ש"ש - שירשור שאלות:

ה אiר

New member
למה לשרשר הודעה הקשורה לנושא הפורום

להודעות של תפוז?

ה אiר

New member
בוא נעשה סדר, נשמה,

שירשור
הוא שירשור שמכיל נושאים שאינם קשורים באופן ישיר למהות הפורום. כולל תפוז אנשים מודיע {שאני יושבת לשרשר מדי פעם}. וכאשר אתה משרשר לתפוז אנשים הודעה שקשורה למהות הפורום, אני נאלצת להשאיר את השירשור עם הודעה ראשית של תפוז אנשים... מה הטעם? אני לא רוצה שהודעות שאתם פותחים והן רלוונטיות, ייבלעו אלא יבלטו בפני עצמן. כל עוד הן קשורות לעלמה זהר. אני מקווה שההסבר מובן...

ה אiר

New member
והנה דוגמא חיה למה שאני מחפשת להמנע ממנו.

יש לנו כאן שירשור שאלות מסודר ותקוע באמצע תפוז אנשים מודיע, שלא קשור בכלל.

viko222

New member
זה לא שהבאתי כתבה על עלמה

או משהו דומה לכתבה עליה. שאלתי שאלה מי הולך להופעה כי רצתי לדעת ,לא כדי לפתח נושא שיחה בפורום... לכן החלטתי לנצל"ש ולא לפתוח הודעה חדשה ושטותית לשאלה הזו..

ה אiר

New member
אז להבא

פשוט תפתח הודעה חדשה מקס' אני משרשרת למקום הנכון. אבל אף פעם לא לערבב בשר וחלב, מילא לנצל"ש הודעה הקשורה לעלמה... אבל תפוז אנשים הוא
לכל דבר... כל שאלה שיש עליה תגובה, זה נושא שיחה. גם אם מבחינתך זו רק שאלה.
לא נורא, להבא תדע...

לדעתי

אולי זה רק מתוך ריב/דיון/ויכוח כלומר הגבר בא על ידי אמירה זו להגיד שאני זה משה ואני פה לידך ומיגל שם רחוק אז תביני לבד כלומר משתמע מתוך המשפט אופציה שניה היא שיכול להיות שאולי מהשוק ששמעה את קולו של מיגל בטלפון אז משה בא ביציאה הזו כדי להחזיר אותה למציאות אם הכוונה שלכם היתה בנוגע לסמים
- אני בספק אבל מצד שני - אולי אני טועה ומצד שלישי- זה מה שיפה בשירים- שכל אחד מנתח אותם כראות עיניו

ה אiר

New member
יש לי השערה

אולי משה זו שיחה אחרת ,ונמצא איתה בכלל גבר אחר?

ה אiר

New member
ש"ש - שירשור שאלות:

כל מה שרציתם לשאול ולא העזתם {בנושא עלמה כמובן}

ה אiר

New member
../images/Emo62.gif בשירשור זה נמחקו מס' תגובות לא הולמות

ו\או לא רלוונטיות [כמו מה המוצא או פרטין על המקצוע של חברי הפורום] - אותן ניתן להפנות אחד לשני במע' המסרים בינכם. אבקש להמנע משצף ומכפילת הודעות על גבי הפורום. לכל שאלה בקשה או מענה - אני במע' המסרים. שיהיה לכולנו שבוע מוצלח ושנה טובה

למעלה