תאונה עם מונית

אדם 08

New member
תאונה עם מונית

שלום לפורום, לפני כשנתיים הייתי מעורב בתאונת דרכים עם מונית שירות בחניה (ראו דף מצורף). וכעת אני מבקש את עיצתם המשפטית. לא רציתי להתעסק עם נהג מונית חמום מח. העדפתי לשלם השתתפות עצמית ולא לתבוע את נהג המונית. נהג המונית היה תאב בצע ותבע אותי על סכום גדול מההשתתפות העצמית ששלמתי . היה משפט והשופטת פסלה את תביעתו של נהג המונית. במהלך המשפט הבאתי כמה תמונות ממקום האירוע (אלעה אותן אם יש צורך). הנהג טען שיצאתי ברברס מהיר אחרוה תוך כדי שהאו נסע במסלול ישר ונכנסתי בו בדופן המונית. מה שקרה באמת היה שניסתי לעשות רברס איטי ומסובב. בשלב מסוים הגלגל הקדמי שלי נתקע בשפת המדרכה. הייתה עצירה מוחלטת. רק אז נהג המונית הגיע למקום. הוא לא נתן לי לסיים את הרבס. ניסה לעקוף אותי. לא עמד מרחקים נכון וניסה לחזור למסלול ישר מוקדם מדי תוך כדי שהוא משפשף את המונית בפגוש של רכבי. הטיעון העיקרי שהוכיח את חפותי הייתה תמונה מצולמת שמראה שהייתה צמודה למונית מצידה השני מכונית חונה אחרת. מה שאומר הנהג נצמד למכונית חונה (אחרת היה נוסע במרכז הכביש ולא נצמד כך לשמאל). מה שאומר שהוא ראה אותי בולט ברבס טרם נסיעתו. מה גם שהשפשוף של המונית מראה שזו לא הייתה התנגשות חזיתית אלא מריחה של מכונית אחת באחרת- מה שיותר תואם את הגירסא שלי. חצי שנה אחרי המשפט, אמרתי לאבי שאני רוצה לתבוע את הנהג ולקבל חזרה את דמי ההשתתפות העצמית + הייקור בביטוח כיוון שהרכב רשום שעבר תאונה. אבי חושש שמסקנות המשפט הקודם לא היו מספיק נחרצות ואנחנו עלולים עוד לצאת בשין ועין מכל הסיפור. אני בטוח בדצקתי הבעיה היא שאני בקשר לא טוב עם שני חברים שהיו איתי באותו באותו זמן ולא אוכל לקרוא להם להעיד שוב. יש לי כתב תביעה מוכן. פרוטוקול המשפט הקודם. תמונות מהתאונה. האם אוכל להעלות לפה חלק מהחומרים (תגידו לי מה הכי חשוב) ולשמוע את דעתכם- אם כדאי לי להגיש תביעה נגדו ? כמובן בלי כל התחייבות מצדכם ובכל בגדר עיצה לא מקצועית. לילה טוב ותודה לכל עזרה

אדם 08

New member
פסק הדין

מצרף את פסק הדין שלאחר התביעה כנגדי. אשמח לשמוע חו"ד אם לדעתכם הוא נחרץ לטובתי. אגב, אני כבר לא בקשר עם שני העדים שהיו לי, כך שזה בטח לא ישחק לטובתי.

למעלה