ש.ש !

Niran2

New member
עונה, כמה שאני יכול

1. לא הייתי בהופעה הזאת, אבל בלי להיות שם אני יודע שתום לא זוכר את המילים של אין לך מקום ומדלג בקביעות על הבית השלישי שלו וקופץ ישר לרביעי. זה די מוציא את החשק מהשיר הזה, עדיף שיוותרו עליו כבר אם זה ככה לדעתי... 2. יש ליהודים כ60 שירים, ופעם האחרונה שהם שרו שיר כמו "פעמון מלחמה" היה לפני שנה (תאטרון ב13.7.06 אם אנלא טועה), ככה ששנה אחרי שהם לא שרו את השיר הזה (ואני מניח שגם לא עשו חזרות עליו כל כך) קשה לזכור את המילים שלו.. גם אם את/ה לא היית חוזר על מילים מסויימות שאתה מכיר במשך יותר משנה לא היית זוכר אותן הכי טוב, כל להקה עושה את זה. 3. הסוף של "עד שזה יעבור" וההתחלה של "Somebody Else" מחוברות, יענו יש קטע מעבר. לא מצאתי כל כך קשר בין המנגינה באמצע השיר של SE, אבל אם אתה אומר, אז זה פשוט כמו שאמרתי, שהסוף של "עד שזה יעבור" מקושר יותר לSE. ובקשר למילים שלא מופיעות בדיסקוגרפיה, יש הרבה מילים כאלה ולא רק בשיר הזה. ב"לעולם מצידי" למשל כל הקטע האחרון שתום צועק לא רשום במילים בדיסק או באתר, לזה אין לי כל כך תשובה, כנראה בחירה שלהם..

גיא באר

New member
מדלג?

ממש לא. פשוט החלטנו לקצר את השיר. ולבקשתך- או קיי.נוותר עליו בהופעות. אולי גם נוציא אותו מהדיסק.

להוציא מהדיסק כבר קצת בעיה ../images/Emo8.gif

אבל האמת היא שדי הייתי מבסוט מכך שהוא לא היה בהופעות האחרונות. אני לא מזלזל בשיר חלילה,יש בו כמה אלמנטים שאני אוהב(סולו גיטרה,התופים שמתחזקים בבית האחרון,הצרחות של תום בסוף) אבל משום מה בהופעות הוא לא ממש מתחבר לי,והוא תמיד בא בהדרן שאתה כולך חם ובלהט ההופעה והוא מייבש חבל על הזמן :\

Eldarch

New member
../images/Emo45.gifלגמרי מייבש.

(וגיא, קח הכל ברוח טובה..אנשים לא באים להכנס בלהקה)

Niran2

New member
חבל שזאת שאתה בוחר להגיב לי בציניות..

בכל מקרה, גם לדעתי אין לך מקום הוא מאוד מאכזב בהופעות, בדיסק לעומת זאת הוא אחד הטובים. משהו שונה בו בהופעות

../images/Emo31.gif

בעיניי זה בדיוק הפוך. עם כל התמונות שרצות על המסכים, והאמת הכואבת בפנים של תום. השיר הזה הוא ה-ר-ב-ה יותר בהופעות. רק שם אני מבינה את העוצמה שלו. [ולא שבדיסק הוא רע, פשוט בהופעה..] שלאתעיזולהפסיקלנגןאותו!!

בואנה, אנשים תרגיעו. ../images/Emo3.gif

חבר מהלהקה בא לכאן ומגיב בפורום וכל מה שאתם עושים זה להגיד לו כמה שאתם לא אוהבים את אין לך מקום?...

pagug22

New member
לא!!

אתה מסתמך על רצון של בן אדם אחד?? זה שיר טוב! והוא היה חסר האמת בהופעה בירושלים..

pagug22

New member
תודה לשניכם

תש

../images/Emo115.gif../images/Emo207.gif סתם שתדעו

שיניתי שם ל- Tom 7 זבובון ככה קוראים לי ברשמי.. ובתחילת כל הודעה שלי יהיה
אהבתי את זה.. יום טוב

linor417

New member
../images/Emo207.gif מישהו יודע מה הכתובת של היכל התרבות

במודיעין? ומה הסיכוי שאם מגיעים בסביבות 9 ישארו כרטיסים בקופות?[זאת אומרת,צריך להגיע ממש מוקדם?] תודה מראש...

HiLLaBahaR

New member
בקשה קטנה...

אם מישו יכול לרשום לי את כל ההופעות שהיו (ושיהיו) מתחילת הסיבוב של 'פורטה'. מיקומים ותאריכים... תודה... זה יעזור לי מאוד.

למעלה