ש שש.. שלום

Satyricon

New member
ש שש.. שלום

הי קו ור וראים ל ל לי גל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

stkachov

New member
נעים מאוד

במחשבה שניה...ממש לא

shuky63

New member
האם משמעות ההודעה הזאת היא שגימגום

זה דבר מצחיק??

R O N Y1

New member
ביגלל טיפוסים כאלה הצלחתי להתקדם

אפשר לראות שכל חולרה יכול לצחוק עלנו ,וזה מה שחישל אותי להצליח היום אף אחד לא יכול לצחוק ולהשפיל אותי, הזמנים השחורים האלו חלפו כיום כל מי שמכיר אותי לא ידמיין שאני מגמגם, לא השכנים לא חברים אף אחד ומי שפעם ידע שאני מגמגם, ניתקתי איתו מגע לתמיד. למעט החברה בפורום שיודעים שאני מגמגם, אבל הם לא יצחקו....... יש לי מישאלה קטנה ,הייתי רוצה שאותו אחד שלעג לנו בפורום יהיה גבר ויעמוד מולנו ...!! הייתי רוצה שהוא יפול לידיים שלי אחח מה שהיה קורה לו..... RONY

shoshyyy

New member
שיצחק מפה עד הודעה חדשה ....

כנראה מאוד נחוץ לו הצורך לצחוק על אנשים בגלל שהוא רוצה להרים את הבטחון העצמי שלו מהרצפה .... בוא לא נתייחס אליו ... אפילו אני מרחמת עליו ... מסכן .שיהיה לו בהצלחה במסע שלו אל עצמו .....

Satyricon

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דו וקקה לא.. ז ז זה ממש מ מ משעשע

b e ll

New member
רוני, חבל על העצבים שלך.

לא מגיע לו כזה פידבק ממך (אתה לוקח אותו ברצינות?). ובטח לא כדאי לך כל ההתרגשות הזו. מי הוא בכלל? נמושה עלובה שלא כדאי להתייחס אליה.

לדעתי אתה בתקופה עצובה עכשיו.

האם אתה מחביא את הבעיות שלך? האם פיתחת אורח חיים של נזיר? האם הפכת לכהה לעלבונות. אספר לך עלי. אני לא מגמגם אבל הושפלתי בצורה כל כך שיטתית בגלל הפגמים שלי (לקות למידה וריכוז נדירה בחריפותה) עד שחדלתי לבכות וחדלתי להיעלב וחדלתי לשים לב שאני מעליב. הייתי צריך טיפולים כדי לצאת מזה. היום אני גאה להיעלב ממי שמנסה להטיף לי על חינוך בגלל הבעיות המולדות של הבן שלי (הוא נלחם כדי לצאת מהספקטרום האוטיסטי). אני גאה מזה שכן איכפת לי מאנשים.

מנטליות של תרנגולת: מנקרים את הפצוע

הבעיה עם הגישה הזו היא שכשניתז דם על המנקרים, גם הם נראים פצועים והופכים למנוקרים. האם הגולש הזה לא מזכיר לעצמו את האנשים שלועגים לבעיות שלו? את האנשים שמשפילים אותו?

b e ll

New member
עדו ברוך הבא.

גימגום הוא בעיה שכוללת בתוכה הרבה מאוד תת-בעיות פסיכולוגיות. גימגום משפיע על כל תחומי החיים וכל מגמגם מאמץ לעצמו את השיטה לחיות חיים שלמים שמתאימה לו. כשמגמגם קורא הודעה לועגת בסגנון הזה, זה בהחלט עושה לו צביטה חזקה בלב. כל אחד מגיב לפי יכולתו. אנחנו לא שופטים אנשים בשעת כאבם, אלא מנסים להראות דרך אחרת ולתת להם להגיע לבד למסקנה האם כדאי להם לאמץ אותה. שואלת שוב, איך הגימגום קשור בך?

ברור שזה מעליב.

טוב אז כמו שכבר עניתי, אישית אני לא מגמגם. (אני לא בטוח שכל גימגום הוא בעיה פסיכולוגית, הרופא שאני חסיד שלו טוען שיש מקרים בהם גימגום הוא עוד סימפטום של לקות למידה וריכוז. זאת אומרת שיש מקרים של גימגום נוירולוגי). רגע, רגע, אני אעשה קצת סדר בתשובה שלי (ככה זה כשדיסלקט כותב באחת בליליה): אישית אני לא מגמגם. אני מתעניין בצדדים המשותפים של מוגבלויות שונות ובמה שאפשר ללמוד מדרכי ההתמודדות מקהילות שונות. מי שמתמודדת יפה עם מעליבים היא הקהילה ההומו-לסבית. כשצעדתי מטעם המפלגה באחד ממצעדי הגאווה, הגיע איזה גברת שהתחילה לצעוק שכל מי שנמצע שם חולה וצריך אישפוז. אני הייתי היחיד שהתייחס אליה וסובבי הסבירו לי שאין בזה טעם. המוני אדם שיש להם סיבה מאוד מוצלחת להיעלב התעלמו ממנה לחלוטין.

b e ll

New member
הרשה לי לתקן אותך

כל המקרים של גימגום כרוני מקורם נוירולוגי. התופעה מתפרצת בגלל סיבה נוירולוגית, מי שאינו מועד (לרוב בגלל תורשה, אבל יתכנו גם מקרים של גימגום שבהם לכאורה אין סיפור משפחתי של גימגום) ללקות בגימגום לא יגמגם אלא במקרים קיצוניים וחד פעמיים ביותר. יחס הסביבה, הורים ומשפחה, מערכת חינוך והחברה כלפי הילד המגמגם מנציחים את הגימגום ומעוררים התפתחות של קומפלכסים ובושה עצמית ואז מתלבשת על התופעה הנוירולוגית הזו גם הפסיכולוגיה.

מה דעתך על היחס של תעשיית הקולנוע

אל המגמגמים? האם רק לי זה נדמה שאם אחת הדמויות בסרט מגמגמת אז זו דמות של רשע או של מפגר? פעם תעשיית הקולנוע התייחסה כך להומואים ולכושים. אחר כך הכושים זכו לאפלייה מתקנת. היום בסרטים יש, למשל, יותר שופטים כושים מאשר במציאות.

b e ll

New member
אתה צודק בהחלט, אבל המאבק שלי

הוא כל כך שלי ואינטימי כדי להיות מסוגלת לחיות חיים טובים... שתעשיית הקולנוע הינה מותרות עבורי. בשבילי זה רק קוריוז שבסרטים המגמגמים הם רעים וטיפשים. בחיי אני עובדת קשה מאוד שלא יהיה אפילו אחד שיחשוב שיש לו עסק עם טיפשה.

Satyricon

New member
חחחח

אם מישהו נפגע אני מצטער .. לא הייתה לי מטרה ליפגוע...

noamiko1

New member
אז אתה גם שקרן חוץ ממפגר.סליחה...

לא הייתה לי מטרה לפגוע.רק הבעתי דעה.

למעלה