יהב. 2. השיר האחרון ששמעת? ליפול. 1. הדבר האחרון שלבשת? חולצה מהודו ומכנס שחור. 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?
12. פתחת את הראש?
11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כמעט. 10. עברת ניתוח?
9. שברת מראה?
8. היית בפיגוע טרור?
7. ראית מישהו נהרג? מת, לא נהרג. 6. גילית ששיקרו לך?
5. בגדו באמונך?
4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה?
3. הלכת מכות?
2. כמעט טבעת?
1. כרתו לך איבר?
12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? סוף כיתה ט'. 11. האהבה הראשונה? רון. 10. הצו הראשון? 18.6.06 סוף יא'. 9. הדייט הראשון? נו מה 8. הפעם הראשונה בחו"ל? והיחידה, סוף ו'. 7. הטסט הראשון? 31.10.06. 6. הבגרות הראשונה? לשון, מתישהו ביוני של כיתה י'. 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? קצת אחרי הבוםבמלה של 2006. 4. המילה הראשונה? לא יודעת. 3. האכזבה הראשונה? לא זוכרת. 2. שברון הלב הראשון? לא לפה. 1. ההתאהבות הראשונה? באמצע ט'. 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? שניר. 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? ליאן. 9. החבר הכי שקט? ליאן. 8. החבר הכי עצבני? ספיר. 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? זמי. 6. החבר הכי מצחיק? שנשונה. 5. החבר הכי קשוב? טל. 4. מכיר אותך הכי טוב? טל ועמרי. 2. החבר הכי רגיש? מור. 1. החבר הכי חכם? אלמוג. 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?
8. שיקרת כדי להתחמק משיעור?
7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?
6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?
5. גנבת מחנות?
4. פרצת למקום כלשהו?
3. התחמקת מדו"ח משטרתי?
2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?
1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?
8 עובדות 8. התחביבים שלך? הופעות. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? השיר שלנו,כוכב נולד. 6. הספר האהוב עלייך?
5. חנות הבגדים האהובה עליך? ראלף קאטה, פוקס מן. 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אולסטאר, ואנס, קרוקס. 3. חברת התיקים האהובה עלייך? ג'נספורט. 2. הסרט האהוב עליך? יש הרבה. 1. המשקה האהוב עליך? קוקה קולה. 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? קלסר. 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אולסטאר בז'. 5. החולצה האהובה עלייך? המ יש כמה. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת שהביאו לנו בסמינר. 3. הספר הכי קרוב?
2. החלון פתוח או סגור? פתוח. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך?

..

1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? קרם. 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. סיגריות. 4. פלאפון. 3. ארנק. 2. משקפי שמש. 1. מחברת. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: חופש. 3. סתיו: אוויר. 2. חורף: שמיכה. 1. אביב: פריחה. שלושה הרגלים: 3. עישון?
2. אלכוהול?
1. סקס?
שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2.
1. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.

וואי, בדוק עשינו את זה לפני איזה חודש

מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? גם וגם כמובן 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם ואיכותי 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? מממ גיוון? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? תלוי בתקופה 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי 6. שעווה או גילוח? אינפרא! 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים? לא אכפת לי...לא בשבילי 17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות?אין לי בעיה עם זה 13. מותגים?
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור? במידה 9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?
5. המטרה מקדשת את האמצעים? לא 4. עישון בקרב בני נוער? מי שרוצה 3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?נוצ 1. אורגיות?נווווצ 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
14. היה לך סטוץ?
12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא בדיוק בקולנוע, אבל כן בציבור 5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה? במובן מסוים 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? ישמצב 2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
15 מידע כללי 15. שם: שני 14. תאריך לידה: 21.3 13. עיר מגורים: תא 12. בית ספר: ד' 11. צבע שיער?שטני 10. צבע עיניים?חום 9. גובה?1.69 8. משקפיים?יאפ 7. הורים נשואים או גרושים? "גרושים" 6. רווקה/חברה?רווקה 5. תלמיד טובה? קומסי קומסה 4. רגיש?
3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? ה..נופ 1. ביישן? די 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? לא, אבל נוהגת לקרוא ת'הורוסקופ 14. נומרולוגיה? הא? 13. גלגול נשמות?
12. אמונות תפלות?
11. רוחות?
10. אלוהים?
9. שטן?
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל?
6. מזל?
5. יין ויאנג?
4. קבלה?
3. הברית החדשה?
1. הפכים נמשכים? מאיפה לי 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אמא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? עידו 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? עידו 11.הנשיקה האחרונה? כנ"ל 10. החיבוק האחרון? מממ אבא? 9. הספר האחרון? אני כריסטיאנה פ. 8.הסרט האחרון? מוכרים בלבד 7. החבר האחרון שראית? רונה 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול! ואני נהגתי
5. המבחן האחרון? מתמטיקה 4. הדבר האחרון שקנית? אממ אממ פיצה נראה לי 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? פולין 2. השיר האחרון ששמעת? ימאג'ן 1. הדבר האחרון שלבשת? ברגעים אלה, טי שירט וטרנינג 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?
12. פתחת את הראש?
אבל את הלסת כן 11. היית מעורבת בתאונת דרכים?
10. עברת ניתוח?
9. שברת מראה?
8. היית בפיגוע טרור?
7. ראית מישהו נהרג?
6. גילית ששיקרו לך?
5. בגדו באמונך? 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה?
3. הלכת מכות?
2. כמעט טבעת?
1. כרתו לך איבר?
12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? לא מדברים על זה 11. האהבה הראשונה?
10. הצו הראשון? 12.12.06 9. הדייט הראשון? אבוי 8. הפעם הראשונה בחו"ל? אמסטרדם 7. הטסט הראשון? נכשל
6. הבגרות הראשונה? צרפתית 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? לפני כמה חודשים
אבל אני לא מעשנת 4. המילה הראשונה? מאיפה לי 3. האכזבה הראשונה? מי זוכר 2. שברון הלב הראשון? ממ..
1. ההתאהבות הראשונה? נופ 11 החבר הכי: סורי אין לי כוח 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא..פשוט לא ניגשתי 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור?
5. גנבת מחנות?לא נראה לי 4. פרצת למקום כלשהו? ישמצב 3. התחמקת מדו"ח משטרתי?
8 עובדות 8. התחביבים שלך? איף 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?סיינפלד 6. הספר האהוב עלייך? הנערים מרחוב פאל 5. חנות הבגדים האהובה עליך? 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אולסטאר 3. חברת התיקים האהובה עלייך?נוצ 2. הסרט האהוב עליך? חלף עם הרוח 1. המשקה האהוב עליך? קולה 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? אני לא בחדר 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? כפכפיי 5. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 3. הספר הכי קרוב? 2. החלון פתוח או סגור?סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: MP3, פלאפון, ארנק, מפתח, לאבלו 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: לא חם 2. חורף: לא חם 1. אביב: מזג אוויר מושלם שלושה הרגלים: 3. עישון?לפעמים 2. אלכוהול? לפעמים 1. סקס? לפעמים שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר.: אני בעצם בחור 1.

The Kinslayer

New member
שאלון גברי משהו../images/Emo6.gif

מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק?
19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. 18. חכמה או יפה? חכמה. 17. ספר או סרט? ספר וסרט די משתווים אצלי. 16. רעש או שקט? לא זה ולא זה. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית. 13. רומנטי או שרמנטי? שרמנטי.
12.פרח אחד או זר פרחים? אחד. זר זה להלווייה. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? לישון, לישון.
10. הבחורה מעל או הגבר מעל? בחורה? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות אך מסודרות. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? מפגש פורום.
7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי מה הסיטואציה. 6. שעווה או גילוח? בתור אחד שעושה מפסעות ורגליים אני יכול להגיד לכם ש...
5. ריצה או הליכה? הליכה, הליכה.
4. חום או קור? קור. 3. דוש או אמבטיה? ד!ש. 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? למה לא?
1. קיץ או חורף? סתיו. 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
רק אם נקי שם. 17. קשר בשלט רחוק? בד"כ
16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות? וןואטאבר.
13. מותגים?
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
עד גבול מסוים. 9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
7. סמים?
6. שתיה ונהיגה? נראה לכם מישהו יגיד כן על זה? כאפות!
5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי מתי. 4. עישון בקרב בני נוער?
3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים? תלוי כמה ציבורי. 1. אורגיות?
18 האם אי פעם? 18. נסית סמים?
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
14. היה לך סטוץ?
12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא, אבל נהרסה לי הבנייה. מה זה השטויות האלה?! 11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן? 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה?
3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? ברגע שיהיה לי פות אני אענה על השאלה הזאת. 1. אכלת סושי?
15 מידע כללי 15. שם: דניאל. 14. תאריך לידה: 6.4 13. עיר מגורים: עזבו.
12. בית ספר: שה"נ. 11. צבע שיער? שטני. 10. צבע עיניים? חום בהיר. 9. גובה? מטר שבעים ו... 8. משקפיים? שמש, תמיד. 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 6. רווקה/חברה? רווקה.
5. תלמיד טובה? האם עולה חדש חיבר את השאלון הזה? 4. רגיש? תמיד. אלרגיות מטורפות. 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? סתם כי כיף להאמין בזה.
14. נומרולוגיה?
13. גלגול נשמות?
12. אמונות תפלות?
11. רוחות?
10. אלוהים?
9. שטן?
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל?
6. מזל?
5. יין ויאנג?
4. קבלה? מה אני מדונה?
3. הברית החדשה?
1. הפכים נמשכים?
14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? גל.
13. ההודעה האחרונה ששלחת? גל.
12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? גל.
11.הנשיקה האחרונה? " 10. החיבוק האחרון? " 9. הספר האחרון? "התפסן בשדה השיפון". 8.הסרט האחרון? "מוכרים בלבד" 7. החבר האחרון שראית? גל.
6. הנסיעה האחרונה באוטו? הכול פה גל, טוב?!?!? 5. המבחן האחרון? בגרות בלשון.
4. הדבר האחרון שקנית? סיגריות. 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? יו, אלוהים זוכר. 2. השיר האחרון ששמעת? WHAT ABOUT YOU. 1. הדבר האחרון שלבשת? חולצה ומכנסיים? 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?
12. פתחת את הראש?
11. היית מעורבת בתאונת דרכים?
10. עברת ניתוח?
9. שברת מראה?
8. היית בפיגוע טרור?
7. ראית מישהו נהרג?
6. גילית ששיקרו לך?
5. בגדו באמונך?
4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה?
3. הלכת מכות?
2. כמעט טבעת?
1. כרתו לך איבר?

The Kinslayer

New member
../images/Emo26.gif

12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? כיתה ז' או ח', כבר לא זוכר. 11. האהבה הראשונה? ט'. 10. הצו הראשון? שטו? 9. הדייט הראשון? כיתה ה'.
8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל... ארבע? 7. הטסט הראשון?
6. הבגרות הראשונה? לפני כמה חודשים, במאי. 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? כיתה ז'. 4. המילה הראשונה? הייתי שם כדי לשמוע... 3. האכזבה הראשונה? זוכר. 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?
8. שיקרת כדי להתחמק משיעור?
5. גנבת מחנות?
4. פרצת למקום כלשהו?
, אבל אני מזכיר שפה זה קיבוץ וזה נהוג. 3. התחמקת מדו"ח משטרתי?
8 עובדות 8. התחביבים שלך? 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? אבודים, אחים ואחיות, אבא אמריקאי, הסימפסונס. 6. הספר האהוב עלייך? כל סדרת הארי פוטר, באדולינה. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? ביגווווווווווווווווווד.
4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אין משהו קבוע. 3. חברת התיקים האהובה עלייך? ג'נספורט, הכי נוח. 2. הסרט האהוב עליך? זה משתנה כל הזמן, באבל באופן כללי "רוקדת בחשכה", סרטים של קווין סמית' וכו'. 1. המשקה האהוב עליך? שוקו. 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? אריזה של טישויים? 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אלה שאני נועל. 5. החולצה האהובה עלייך? משתנה. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? היי, היא פה. 3. הספר הכי קרוב? דפי זהב זה ספר?
2. החלון פתוח או סגור? פתוח. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? דבק.| 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. עט. 4. סיגריות. 3. בלוק צהוב. 2. פלאפון. 1.אייפוד. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: חופש. 3. סתיו: אין צורך לפרט אפילו. 2. חורף: ההרגשה החמימה שיש בחדר. 1. אביב: יומולדת. שלושה הרגלים: 3. עישון?
2. אלכוהול? לפעמים. 1. סקס?
דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. ענבר, צאי מזה, אני לא אכתוב את זה פה .

../images/Emo85.gif

מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק?לא שעיר לא חלק 19. פנים יפות או גוף יפה?פנים 18. חכמה או יפה?חכם נראה לי..בעצם לא יפה:) 17. ספר או סרט?ספר 16. רעש או שקט?רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?תלוי 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?תלוי 13. רומנטי או שרמנטי?רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח 11. הרבה לישון או כמעט ולא? כמעט ולא 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? תלוי במוד 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?אין לי ציפורניים אז אין לי זכות דיבור 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני נדמה לי 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?חזקה 6. שעווה או גילוח?שעווה 5. ריצה או הליכה?הליכה 4. חום או קור?קור 3. דוש או אמבטיה?בחורף אמבטיה בקיץ דוש 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול?חחחחחח בכיף 1. קיץ או חורף?סתיו ואביב 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? אותי אישית זה דוחה אבל כל אחד ומה שטוב/ כיף לו 17. קשר בשלט רחוק?שוב, כל אחד ומה שטוב לו 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד למה לא 15. לחגוג סילבסטר?בכיף 14. צמחונות?כמעט אושפזתי בגלל זה אז לא יודעת 13. מותגים? איף 12. כפכפי אצבע?בעד 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? תלוי 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים?נגד נראה לי 6. שתיה ונהיגה?נגד! 5. המטרה מקדשת את האמצעים? בעד 4. עישון בקרב בני נוער? נגד אבל אני מעשנת מגיל 15 3. שלטון דמוקרטי?בעד 2. סקס במקומות ציבוריים?כל אחד... 1. אורגיות?כל אחד... 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים?כן 17. עישנת סיגריה?כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? אלוהיי 14. היה לך סטוץ?כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת?כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?כן 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן?כן 1. אכלת סושי? כן 15 מידע כללי 15. שם: שירן 14. תאריך לידה:9.6.88 13. עיר מגורים: קרית אתא 12. בית ספר: איף מזמן כבר לא 11. צבע שיער?ג'ינג'י 10. צבע עיניים?כחול 9. גובה?157 8. משקפיים?צריכה ומכחישה 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה?רווקה 5. תלמיד טובה? 4. רגיש? מאוד 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? איף 1. ביישן?לא 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? תלוי במצב רוח 14. נומרולוגיה? 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? תלוי 11. רוחות? לא 10. אלוהים? לא 9. שטן?לא 8. גן עדן וגיהנום?לא יודעת 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג?כן 4. קבלה?לא 3. הברית החדשה?לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח?לא 1. הפכים נמשכים?לפעמים 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אח שלי 13. ההודעה האחרונה ששלחת? גילת 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? גילת 11.הנשיקה האחרונה? יוו באיזה מסיבת קיבוץ לא זוכרת מתי 10. החיבוק האחרון? הדר 9. הספר האחרון? הארי פוטר והנסיך חצוי הדם 8.הסרט האחרון? 1408 7. החבר האחרון שראית? נטע 6. הנסיעה האחרונה באוטו?לים 5. המבחן האחרון? וואי מועד ב' מתמטיקה לפני שנה ומשו 4. הדבר האחרון שקנית? אוכל 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? שנים 2. השיר האחרון ששמעת? דיסק של הסקורפיונס לא זוכרת איזה שיר 1. הדבר האחרון שלבשת? מכנס קצר וגופייה 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש? את הסנטר 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור?לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? כן 3. הלכת מכות?כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? גיל 15 11. האהבה הראשונה? גיל 15 10. הצו הראשון? 17 9. הדייט הראשון?גיל 12 בערך 8. הפעם הראשונה בחו"ל? 12 7. הטסט הראשון?פאק לפני איזה חודשיים 6. הבגרות הראשונה?גיל 16 5. למעשנים, החפיסה הראשונה?פפפפ לפני 4 שנים ככה 4. המילה הראשונה? אבא 3. האכזבה הראשונה? אנערף 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? גיל 15 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? כולם מוזרים 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? מעט?חן נראה לי 9. החבר הכי שקט? אין לי חברים שקטים 8. החבר הכי עצבני? כולם 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן?פפפ יסמין נטע וגילת 8 שנים 6. החבר הכי מצחיק?יוני 5. החבר הכי קשוב?כולם 4. מכיר אותך הכי טוב? כולם 3. החבר הכי עצלן? אני 2. החבר הכי רגיש?נטע 1. החבר הכי חכם?יוני 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? בטח 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?ברור 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?חופשי 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו? כן 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?ישמצב 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לוא דווקא כדי לפגוע אבל הפצתי מכת כינים בבית הספר 8 עובדות 8. התחביבים שלך? מוסיקה ילדים 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?האוס חברים 6. הספר האהוב עלייך? קובן קובן קובן 5. חנות הבגדים האהובה עליך? מתחלף 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?אולסטאר 3. חברת התיקים האהובה עלייך?אנערף 2. הסרט האהוב עליך? נערה בהפרעה 1. המשקה האהוב עליך? בלק לייבל..אבל א נהיה מציאותיים אז אבסינט אולי 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? חולצה 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נייק 5. החולצה האהובה עלייך? אנערף 4. המחברת הראשונה שאת רואה? לא רואה מחברות 3. הספר הכי קרוב? היער של קובן 2. החלון פתוח או סגור?פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? מחשב 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.סיגריות 4.ארנק 3.מפתחות של הבית 2.לובאלו 1.פלאפון 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: קור כיפי 2. חורף:גשם 1. אביב: נעים בחוץ שלושה הרגלים: 3. עישון?כן 2. אלכוהול? כן 1. סקס? ג'יזס שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. חוש הומור 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.אני עובדת עם חינוך מיוחד:)

יש לי הרגשת דה ז'ה וו קשה...

מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? תלוי 19. פנים יפות או גוף יפה? נפש יפה 18. חכמה או יפה? חכם 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? תלוי 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אם זה ראשונים אז בחוץ. אח"כ בבית. 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? המון לישון! 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות וטעימות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני מאוד 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? מה שבא 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? הליכה מהירה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? יש גבול והוא עובר הרבה לפני זה.. 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? למה לא? 18. סקס בשירותים? נגד 17. קשר בשלט רחוק? עדיף שלא 16. יום האהבה/ולנטיינס? שיהיה... 15. לחגוג סילבסטר? נגד 14. צמחונות? נגד 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? נגד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? נגד 7. סמים? רק אם זה חוקי (יעני בהולנד וכאלה) 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? רק אם זה באמת דמוקרטי 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? כן 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן
15 מידע כללי 15. שם: יוני 14. תאריך לידה: ל' שבט 13. עיר מגורים: גב"ש/ת"א/ניצן 12. בית ספר: אולפנה עירונית תורנית לבנות "צפירה" 11. צבע שיער? משתנה.. 10. צבע עיניים? כחול עם פס צהוב 9. גובה? 1.75 8. משקפיים? יאפ 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? חבר 5. תלמיד טובה? לא. אבל מסתדרת עם המורים אז זה סבבה 4. רגיש? כל מקרה לגופו 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? כן 1. ביישן? לא 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? כן 12. אמונות תפלות? עין הרע 11. רוחות? כן 10. אלוהים? כן 9. שטן? כן 8. גן עדן וגיהנום? כן 7. גורל? לא 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? לא 4. קבלה? כן 3. הברית החדשה? ממש לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לרוב לא 1. הפכים נמשכים? כן 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? ליאן 13. ההודעה האחרונה ששלחת? תומר 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? אמא 11.הנשיקה האחרונה? תומר 10. החיבוק האחרון? מירב 9. הספר האחרון? התחלתי את לוחמי התמורות 8.הסרט האחרון? סימפסון
7. החבר האחרון שראית? מירב 6. הנסיעה האחרונה באוטו? ביום שישי בצהריים 5. המבחן האחרון? בגרות המתמטיקה..?! 4. הדבר האחרון שקנית? בקבוק מים ובורקסים 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? הולנד.. קצת אחרי יום העצמאות 2. השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת.. 1. הדבר האחרון שלבשת? מה שיצאתי איתו מהבית 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כמעט 10. עברת ניתוח? כן 9. שברת מראה? נראה לי שכן.. או שאחי עשה את זה..?! 8. היית בפיגוע טרור? חלילה 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? כן 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? דן 11. האהבה הראשונה? דן 10. הצו הראשון? תחילת כיתה י"א נראה לי 9. הדייט הראשון? לא היה ולא נברא.. אני מאלה שנהיות חברות של החברים הכי טובים בלי כל הקטע של הדייטים.. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? כיתה א. צרפת. 7. הטסט הראשון? 28.4.2006 6. הבגרות הראשונה? נראה לי לשון.. כיתה י' 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? בטח אבא 3. האכזבה הראשונה? דן 2. שברון הלב הראשון? דן 1. ההתאהבות הראשונה? דן/ליאור 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? הדר 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? מאי 9. החבר הכי שקט? אולי הילה.. 8. החבר הכי עצבני? אליה 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? שיר 6. החבר הכי מצחיק? אדם 5. החבר הכי קשוב? תומר 4. מכיר אותך הכי טוב? תומר 3. החבר הכי עצלן? שיקי 2. החבר הכי רגיש? מירב 1. החבר הכי חכם? תומר 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? מעולם לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? אמרתי שכואבת לי הבטן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כל כיתה ב 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא היה.. 5. גנבת מחנות? נבר 4. פרצת למקום כלשהו? הביתה.. כשלא היה לי מפתח 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? ב"ה לא היה צורך 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?
8 עובדות 8. התחביבים שלך? לשיר, לרקוד, לדבר... 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים' השיר שלנו' החיים זה לא הכל 6. הספר האהוב עלייך? מישו לרוץ איתו 5. חנות הבגדים האהובה עליך? ג'יפה 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אולסטאר, בירקנשטוק, וואנס 3. חברת התיקים האהובה עלייך? ג'אנספורט 2. הסרט האהוב עליך? 1. המשקה האהוב עליך? מים 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? עטיפה של דיסק 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? 5. החולצה האהובה עלייך? סופרמן 4. המחברת הראשונה שאת רואה? איזה מחברת איזה!?!? 3. הספר הכי קרוב? 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? פקס 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. מפתחות לבית 3. מפתחות לאוטו 2. ארנק 1. אייפוד 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: חופש 3. סתיו: יפה 2. חורף: קור 1. אביב: פרחים
שלושה הרגלים: 3. עישון? לא 2. אלכוהול? לא 1. סקס? לא שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. מתחברת לאנשים מהר 1. תמי יש על מה לדבר איתי (ככה זה כשמדברים הרבה..) דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. רקדתי בלט קלאסי

../images/Emo85.gifאת בעד סמים כשזה חוקי

אבל נגד כשזה לא חוקי? לא הבנתי את הקטע..הרי זה אותו חומר אז שם זה טוב ופה לא?

ממש לא אותו חומר...

כשזה חוקי שתי בעיות מאוד מטרידות נמוגות... א. המשטרה לא מעמללת את החיים של מי שהם תופסים. ב. (שזה העיקרי..) כשזה חוקי יש פיקוח על החומר, מוכרים רק במקומות מורשים והחומר באיכות טובה. ברגע שזה לא חוקי מכניסים לך כל מיני חומרים שאת באמת לא רוצה לדעת מה הם כדי למכור יותר. כמובן שאני מדברת רק על סמים קלים. אני נגד קשים גם אם מוכרים אותם בסופרמרקט...

../images/Emo85.gifעזבי את המשטרה

את לא צריכה משטרה בשביל לעשן חשיש או גראס(מדברים על הקלים).. אני יכולה להגיד לך שגראס פה וגראס בהולנד זה אותו דבר..לפי הניסיון שלי לפחות.. בחיים לא שמעתי על זה שמכניסים דברים לגראס או לחשיש כדי לעשות אותו טוב יותר..אבל זה רק אניח משום מ ה התירוץ הזה לא שכנע אותי למה את בעד כשזה חוקי ונגד שזה לא חוקי .. משטרה זה לא תירוץ... אבל בקטנה

מצחיקה אחת!

ברור שלא מכניסים חומרים כדי שזה יהיה יותר טוב! מכניסים לחומר הנקי חומרים אחרים כדי להגדיל את הכמות ולעשות יותר כסף... אני לא מתרצת.. זו דעתי ולגיטימי לחלוטין שלא תסכימי איתי... ולכבוד הוא לי לעניין אותך|מסמיק|

../images/Emo85.gifתפוז בן של זונה

אני מודה שלא שמעתי על הקטע של הלהוסיף לחומר הנקי.. מזה משנה סמים זה סמים פה ,בהולנד, בהודו בלונדון ובכל מקום..סתם בולשיט סתם מעניין אותי איך החזרה בתשובה שלך(זה לפחות מה שקראתי פה בחודשים האחרונים) עם היהודים... וגם היה לי ממש משעמם:)

LoLi Goddess

New member
דרך קלה יותר לחזור קצת לפורום...

מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? בין לבין 19. פנים יפות או גוף יפה? הממ... 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי? לא יותר מדי מכל אחד... 12.פרח אחד או זר פרחים? אף אחד מהם 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה הרבה
10. הבחורה מעל או הגבר מעל? איזה שאלה חודרנית...
9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? תלוי במצברוח 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי במצברוח 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור
3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? אפשרי 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס?
15. לחגוג סילבסטר? מה 'כפת לי? 14. צמחונות? מי שרוצה... 13. מותגים?
12. כפכפי אצבע?
11. שיחות מלב אל לב? לפעמים כשצריך לפרק... 10. הפגנת אהבה בציבור?
9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?
5. המטרה מקדשת את האמצעים?
4. עישון בקרב בני נוער?
3. שלטון דמוקרטי?
2. סקס במקומות ציבוריים?
1. אורגיות?
18 האם אי פעם? 18. נסית סמים שקט שם 17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
14. היה לך סטוץ?
13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? :-\ 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? קרוב... 800. 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כמעט... 5. הפסקת ספר באמצע?
4. התפטרת מהעבודה?
2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
15 מידע כללי 15. שם: אלה 14. תאריך לידה: 31.3.88 13. עיר מגורים: עלי זהב 12. בית ספר: צבא 11. צבע שיער? אדמוני דהוי 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 165 8. משקפיים? כן 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים באושר 6. רווקה/חברה? חבר 5. תלמיד טובה? חח לא הייתי 4. רגיש? עמוק עמוק בפנים 3. סטרייט/בי/הומו? בי 2. בתול? לא 1. ביישן? לא 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? קצת 14. נומרולוגיה? טיפה 13. גלגול נשמות? כן 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? כן 10. אלוהים? כן 9. שטן? כן 8. גן עדן וגיהנום? כן 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? לא נכנסתי לזה כל כך 3. הברית החדשה? קוראן 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? לפעמים 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? גלעד
13. ההודעה האחרונה ששלחת? צבי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? צבי 11.הנשיקה האחרונה? גלעד, הבוקר. 10. החיבוק האחרון? אמא 9. הספר האחרון? "דיו חיוור" - הרלן קובן 8.הסרט האחרון? הסימפסונס 7. החבר האחרון שראית? גלעד 6. הנסיעה האחרונה באוטו? היום 5. המבחן האחרון? 26 ליוני 2006. בגרות אחרונה
4. הדבר האחרון שקנית? את הספר "גרין מייל" 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? מעולם לא 2. השיר האחרון ששמעת? Mr. Bungle - Violenza Domestica 1. הדבר האחרון שלבשת? מדים
13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? מעולם 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא שידוע לי 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא זוכרת 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? היום באריאל, ראיתי מישהו שמת שם בפארק. 6. גילית ששיקרו לך? היום בצהריים... 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? לא שאני יודעת 3. הלכת מכות? ברור
2. כמעט טבעת? חח כן 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? גיל 14 11. האהבה הראשונה? גיל 15 10. הצו הראשון? גיל 16 9. הדייט הראשון? גיל 16 8. הפעם הראשונה בחו"ל? אף פעם 7. הטסט הראשון? גיל 17 6. הבגרות הראשונה? נו, בכיתה י'... 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? גיל 13 4. המילה הראשונה? מאיפה אני יודעת? 3. האכזבה הראשונה? גיל 10. מוות. 2. שברון הלב הראשון? גיל 17 1. ההתאהבות הראשונה? גיל 15 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? איתי (לא מהפורום) 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? וואלה לא יודעת 9. החבר הכי שקט? אף אחד חח 8. החבר הכי עצבני? נוימן 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? לירון 6. החבר הכי מצחיק? יש מלא 5. החבר הכי קשוב? צחר ומוש, אין ספק חח 4. מכיר אותך הכי טוב? לירון. גלעד. אורי 3. החבר הכי עצלן? מוש
וגם גלעד 2. החבר הכי רגיש? לא'דעת 1. החבר הכי חכם? גלעד כמובן חח 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? בוודאי 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? ברור 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? אכן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? יס יס 5. גנבת מחנות? הממ נראה לי 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? כן 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? הממ לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לנגן, לכתוב. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? family guy, simpsons, south park 6. הספר האהוב עלייך? יש ילדים זיגזג, גרין מייל וגם "מלך החומוס ומלכת האמבטיה" 5. חנות הבגדים האהובה עליך? לא משנה לי 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? גם לא משנה 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אין לי מושג 2. הסרט האהוב עליך? ססיל בי דימנטד 1. המשקה האהוב עליך? נסטי אפרסק חח 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? דיסק של אניה גארברק 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? הנעלי צבא 5. החולצה האהובה עלייך? טוניקת פסים שחור כחול 4. המחברת הראשונה שאת רואה? לא רואה 3. הספר הכי קרוב? "דיו חיוור" 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? מצית 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. חוגר 3. סיגריות 2. מצית 1. ספר 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: שלכת 2. חורף: גשם 1. אביב: פריחה (לא כזאת שעל הגוף) שלושה הרגלים: 3. עישון? אכן 2. אלכוהול? לפעמים 1. סקס? הרגל מגונה שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אופטימית 1. ספונטנית דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. רקדנית בלט וג'אז לשעבר.

אני שמה כסף שעשינו את זה לא מזמן..

מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? באמצע. 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. 18. חכמה או יפה?חכם. 17. ספר או סרט? גם וגם. 16. רעש או שקט?תלוי מתי ואיפה. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם. [ואיכותי] 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ. 13. רומנטי או שרמנטי? לאאא.. 12.פרח אחד או זר פרחים? 1. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה! 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? תלוי עם מי. :) 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? בניניות ומסודרות. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? תלוי מתי. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה, אבל תלוי במצב הרוח. 6. שעווה או גילוח? תלוי איפה! 5. ריצה או הליכה? הליכה. 4. חום או קור? קור. 3. דוש או אמבטיה? דוש. 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? ממ לא נראה לי. 1. קיץ או חורף? חורף, דה. 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? שיהיה להם בכיף. 18. סקס בשירותים? לא בשבילי. 17. קשר בשלט רחוק? לא בשבילי. 16. יום האהבה/ולנטיינס? לא מפריע לי. 15. לחגוג סילבסטר? כן למה לא. 14. צמחונות? מי שזה עושה לו טוב אז למה לא. 13. מותגים? לא עושה לי את זה. |נגד| 12. כפכפי אצבע? כן למה לא. 11. שיחות מלב אל לב? ברור. 10. הפגנת אהבה בציבור? כן אבל לא הסחפות. 9. טלפוניים סלולריים? כן. 8. סקס לפני החתונה? כן. 7. סמים? לא. 6. שתיה ונהיגה? לא! 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לא נראה לי. 4. עישון בקרב בני נוער? לא. 3. שלטון דמוקרטי? כמובן. 2. סקס במקומות ציבוריים? הממ.. 1. אורגיות? לא בשבילי, תודה. 18 האם אי פעם? 17. עישנת סיגריה? כן. 16. השתכרת? כן. 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא. 14. היה לך סטוץ? כן. 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא. 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן. 11. כססת ציפורניים? כן. 10. התנשקת עם בת? כן. 9. בכית על בן? כן. 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן. 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא. 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן. 5. הפסקת ספר באמצע? פעם. 4. התפטרת מהעבודה? כן. 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן. 2. התנשקת עם בן? כן. 1. אכלת סושי? כן, לא משהו. 15 מידע כללי 15. שם: גילי. 14. תאריך לידה: 29 באוקטובר. 13. עיר מגורים: עיר עאלק. 12. בית ספר: כבר יותר משנתיים שלא. 11. צבע שיער?חום בהיר. 10. צבע עיניים? חום-סתם. 9. גובה? אנערף. 8. משקפיים? כן. 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 6. רווקה/חברה? גם מי שיש לו חבר\ה נחשב רוק, אבל ניחא. 5. תלמיד טובה? לא. 4. רגיש? כן. 3. סטרייט/בי/הומו? א'. 2. בתול? לא. 1. ביישן? תלוי. 15 אמונות לא מעניןןןןןן 15. אסטרולוגיה? 14. נומרולוגיה? 13. גלגול נשמות? 12. אמונות תפלות? 11. רוחות? 10. אלוהים? 9. שטן? 8. גן עדן וגיהנום? 7. גורל? 6. מזל? 5. יין ויאנג? 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? 1. הפכים נמשכים? כן! 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? מורן. 13. ההודעה האחרונה ששלחת? סמס לשלומי בראל אתמול בערב.
12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מורן. 11.הנשיקה האחרונה? אמא נראה לי, שלשום. 10. החיבוק האחרון? גם. 9. הספר האחרון? יער נורוגי. 8.הסרט האחרון? ממ משהו מטומטם כזה בערוץ 13. 7. החבר האחרון שראית? נתי. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? של המפקד שלי. היום. 5. המבחן האחרון? איפ. 4. הדבר האחרון שקנית? נסיעה במונית הבוקר. 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 15.7 השנה. 2. השיר האחרון ששמעת? אביתר בנאי - את שקט. 1. הדבר האחרון שלבשת? מדים. 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא. 12. פתחת את הראש? כן אבל לא רציני.. בלי תפרים וזה. 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? בעקיפין. 10. עברת ניתוח? לא. 9. שברת מראה? כן. 8. היית בפיגוע טרור? חס וחלילה.
7. ראית מישהו נהרג? חתול?.. 6. גילית ששיקרו לך? כמובן 5. בגדו באמונך?כמובן. 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? כן. 3. הלכת מכות? כן. 2. כמעט טבעת? כן. 1. כרתו לך איבר? לא. 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? מיותר. 11. האהבה הראשונה? גם זה. 10. הצו הראשון? 10.10.2004. איזו עתיקה אני! 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? טורקיב אני חושבת.. גיל 8. 7. הטסט הראשון? לא היה ולא נברא. 6. הבגרות הראשונה? מאיפה אני זוכרת? 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? לא. 4. המילה הראשונה? 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן. 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? תמיד. 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן. 5. גנבת מחנות? כן. 4. פרצת למקום כלשהו? כן. 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? כן. 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא חושבת. אולי משהו שטותי כזה.. 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? כן. 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לישון. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים, האלופה. 6. הספר האהוב עלייך? יער נורווגי, אופטימיות נצחית. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? פעם זה היה מנגו, לאחרונה הם איכזבו. ככה שאין לי מושג. 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אולסטאר, ואנס. 3. חברת התיקים האהובה עלייך? הכל אותו חרא. 2. הסרט האהוב עליך? למראית עין.
1. המשקה האהוב עליך? מים. 7 דברים בחדר שלך: אנלא בחדר שלי. 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? 5. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 3. הספר הכי קרוב? 2. החלון פתוח או סגור? 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: לא מענין. 5. 4. 3. 2. 1. 4 הדברים הכי טובים בעונות: ממש לא מעניין. 4. קיץ: 3. סתיו: 2. חורף: 1. אביב: שלושה הרגלים: לא עניינכם. 3. עישון? 2. אלכוהול? 1. סקס? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? לא. 2. 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. בחיים שלי לא אכלתי עגבניות.

3ברלד3

New member
אז מזה משנה שהוא דיבר על מארלי?

מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? 19. פנים יפות או גוף יפה? 18. חכמה או יפה? 17. ספר או סרט?סרט 16. רעש או שקט?תלוי 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?כרגע מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? כרגע בבית 13. רומנטי או שרמנטי? 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הבחורה 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? חח 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי 6. שעווה או גילוח? 5. ריצה או הליכה? ריצה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? לא כרגע 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? וואלה 18. סקס בשירותים? פנאן 17. קשר בשלט רחוק? לא 16. יום האהבה/ולנטיינס? 15. לחגוג סילבסטר? יש איפה אז מזה משנה 14. צמחונות? 13. מותגים? 12. כפכפי אצבע? נוח 11. שיחות מלב אל לב? למה לא 10. הפגנת אהבה בציבור? 9. טלפוניים סלולריים? שיהיה 8. סקס לפני החתונה? בטח 7. סמים? פה ושם 6. שתיה ונהיגה? אם שותים לא נוהגים (זה עלול להישפך) 5. המטרה מקדשת את האמצעים? חחח 4. עישון בקרב בני נוער? עישון בני הנוער לידנו אולי 3. שלטון דמוקרטי? 2. סקס במקומות ציבוריים? בכיף 1. אורגיות? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים 17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
14. היה לך סטוץ?
12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? 11. כססת ציפורניים? 10. התנשקת עם בת?
חח 9. בכית על בן? אני בן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא זוכר 5. הפסקת ספר באמצע? חח
4. התפטרת מהעבודה?
2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
15 מידע כללי 15. שם: אדם 14. תאריך לידה: 25.6.86 13. עיר מגורים: אילת 12. בית ספר: 11. צבע שיער? שטני 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 1.75 בערך 8. משקפיים? שלילי 7. הורים נשואים או גרושים? גרושים 6. רווקה/חברה? רווק 5. תלמיד טובה? חח 4. רגיש? 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול?
1. ביישן?
15 אמונות 15. אסטרולוגיה?
14. נומרולוגיה?
13. גלגול נשמות?
12. אמונות תפלות?
11. רוחות?
10. אלוהים? משו כזה 9. שטן?
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל? 6. מזל? 5. יין ויאנג?
4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח?
1. הפכים נמשכים? 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אממממ אמא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? אמא 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? חן 11.הנשיקה האחרונה? ארטל 10. החיבוק האחרון? גם 9. הספר האחרון? אם יש גן עדן 8.הסרט האחרון? אממממ מר משו 7. החבר האחרון שראית? צח 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול סופה 5. המבחן האחרון? 4. הדבר האחרון שקנית? קולה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני כמה זמן לא זוכר 2. השיר האחרון ששמעת? כל אחד והבוב שלו 1. הדבר האחרון שלבשת? בוקסר וחולצה 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לפני שנה ומשו 12. פתחת את הראש? כשהיתי קטן 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? 10. עברת ניתוח? בקרוב אני מקווה 9. שברת מראה? לא זוכר 8. היית בפיגוע טרור? כיתה י' 7. ראית מישהו נהרג? לפני חודשיים ומשו שלוש 6. גילית ששיקרו לך? לא זוכר 5. בגדו באמונך? לא זכור 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? 3. הלכת מכות? 2. כמעט טבעת? 1. כרתו לך איבר? 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? מזמן 11. האהבה הראשונה? מזמן 10. הצו הראשון? מזמן חח 9. הדייט הראשון? מזמן 8. הפעם הראשונה בחו"ל?כנל 7. הטסט הראשון? לא קרה 6. הבגרות הראשונה? פייייייייי 5. למעשנים, החפיסה הראשונה אממממממממממממממממ לפני 9 שנים עוד מעט 4. המילה הראשונה? חחח 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? בזר 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? ינון 9. החבר הכי שקט? לוידע 8. החבר הכי עצבני? ארני 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? נוימן 6. החבר הכי מצחיק? מדמוני/שיטרית 5. החבר הכי קשוב? נוימן/ינון/גיא 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? צח 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור?
5. גנבת מחנות?
4. פרצת למקום כלשהו?
3. התחמקת מדו"ח משטרתי?
8 עובדות 8. התחביבים שלך? שחייה/מוזיקה/חברים 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? אוז 6. הספר האהוב עלייך? 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אין 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?אין 3. חברת התיקים האהובה עלייך?אין 2. הסרט האהוב עליך? אפקט הפרפר או לב אמיץ 1. המשקה האהוב עליך? 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? הסיגריות שלי 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? האדידס שלי 5. החולצה האהובה עלייך? לוידע 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין פה 3. הספר הכי קרוב? אין 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הוילון השולחן חח 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: אני יכול להגיד בכיס 5. פלאפון 4. ארנק 3.פנקס ועט 2.מפתחות 1.סיגריות ואש 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: סתם חם ומסריח 3. סתיו: לוידע 2. חורף: 1. אביב: שלושה הרגלים: 3. עישון? מה להגיד על כל זה חח אני מעשן שותה אלכוהול ואוהב סקס חח =) 2. אלכוהול? 1. סקס? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? לא טוב בכל זה 2. 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. שנשבר לי הזין

למעלה