תאונה פיקטיבית

nika27

New member
תאונה פיקטיבית

לפני כשנה נהגתי ברכבי בנתיב שמאלי, מנתיב הימני ניסתה להקיף אותי מונית, ללא הספקתי לעצור והייתה נגיעה קלה בין חלק הקדמי של הרכב ובין חלק האמצעי של המונית. לא נגרם נזק למונית ולרכבי נגרמו מספר שריטות קלות. נהג המונית התחיל לצרוח עלי ולאיים עלי שאני גרמתי נזק רב של אלפי שקלים, הוא התחיל לשקר ועוד. אמרתי לו שיפנה לביטוח במידה ויש בעיה אך הוא טען שלא צריך שאתן לו מזומן במקום. לא הסכמתי וביקשתי ממנו שיביא אישור משמאי על נזק הרכב. מסרתי לו את פרטי אך הוא סירב לתת לי את פרטיו ועזב את המקום. כחודש מיום התאונה התחילו איומים וסחיטות שאם אני לא אתן לו כסף הוא יסרוף לי את הבית, יהרוג ילדים ( שאין לי) יתבע אותי, הוא ציין שיש לו הרבה קשרים שאני אשלם אלפים על הנזק. בעקבות האיומים פניתי למשטרה, במשטרה סירבו לטפל בתלונה, היות ואין לי פרטים של הנהג, גם במשרד התחבורה לא הסכימו לדבר איתי. היום הגיעה הזמנ לבית משפט בו הנהג תובע אותי על אלפי ש"ח, המידע לא נכון, שם משפחה לא נכון, תאריך התאונה לא נכון, נסיבות התאונה לא נכונים, בקיצור דברים מפוברקים. כיצד כותבים כתב הגנה, מה עלי לעשות, מדובר כאן בשחיטות לשמה. אני מעוניינת להתלונן למשרד התחבורה, האם יש כתובת של המדור שמטפל בתלונות כנגד נציגים. כיצד עלי להוכיח ששום נזק לא נגרם?

be_roo

New member
עכשיו שיש לך את פרטי נהג המונית

פעל באותם צינורות שניסית קודם ולא הצלחת, ופנה לעו"ד.

nika27

New member
מה לא?

לא מאוחר או כן מאוחר? תודה על ההתייחסות

למעלה