תאונת דרכים נזקי רכב ונזקי גוף.

תאונת דרכים נזקי רכב ונזקי גוף.

שלום, ביום ראשון הייתה לי תאונת דרכים יחד עם 2 רכבים.(אם כי באחד הרכבים לא פגעתי.) אניה ייתי בנתיב השמאלי ועוד אחת לימני והאשם בתאונה (שום דבר לא מוכרז אבל זה ללא ספק) הוא נהג המשאית שנכנס גם בי וגם ברכב שלימני. הבעיה העיקרית היא- הנהג נמצא בשלילה ואין ביטוח למשאית שלו. פנינו לביטוח שלנו ולא ברור לי כרגע מול מי הם מתנהלים, הם הודיעו לנו שהנהג מוכן לשלם ישירות למוסך ובכך לדאוג בעצם שלא יופעל הביטוח. זה אפשרי בכלל בהתחשב בזה שניתן לנו כבר רכב חלופי ונפתחה תביעה(אני חושבת שאפשר לקרוא לזה ככה) חברת הביטוח שלנו? דבר שני, גם אני וגם הנהגת השניה התפנינו לבית חולים באמבולנס משם,איך מתבצעת הערכת נזקי גוף? אחוזי נכות בטוח אין.. אבל מצאתי את עצמי כבר מול שלושה רופאים מומחים ועתיד לי גם US חזה. (הבנתי שיש לשלוח הכל לחברת הביטוח שלי אבל מה קורה משם?) שלישי ואחרון- אבא שלי אמר משהו על לתבוע מאותו בן אדם את כל ההוצאות שלנו בעניין (השתתפות עצמית וכו').איך זה מתבצע? האם ניתן ייצוג עצמי? (ללא עורך דין) תודה.

ועוד שאלה

האפ זה קביל מבחינה משפטית אם אני מוציאה מהמחלקה המשפטית בעבודה שעקב 5 ימי מחלה בוטל לי תגמול/תמריץ בסכום מסויים (שיכול גם להגיע ל1000 שקלים ויותר (תשלום שהוא לא תשלום חובה מבחינת העבודה) ככסף שהפסדתי? (הרי אם כן הייתי פחות מחמישה ימי מחלה כן הייתי מקבלת אותו) ולאיזו תביעה צריך להוסיף את זה? לאותה תביעה של נזקי גוף? או לתביעה של הפסדים כספיים שאבא שלי מתכוון לתבוע אותו באופן אישי?

למעלה