תאומים ושלישיות ב-
אנשים

../images/Emo45.gif האף שלה קצת הציק לי

אז הקטנתי אותו...
והציור עצמו הרבה יותר פופ ארט.. (כלומר רק שחור לבן ואדום כמובן, מאוד שטוח, מאוד כרזתי *בכוונה*) הציור הקטן שהזכרתי, (שאגב אמור להיות בגודל של לא יותר מגלויה) יזכיר יותר את התמונה המקורית ויהיה פחות שטוח וכרזתי..

LadySilkworm

New member
היי, זה בווישליסט שלי P:

[התמונה, סתומרת]. אני מחכה שתסיימי :} יש לך דיוואנט ארט משלך, אגב?:]

לא.. האמת שחשבתי על זה..

יש לי כמה ציורים סרוקים על המחשב.. העניין הוא ש.. יש לי ציורים שאי אפשר לסרוק כי הם גדולים מידי.. ואין לי מצלמה בהישג יד *עדיין*.. אז אממ... נו, לא יודעת!
כדאי לפתוח אחד?

אם תצליחי להבין איך נרשמים, אז

כן למה לא XD שמעתי שזה ממש מסובך להירשם שם. וכן, אני אשמח לראות ציורים נוספים שלך :)

זה אמור לעשות מלא בעיות

ולא לעלות לא מלא דברים אם אני לא קונה איזושהי חבילה במחיר של מ30 דולר עד 126?
אוף זה ממש מסובך(ויקר?)! ניראה לי שאני סוגרת את זה..

LadySilkworm

New member
או, זה הsubscription

שבעצם זה כמו "פרו" בישראבלוג. עם subscription אפשר לקבל הרבה הטבות, נגיד רשימת חברים או לוח כזה של צ'אט וכל מיני, אבל זה בתשלום, ואפשר להיות חברים בדיוואנט ארט בלי זה.

*סיימתי את הזה עם התפוח*

היה היום ביקורת!!... חה חה המורה אהבה וקיבלתי המון מחמאות
ואפילו הובכתי בכיתה.. בבוקר.. המחנכת שלי שאלה אם היא יכולה לראות אז אמרתי לה "אה... כן.. אבל אחרי זה." ברגע שהיא השתיקה את כולם היא אמרה כזה.. "קודם כל...אני רוצה להתחיל עם הציור שמור ציירה." כמעט הרגתי אותה באותו רגע.. בכל אופן בקטנה שנייה של מבוכה והרבה מאוד מחמאות אחרי זה..
אני אפתח דיוואנט ארט ברגע שידיד שלי יתלה ויצלם את זה.. *אה, כן.. נתתי לו את זה מתנה ליומולדת..
* בקשר לעבודה הבאה, חשבתי... ממ לא יודעת מאוד בא לי טאריה ותומאס.. אני מתלבטת אם לצייר על עץ או על וויניל..

LadySilkworm

New member
תפתחי ותעלי את מה שסרקת :}

ותגידי לידיד שלך שיצלם מהר, אני רוצה כבר לראות

למעלה