תאונה קטנה - בעיות רבות...

zomzomzam

New member
תאונה קטנה - בעיות רבות...

שלום, נכנסו בי מאחור בעת התחלת נסיעה ברמזור. נגרם נזק לרכב, אבל לא כזה שעושה רעש - לא פנסים
במקום לעצור, הנהג הפוגע סימן לי לבוא אחריו מרוב בילבול אכן נסעתי אחריו. שהואיל בטובו לעצור, מיד ירד מהרכב הסתכל ואמר אין שום נזק. מה מי מו.. כלום אני: תן לי פרטים! הוא: אין לי, זה רכב חברה ידברו איתך היום מהביטוח אני: תן לי פרטים! הוא: מה המספר טלפון שלך, ידברו איתך. אני: 05xxxx - נתתי לו הוא: מי זה הביטוח שלך אני: נתתי לו יצאתי גם אני צילמתי את הרכב שלו, צילמתי את שלי אני: מה עם הפרטים? הוא: ידברו איתך ונסע! בסוף אותו יום לא דיברו איתי, הגשתי תלונה למשטרה עכשיו מה? אחרי 3 ימים הוא התקשר, גם אלי וגם לביטוח שלי, מטלפון חסוי ולא מסר פרטים אמרתי לו שהגשתי תלונה כבר. הביטוח שלי שלח אותי לעשות הערכת נזק. עשיתי עכשיו במקום לשלוח שמאי, הם רוצים קודם את הדוח משטרה כדי שיהיה את מי לתבוע. מה קורה עכשיו? אם המשטרה לא תאתר אותו? אם הוא לא יודה? הוא בכלל יכול לא להודות? מה עושים הלאה?

תשובה

אם מסרת למשטרה את מספר הרכב הוא כבר יאותר. אבל בדוק מדי פעם במשטרה, שלא יסגרו במקרה את התיק לפני שיאתרו את הנהג ויקבלו גרסתו. גם חברת הביטוח יכולה לאתר לפחות את הבעלים לפי מספר הרכב. ואם יש תמונות של הנזק + של הרכב הפוגע, שצולמו מיד לאחר התאונה - זה כמובן עוזר.

למעלה