ש שש.. שלום

b e ll

New member
שוקי, אני חושבת שהודעה כזו צריכה

להמחק. זה לא מצחיק, לא בדיחה בכלל.

בפורומים של הקהילה ההומו-לסבית

עושים חגיגה מכל אחד כזה. מזמינים חבר'ה מהפורומים השכנים ויורדים עליו מכל הכיוונים. מנצלים אותו כדי להוכיח שהוא משפיל בעיקר את עצמו.

b e ll

New member
זו אפשרות שלא חשבתי עליה.

מה אתה אומר? נשתלח בו עד שלא ידע נפשו, או שפשוט נבין שהוא אינו יכול אחרת כי הוא מטומטם מוצף הורמונים בן 15, חסר חינוך ואהבת אנוש? ואם נבין שהוא פשוט פועל לפי דחפים בלתי נשלטים - נמחק את ההודעה, אך מצד שני איך הוא יבין את מה שעשה (הרי הסכמנו שהוא מטומטם מוצף הורמונים בן 15), אם לא נלמד אותו לקח? האמת? אין לי כוח לחנך כל גולש אקראי באינטרנט, אין לי כוח וחשק למלא את תפקיד הוריו שקרסו. לכן אני בדיעה שהודעות כאלה צריך למחוק, למרות שמעז יצא מתוק - אתה משתתף כאן! ספר לנו איך הגעת לפורום שלנו ומה הקשר שלך לגימגום?

מה הקשר שלי לגימגום?

טוב, אני לא מגמגם. אני פשוט מתעניין בצדדים הדומים בן מוגבלויות שונות ובדברים שאפשר ללמוד מקהילה מסויימת כדי לעזור לאנשים מקהילות אחרות. אחד הג'ובים שלי בעבר היה התאמת טכנולוגיות להנגשת למידה מלקויי ראיה ללקויי למידה (דיסלקטים, דיסגרפים, וכו'). שימשתי גם כמזכיר תא הסטודנטים המוגבלים רפואית באוניברסיטה העברית. היה לנו פעיל מגמגם אבל לצערי אני לא יכול להצביע על שום הישג שהיה לנו לעזרת הסטודנטים המגמגמים. כעת אני מנסה להתקבל ללימודי הטכנולוגיה המסייעת לעקיפת מוגבלויות שונות באוניברסיטת אילינוי בשיקגו. הנושא שהכי מעניין אותי בעולם הוא הנגשת למידה. אני משוכנע ששירותי נכים באולם הרצאות חשובים פי כמה משירותי נכים באולם הקולנוע. אני משוכנע גם שצריך להציב אתגרים תחרותיים למערכת החינוך. לכן הצטרפתי כמנהל שני לשני הפורומים המוזכרים בחתימה שלי.

b e ll

New member
יש לנו הרבה מה ללמוד אחד מהשני.

שיהיה לך בהצלחה בלימודים.

shuky63

New member
בכוונה לא מחקתי את ההודעה הזאת

בעבר הייתי מוחק את ההודעה מגביל את המשתמש ושולח לו מסר אישי מלא קללות ואיומים מה אני יעשה לו אם יכתוב שוב הודעות כאלה בפורום. אבל עלה בדעתי שתפקידו של הפורום הוא לא רק תמיכה אלא גם התמודדות ואנשים כאלה הם חלק מההתמודדות.פניתי לכותב במסר אישי וביקשתי שיסביר בפורום מה עבר לו בראש כשכתב את ההודעה.הסתבר שמדובר בילד מטומטם במיוחד בן 15 ואין סיכוי להסבר סביר ממנו.קודם כתב הודעת התנצלות ואחרי כן שוב הודעה לועגת.נשאר לנו להתמודד ביחד עם מצבים כאלה ועם מה שהם עושים לנו בפנים. לי אישית הם גורמיםכעס ואז אני מפסיק לגמגם עד שהכעס עובר לי.אם לא הייתי יודע שכעס גורם לנזקים בריאותיים הרבה יותר מגימגום הייתי מחזיק לידי מטומטם קטן שירגיז אותי כל הזמן והייתי מפסיק לגמגם

b e ll

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מתמודדים, לא? אהבתי את הרעיון!

stkachov

New member
לפי דעתי בכל זאת

מן הראוי למחוק הודעות מסוג כזה. הרבה מהאנשים כאן נכנסים על מנת לקבל איזשהו עידוד, או לקבל חיזוק משאר החברים. לכן כשמישהו רואה הודעה מגעילה מסוג זה זה גורם לו לחוסר נוחות.זה גורם לו לחזור לימים שהוא היה בבית ספר וילדים קטנים היו צוחקים עליו בגלל הגמגום. כיוון שבחיים ה"אמיתיים"(אני מתכוון לאנשים בוגרים) אני לא חושב שיש מישהו שיצחק על גמגום של מישהו אחר(לפחות לא מולו), הודעות כאלו לא במקום.

למעלה